Sürücü kursu kayıtlarında parmak izi belgesi istenmeyecek.
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 11:37
Sürücü kurslarına kayıtlarda istenen parmaz izi alındığına dair belge artık kursiyerlerden istenmeyecek.
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Buna göre, yönetmelikteki kurslara kaydolacak kişilerden istenen belgeler arasında yer alan "parmak izi alındığına dair belge" ibareleri yürürlükten kaldırıldı.
Kaynak: Beyazgazete.com
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 12:07
Resmi gazetede böyle bir yayın yok malesef. Siteye girip kelime aratarak bakabilirsiniz
-
18 Haziran 2014, 12:12
hazarozan adlı üyeden alıntı
Resmi gazetede böyle bir yayın yok malesef. Siteye girip kelime aratarak bakabilirsiniz
Arkadaşım ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun.Ben sadece gazetelerde geçen haberi paylaştım soru sorduğum yok,neyi aratacağım.
-
18 Haziran 2014, 13:06
Safahat adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun.Ben sadece gazetelerde geçen haberi paylaştım soru sorduğum yok,neyi aratacağım.
Herhangi bir şeye cevap vermedim zaten, kastım asparagaslara hemen inanmamak, ciddi olarak yeni ehliyet alacak olanların araştırması yönünde
-
18 Haziran 2014, 16:16
Geçen gün kursa sordum hemen bi kağıt verdi parmak izine dair geçen sene b sınıfı sürücü belgesi aldığımda emniyete en son parmak izini veriyorduk yeni değişti dedi bayan, sanmıyorum tekrar değişsin.
-
19 Haziran 2014, 17:39
Safahat adlı üyeden alıntı
Yanlış bi haber paylaştığını yazmış, sakin olabilirsin
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)