Hayallerinin peşinde dünya turuna çıktı
Reklamlar
-
Tolga Başol uzun yıllardır hayali olan ve planladığı dünya turu için işini bıraktım ve yola koyuldu.
Dünya turuna çıkana kadar motosikletiyle; Afganistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran, Suriye, Lübnan, Ürdün, Moldova, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan, Arnavutluk, Makedonya, Slovenya, Avusturya, İtalya ve İsviçre’ye giden Tolga Başol dünya turu boyunca yaklaşık 1.5 sene yolda olmayı planlıyor.
Tolga Başol'un inanılmaz gezi rotası
1 Haziran tarihinde yolculuğuna başlayan Tolga Başol'un dünya turunu www.facebook.com/ridemust/ - twitter.com/ridemust - www.ridemustgoon.com adreslerinden takip edebilirsiniz.
Reklamlar
-
Tebrikler, bu güzel yolculugun sorunsuz ve kazasız geçmesini temenni ediyorum.. İyi seyahatler , merakla paylasımları bekliyor olacağız...
-
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
resmen bir motorcunun hayallerini resmetmişler harika gerçekten
-
tek değilde 2 motorcu çıkılsa çok daha eğlenceli olurdu :D
ilerde bir gün nasip olurda çıkarsam tura kesinlikle bnw 1150 gs adventure ile çıkardım.
-
sağlam sponsorlara sahip sanırsam
-
Biz komşu ülkeye bile geçerken bi kucak evrakla uğraşıyoruz, 30 tane ülkeye gir-çık yapmak sıkıntı olmuyor mu ki bu adam için?
Türkiyeden örnek versek, 1 jandarma söktürür tüm yükleri daha sonra birde gümrük muhafaza söktürür. Tam yola çıkarsın habur kapısını geçersin bu sefer ırak peşmergesi söktürür. Ben yarım saatte 3 kere söküp taksam bunları vazgeçer, eve döner çay demlerim.
-
Hayatta zenginlik nekadar çok şeyin olduğuyla ölçülmez , nekadar az şeye ihtiyaç duyduğunla ölçülür... Yani ben varlıklı bir adamım..
-
40'a Kadar Ayıptır Söylemesi '' Köpek '' Gibi Çalışacaksın Atacaksın Kenara 50 - 60 Bin Dolar Birde Altında Sağlam Bir Motor Olacak Sonra Ver Elini Dünya...
Hayat Bu Be
-
23 Temmuz 2014, 21:57
Onun keyfi baskadirda, zengin isi bunlar. Bizde 60 bin dolar olsa ya is kurariz ya ev aliriz ya araba. Bu geziyi yapacak insan icin para hayatta en son gelen şeydir.
-
28 Temmuz 2014, 10:29
Benimde hayalim ya inşl. bi gün banada nasip olur.
ben mekkeye bile gitmeyi düşünüyorum.
-
02 Ağustos 2014, 18:55
dünya turu çok iddialı. benim hayalim eşimle beraber avrupa turu yapmak. ancak artçı için konforlu motosiklet cüzdana konfor vermediği için erteleyip duruyorum. umarım bir gün herkesin hayali gerçek olur.
-
02 Ağustos 2014, 19:00
Bizim kıt kanaat orta direğe bile yaklaşamayan taife için fantazi bunlar fantaazi.
-
09 Aralık 2014, 01:23
Tolga Başol 17 Aralık'ta Ankara Bilkent Üniversitesi'ne video konferans ile konuk oluyor
https://www.facebook.com/events/384296001737711/
-
09 Aralık 2014, 02:52
Sırf bu hayal için yaşıyorum gerçekleştirmeden ölemem. Bir gün bu yolculuk gerçekleşecek bundan eminim. Çocukluğumda ne zaman motosikletli bi gezgin görsem içim içime sığmazdı tabi ozaman işin parası maliyetinden haberimde yoktu. Ozamanlardan itibaren içimi kemiren bu hayal gerçekleşecek öyle yada böyle.
-
-
Trt, haftalik olarak program seklinde yayinliyordu ama artik yayinlanmiyor. Yaklasik 8-10 bolum yayinladi ama daha sonra Tolga Başol videolari youtubeden kendi kanalinda yayinlamaya basladi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler