Uçurumdan yola motosiklet düştü (video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Adamda da hiç şanş yokmuş, kaçamadı, sinirlendi ama
-
Dingil iyiki uçurumdan yuvarlanmamış birde elini aşağı sallıyo gerçi o psikolojiyle normaldirde bu yönünüde düşünmek gerek
-
çok garip bir durum başıma gelse ben bunu evrenin bana verdiği mesaj olarak algılayıpSeçilmiş insan olduğumu düşünürdüm.
Cennetten motor düştü demekki racingi bırakıp krosa başlamak gerek
Krosçular ne mübarek adamlar,kros yapmak sevaptır
Hayırlı Ramazanlar
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Rapperz adlı üyeden alıntı
Dingil iyiki uçurumdan yuvarlanmamış birde elini aşağı sallıyo gerçi o psikolojiyle normaldirde bu yönünüde düşünmek gerek
Dingil? adamın ne suçu var
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
Baktığı yere gitti çarptı. Eğer böyle bir durumda kafayı kaçış yönüne çevirip kurtulabiliyorsa olay bitmiştir. Bu adam olmamış Can kaybı yok çok şükür..
-
Kendisi kurtuluyor da Allah'tan motoru da uçurumdan aşağı yuvarlanıp gitmiyor.
-
Oha ya çok fena bi şey
-
Valla o sinirle önüne düşen motoru tekrardan uçurumun devamına itebilirdi
-
01 Temmuz 2014, 21:29
Reşit adlı üyeden alıntı
Baktığı yere gitti çarptı. Eğer böyle bir durumda kafayı kaçış yönüne çevirip kurtulabiliyorsa olay bitmiştir. Bu adam olmamış
Can kaybı yok çok şükür..
Dağdan aşağı motor düşüyor sen viraj dönüyorsun gözün viraj çıkısındayken 20-30 metre ötede daha durmamıs sürüklenen bir motor görüyorsun simdi kaçış yeri neresi peki bana bunu açıklar mısın rica etsem? Adam nerden bilsin o düşen motorun nerede durucağını motoru gördü fren yaptı direk motorun nerde durucağı sans değil mi?
-
01 Temmuz 2014, 21:31
Kask kemarası kaydediyo deniliyoda ,adam motordan düştü kamera başka açıdan hala kayıtta
-
01 Temmuz 2014, 22:24
Berkay* adlı üyeden alıntı
Dağdan aşağı motor düşüyor sen viraj dönüyorsun gözün viraj çıkısındayken 20-30 metre ötede daha durmamıs sürüklenen bir motor görüyorsun simdi kaçış yeri neresi peki bana bunu açıklar mısın rica etsem? Adam nerden bilsin o düşen motorun nerede durucağını motoru gördü fren yaptı direk motorun nerde durucağı sans değil mi?
Sürüklendiği yönün tersine yani sola odaklanman lazım. Nerede duracağını bilemez tabii de, motorun aşağı giderken yön değiştirip terse gidecek hali yok. Neden atarlanıyorsun reis
-
02 Temmuz 2014, 01:09
Reşit adlı üyeden alıntı
Sürüklendiği yönün tersine yani sola odaklanman lazım. Nerede duracağını bilemez tabii de, motorun aşağı giderken yön değiştirip terse gidecek hali yok. Neden atarlanıyorsun reis
Ne atarı estağfirullah aslında cahilliğimden ötürü sordum ama biraz daha nazik yazabilirdim kusura bakma
-
02 Temmuz 2014, 03:46
Görüntüler montajdan ibaret, 9. saniyede havaya fırlayan taşlar vs. birden yok oluyor, asfaltta bölgesel kumlar var, iki görüntü üst üste bindirilince ortaya çıkmış, gerçekte mümkün değil olması, ayrıca ileri saniyelerde onlarda yok oluyor, izlenme ve reklamlara tıklanmasından para kazanmak için yapılmış bir video, ama bana göre alçakça bir video
-
02 Temmuz 2014, 19:24
dağdan taş yuvarlandı başıma düştü deyimi aklıma geldi
-
02 Temmuz 2014, 23:04
Adamın suçu yok sadece tavrına sinirlendim daha kötüsüde olabilirdi ama o kaza anında bunu düşünmek mümkün değil ne yazık ki.
-
02 Temmuz 2014, 23:10
Bakıslar gercekten önemli asagıya dogru dusen nesneye odaklandıgı icin tam önunde durmaya çalıştı o durumda burda şöyle yapsa kurtarırdı böyle yapsa kurtarırdı diyener o adamamın yerinde olsa ne yapacaktı acaba burdan konusması kolay yapması zor ,
-
04 Temmuz 2014, 22:46
elemanda da hata var yalnız resmen düşen motora bakıp üstüne sürmüş halbuki sol tarafta bariz bir şekilde kaçış noktası varmış yolda müsait oraya baksa sıkıntı kalmayacakmış. Daha pişmemiş bu arkadaş
Rapperz adlı üyeden alıntı
Adamın suçu yok sadece tavrına sinirlendim daha kötüsüde olabilirdi ama o kaza anında bunu düşünmek mümkün değil ne yazık ki.
öyle demeyin geçen hafta bizde arkadaşlarla köy yolunda gidiyorduk yolu bilmiyordum viraja süratli girdim biraz bakışlarımı mümkün olduğunca iç noktaya odaklanmaya çalıştım ve şükür bir sıkıntı yaşamadan kazasız belasız kurtuldum. Motor kullanmak biraz da soğukkanlılık gerektirir diye düşünüyorum
-
08 Temmuz 2014, 15:03
Birşey yok denecek kadar ucuz atlatmıs (Y)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler