Feci kazanın tam ortasından sağsalim çıktı! (video)
Reklamlar
-
Çin'de gerçekleşen feci bir kazada bir scooter sürücüsü santim farkla kurtuldu. Kavşakta hızla giren iki aracın kafa kafaya çarpışmasyla oluşan kazanın tam ortasında bir motosikletli kaldı. İki arabanın hızla yanından geçtiği motosikletliye hayrete düşürecek bir şekilde hiç bir şey olmadı.
Kaynak: Samanyolu Haber
Reklamlar
-
Kadir gecesinde doğmuş
-
tek cümle ile olayın özeti "Öldürmeyen Allah Öldürmüyor"
-
Kamyonetin sürücüsünü gören oldu mu?
Emniyet kemeri hayat kurtarır!
-
Gusülün faydaları
-
motorcunun şansı bir yana, arabaların ne kadar dandik, beyaz peynir gibi dağıldığının farkındamısınız? sucu arabası gibi olanın içinden şişman bir adam fırlıyor dışarı
-
Tepkide yok hiç, sülalesi raad
-
Türkiye olsa yardım etme bahanesiyle adamların cüzdanındaki parayı alıp benzin alırlar
-
http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/feci-kazanin-tam-ortasindan-sagsalim-cikti-8661-video-haberi/
-
gökten kamyon düştü kelimesi azdaha gercek olucakmış....insan azda olsa tepki gösterir 50 kere seyrettim hepsinde adam cok relaks ...
-
allahın sevgili kuluymuş çinli
-
bide motor tehlikeli diyorlar :D
-
Arkadaşlar bu tür videolar için ilahi kelimeleri barındıran yorumlar pek yapmak istemem genelde ancak burda gerçekten öldürmeyen ALLAH öldürmüyor denecek durum var. O arada bir yerde tanrının eli var sanki dokundurmuyor motorcu kardeşimize...
-
Soğuk kanlı diil direk adam şuursuz. Bu arada emniyet kemeri önemli evet ama o şiddetteki kazada
bence camdan dışarı fırlayıp yolda ölmezdi de oturduğu yerde ölürdü.
-
İlahi bir kudret var.Bu kazada fiziksel açıdan motorcunun kamyonun altında kalması gerekirdi. Vektörel kuvvetlerin birleşimi olan bileşke kuvvet burada ortaya çıkmamış. Birbirine 90 derece açıyla gelen iki kuvvet var, ortaya bir yere savrulmaları lazım iken kamyon adeta havalanamadan yere oturuyor ve motorcu kardeşimizi sıyırıyor. Çarpan arabanın da düz gitmeyip dönerek yine motorcu kardeşimizi sıyırması kesinlikle ilahi kudreti gösterir. Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun. (Somadaki kardeşlerimizi unutmayalım birer dua da onlara gönderelim. )
-
-
Tek kelimeyle "mücize":: Sos ::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler