Yok artık! Fırınlı motosiklet ile soğuk pizzaya son!
Reklamlar
-
Gün geçmiyor ki paket servisi yapan firmalar yiyecekleri daha kısa sürede müşteri götürmek için servis elemanını tehlikeye atacak fantastik çözümler üretmesin.
Panamada Pizza Hut firmasının yayınladığı reklam filminde müşterilerine soğuk pizza götürmemek için pizza fırınını motosiklete entegre ettiğini anlatılmış. Müşteriler de
sıcacık pizzadan çok memnun görünüyorlar. 30 dakikada pizza kapında yoksa bedava kampanyalarını çok seven ülkemizdeki paket servisi yapan firmalar, umarım bu pişirme ve dağıtım işinini birleştiren sisteme geçmezler.
Reklamlar
-
nolacak o adam düşse veya biri arkadan çarpsa
kapitalizmin gözü kör olsun. O pizzayı yiyenin de insanlığını sorgulamak lazım
-
iyi işte desenize motosikleti olan herkes pizzacı olacak.
istanbul trafiginde iş yapar bu fırın olayı.
şahsi motoruma takarım. yenibosnadan kadıköye eve gelene kadar fırında yemek hazır olur.
zaten en az 30 dakika yol giden insanlarız =)
-
oldu olacak eve gelip evde yapsınlar bari...
-
Trafiği düzenleyen mevzuat buna izin vermez diye düşünüyorum. Gerçi mevzuat artık insan hayatını korumayı değil, daha çok para kazanmayı gözetiyor.
-
bu tür Haberler görmek güzel yaratıcı.
-
Elazığda 1 seneden fazladır uygulanan bir yöntem
-
mc-hot adlı üyeden alıntı
Elazığda 1 seneden fazladır uygulanan bir yöntem
Yokkkk ARtıkkkk...
Sonra Pizzacının dötünler alevler cıkmasın...
-
14 Haziran 2014, 05:50
chcts1 adlı üyeden alıntı
nolacak o adam düşse veya biri arkadan çarpsa
kapitalizmin gözü kör olsun. O pizzayı yiyenin de insanlığını sorgulamak lazım
kimin umrunda , adrese gidip şubat soğuğu eskişehirde 15 dakıka bekledım . Kapı açılmadı geri dönerken ıslık çaldılar gördüm geri döndüm gece 1 de , kapıya çıktım herif donla çıkmış kapıya , çok enerjı harcamıs bellı karnı acıkmıs , nerdesin be kardeşim 1 saattır senı beklıyoruz dedi bende 15 dakıkadır kapıda açmanızı bekledım dedim .
sus lan cevap verme kaç paralık adamsın deyince error devreye girdi , kickbokscuların pushkick dediği bir tekme ile bir gömdüm karnına herif bayıldı , son gecem oldu ( çıkarılmadım )
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Knk Pizza Fırını Dediğin Yerinde Güzel Olur... https://goo.gl/MCF5hF iyi Modeller Var
-
Tehlikesiz bir mekanizma ile pizza sıcak tutulabilir. Sepetin içinde odun fırını yakmak zorunda değiller.
İşte size birkaç basit yöntem;
1- Sepetin dışına cam yünü izolasyon yapılır.İçine pizza ve fırında ısıtılmış paslanmaz çelik blok koyulur. Çelik blok sürekli ısı vererek pizzatı sıcak tutar.
2- 1. yöntemdeki çelik blok yerine poşet içinde kristalizasyon tepkimesi sonucu ısı veren cep sobası kullanılabilir.
3- Elcik ısıtma gibi elektrikli bir ısıtıcı ile pizza sıcak tutulabilir.
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Tehlikesiz bir mekanizma ile pizza sıcak tutulabilir.
Olay pizzayı sıcak tutmak değil zaten sıcak tutan termal paket içinde geliyor.
Pişirme süresini yol süresine katmak ve taze pişmiş pizza teslim edebilmek. Pizza 8-10dk da pişiyor bunu yol süresine ekliyorlar, dolayısıyla paketçi normalde 8dk ulaştırması gerekirken 18dk süresi oluyor.
Bazıları yine duyar kasmış yukarıda. Yok fırından insan yanarmış vs. Arkadaşları egzozu çıplak elle dokunmaya davet ediyorum.
-
o değil de dominostan beleş pizza yiyen var mı?
ne zaman "geç kaldınız" desem, "abi çok yoğunluk var" diyip geçiştirio, cart die karttan ücreti geçiyo.
bu da bizden dediklerini hiç görmedim.
-
lavaş piza diye bişey buldum. malzemelerini koyuyosun içine (kaşar,zeytin,mısır,sucuk..) tost makinesinde 5 dk bekletiyosun tat aynı oluyo
-
DKN adlı üyeden alıntı
lavaş piza diye bişey buldum. malzemelerini koyuyosun içine (kaşar,zeytin,mısır,sucuk..) tost makinesinde 5 dk bekletiyosun tat aynı oluyo
Bazlama ilede dene oda süper. Bimde var hazır bazlama.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler