Otomobilin altında 3 kilometre sürüklendi
Reklamlar
-
16 Haziran 2014, 12:42
Tekirdağ'da otomobile çarpıp yola savrulan 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü İsmail Tınaz, üzerinden geçen otomobilin altında 3 kilometre sürüklenerek feci şekilde can verdi.
Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Tekirdağ çevre yolunda, İstanbul istikametine giden İsmail Tınaz'ın (22) kullandığı motosiklet, yol kenarında park halindeki otomobile çarpıp yola savruldu.
Tınaz, o sırada İstanbul istikametine giden ve üzerinden geçen Sedat Akıncı'nın kullandığı otomobilin altına takılarak yaklaşık 3 kilometre sürüklendi.
Durumu fark eden sürücü Akıncı, aracını yol kenarına park ederek, 112 Acil Servis ve polis ekiplerine kazayı bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tınaz'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Tınaz'ın cesedi, incelemenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Kaynak: Milliyet
Reklamlar
-
16 Haziran 2014, 14:05
Çok üzücü bir olay.
Allah rahmet etsin.
-
16 Haziran 2014, 14:16
"Durumu fark eden sürücü"
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.
3 km durumu farketmeyle geçti demek
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
16 Haziran 2014, 14:37
olay anında nasıl fark etmez anlamak mümkün değil..
-
16 Haziran 2014, 14:49
Tekirdağ'da feci kaza
Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ çevre yolunda, İstanbul istikametine giden İsmail Tınaz'ın (22) kullandığı 59 DP 719 plakalı motosiklet, yol kenarında park halindeki 34 NH 788 plakalı otomobile çarpıp yola savruldu.
Tınaz, o sırada İstanbul istikametine giden ve üzerinden geçen Sedat Akıncı'nın kullandığı 22 SA 002 plakalı otomobilin altına takılarak yaklaşık 3 kilometre sürüklendi.
Durumu fark eden sürücü Akıncı, aracını yol kenarına park ederek, 112 Acil Servis ve polis ekiplerine kazayı bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tınaz'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Tınaz'ın cesedi, incelemenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
ALLAH RAHMET EYLESİN. RABBİM AİLESİNE SABIRLAR VERSİN
-
16 Haziran 2014, 15:01
Nasıl şoförler yollarda :/
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
16 Haziran 2014, 15:05
Allahım bu nasıl kazadıur..Allah rahmet eylesin :(
-
16 Haziran 2014, 15:36
Çok üzücü bir kaza.. Allah rahmet eylesin..
-
16 Haziran 2014, 16:19
Allah rahmet eylesin, tam 2 aydır her gün o yolu Marmara Ereğlisine kadar gidip geliyorum. Gerçekten gözlemlerim şu şekilde;
Tekirdağ'ın araba ve benzeri vasıta sürücüleri motosiklet sürücülerine karşı oldukça dikkatli ve büyük bir kısmı saygılı. (Motosiklet sürücüleri hariç elbette) Öyle ki oraya alışınca İstanbul'da aynı tepkiyi göremiyorum diye üzülüyordum. Fakat başıma defalarca o yolda şu geldi ki bilmem nerenin nerenin plakaları resmen yolda beni tahrik etmeye çalışıyorlar ve yarışa davetiye çıkartıyorlar. Sanırım bu arkadaşlar "Laaa allahın şoparı bununla mı beni geçeceğük" gibi bir mantıkla devreye giriyor. Ulan benim altımda var 150 yarışsak ne fark eder? Yani, ön yargılı davranmak istemiyorum ama biraz düz mantık be hocam, bende araba kullanıyorum lastiğime poşet değse fark edip 100 metre en geç olsun hadi 200 metre sonra duruyorum, altına birini aldıktan nasıl 3 kilometre sonra durabilir bir araç? Tır dahi olsa o kadar duramaz, ki o yollarda her yer radar radar radar ne kadar hızlıymış ki o zaman bu araç o kadar öte de durmuş?
-
16 Haziran 2014, 17:10
çok kötü bir kaza allah rahmet eylesin.
-
16 Haziran 2014, 17:46
3 km mi ? inanmam ya yalandır. Şöför olmaya gerek yok İQ seviyesi 10'un üzerindeki herkes bunun farkına varır. 3 km insan sürüklemek ne bidonun bile farkına varıyor insan olmaz abi yok....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Being adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin, tam 2 aydır her gün o yolu Marmara Ereğlisine kadar gidip geliyorum. Gerçekten gözlemlerim şu şekilde;
Tekirdağ'ın araba ve benzeri vasıta sürücüleri motosiklet sürücülerine karşı oldukça dikkatli ve büyük bir kısmı saygılı. (Motosiklet sürücüleri hariç elbette) Öyle ki oraya alışınca İstanbul'da aynı tepkiyi göremiyorum diye üzülüyordum. Fakat başıma defalarca o yolda şu geldi ki bilmem nerenin nerenin plakaları resmen yolda beni tahrik etmeye çalışıyorlar ve yarışa davetiye çıkartıyorlar. Sanırım bu arkadaşlar "Laaa allahın şoparı bununla mı beni geçeceğük" gibi bir mantıkla devreye giriyor. Ulan benim altımda var 150 yarışsak ne fark eder? Yani, ön yargılı davranmak istemiyorum ama biraz düz mantık be hocam, bende araba kullanıyorum lastiğime poşet değse fark edip 100 metre en geç olsun hadi 200 metre sonra duruyorum, altına birini aldıktan nasıl 3 kilometre sonra durabilir bir araç? Tır dahi olsa o kadar duramaz, ki o yollarda her yer radar radar radar ne kadar hızlıymış ki o zaman bu araç o kadar öte de durmuş?
olay farketmeme olayı hocam 3km fren mesafesimi olur. nasıl farkedemez aklım almıyo. Allah rahmet eylesin.
-
16 Haziran 2014, 17:47
Allah rahmet eylesin
3 km nedir dünya turu attırsaydı
-
16 Haziran 2014, 17:57
Farketmemesi imkansız,farketmiştir elbet ama hayatını kaybeden arkadaş ayakta yaya durumunda olmadığı için savrularak aracın altına girdiği için kedi veya köpeğe çarptığını düşünerek onun kaygısızlığıyla ilerlediğini düşünüyorum..
Öyle düşünmüş bile olsa insan yinede durur bir bakar öldümü kaldımı..
İlerlemeye devam ederken aracın altına takıldığına dair bir işaret duyunca durup bakmış gibi görünüyor..
-
16 Haziran 2014, 18:59
Çok üzücü bir durum ALLAH rahmet eylesin.
-
16 Haziran 2014, 19:24
Büyük olasılık kaza mahallinden sıvışma durumundaydı,ama merhumun bedeni buna izin vermemiş belliki
Allah rahmet eylesin
-
16 Haziran 2014, 19:37
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Büyük olasılık kaza mahallinden sıvışma durumundaydı,ama merhumun bedeni buna izin vermemiş belliki
Allah rahmet eylesin
Muhtemelen kazanın sebebi de kendisidir
-
16 Haziran 2014, 19:56
yönetici arkadaşlar, yada abi, yada kardeş yorumu silme lütfen, bu adam , şayet doğru ise, bu o.ç nasıl 3 km altındaki insanı anlamadan gitmiş ölene rahmet olsun ama haber doğru ise bu şahıs tam bir o.ç dir
-
16 Haziran 2014, 20:22
http://www.atakumhaber.com/tekirdagd...uruklendi.html
Allah rahmet eylesin .Merhumu çiğnemişde nasıl farkedememiş ben anlamadım hala. Bende Tekirdağ süleymanpaşalıyım fakat şimdi siteye girince öğrendim gerçekten çok üzücü .Rabbim bizleri böyle kazalardan korusun .
-
16 Haziran 2014, 22:04
3 km
-
16 Haziran 2014, 22:25
Nasıl bir olaydır yahu....
Allah gani gani rahmet etsin....
Herkese hayırlı ölümler nasip etsin ya rabbim....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)