Pulsar'la 12 Günde 5000 KM! Türkiye Turu Başlıyor. 30 Mayıs - 10 Haziran
Reklamlar
-
Reklamlar
-
izmire neden gelmiyor yav
-
-
Vakit olsa size yancılık yapardım ama salı günü Urfadan geçerken bile müsait değilim şansa.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Çok güzel Allah bela kaza vermesin hayırlı yolculuklar
-
Güzel çalışma daha yola çıkmadan rota hazırlanmış ziyaret yerleri saatleri emeğinize sağlık hayırlı yolculuklar
-
Adamlar donuyor 10 gun sonra ben cıkyorum tura ankara yozgat antalya mersın bodrum istanbul uuuu başım döndü
-
şehrimin ortasından geçiyorlar ve konya da kimseye ugramıyorlar ilginç
-
emRRe79 adlı üyeden alıntı
şehrimin ortasından geçiyorlar ve konya da kimseye ugramıyorlar ilginç
Konya,
12:00 / 13:00 arası
Güzel İş Motor
Kerimdede Çeşme Mah., Topraklık Cd 5/A, Karatay Merkez/Konya
Telefon:(0332) 353 2319
görüşmek üzere
-
Adamlar kafaya koymuş bu motoru satacaklar bize.
-
fastturkish adlı üyeden alıntı
akşam akşam güldürdün beni
-
fastturkish adlı üyeden alıntı
nereye satiyorlar garaj mi var motoru koyacak
sakin alip da ortalikta bırakmayın
-
İyi biri çıkıpta reklam kokuyor dememiş
-
Fena geliyorlar vallahi . helal olsun
-
okan218 adlı üyeden alıntı
İyi biri çıkıpta reklam kokuyor dememiş
E zaten reklam amaçlı olduğundan olmasın o
-
Onu bile idrak edemeyen bir sürü insan var o yüzden dedim. Herseye art niyetle bakıyoruz
-
Şimdi benim anladığım kadarıyla bu test sürüşünü gerçekleştiren arkadaşlar belirli şehirlerde servis noktalarında kendi kullandıkları pulsarları 1-2 saat test motoru olarak kullandıracaklar..
O değilde oldu ki aldım ben test için bu motoru girdim bi arabaya ön takım pert ozaman nolcak,sonuçta geziyi o motorla yapıyor
-
CrosseR adlı üyeden alıntı
Şimdi benim anladığım kadarıyla bu test sürüşünü gerçekleştiren arkadaşlar belirli şehirlerde servis noktalarında kendi kullandıkları pulsarları 1-2 saat test motoru olarak kullandıracaklar..
O değilde oldu ki aldım ben test için bu motoru girdim bi arabaya ön takım pert ozaman nolcak,sonuçta geziyi o motorla yapıyor
Y.parça şimdilik olmadığı için Hindistana sipariş geçilecek-gemiyle 1,5 ayda buraya gelecek....malum y.filtresi bile yok....
-
İstanbul avrupa yakasında neden test yeri yok ?
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Y.parça şimdilik olmadığı için Hindistana sipariş geçilecek-gemiyle 1,5 ayda buraya gelecek....malum y.filtresi bile yok....
Benim bildiğim kadarıyla, Bajaj dünyanın en iyi, yedek parça servisini sunan markalar arasında. Muhakkak, Türkiye'de stok yapılmıştır.
Geziye çıkacak arkadaşlara BOL ŞANS... SÜPER FOTOĞRAFLAR BEKLİYORUZ.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)