Hero'dan bir sürpriz. Hibrit Dizel-Elektrikli iki çeker scooter
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ön tekerde motor yok, disk fren var. Arkada da disk fren+elektrik motoru var.
Turbo-diesel-enjeksiyon motoru sadece jeneratör olarak (elektrik üretimi için) çalışıyor anlamı çıkıyor reklamdan.. Ancak gaz koluna bakarsak hiç de öyle değil.. miş gibi... Dizel lokomotifler de böyle gidiyor, lokomotifi koşturan elektrik enerjisi.. Ha elektrik nerden derseniz Kebandan değil, dizel jeneratörden geliyor. Anlayan beri gelsin..
-
Hayır öyle değil, sadece dizel motor var ve istenirse motordaki bir prizden elektrik almak için jeneratör gibi de çalıştırılabiliyor. 2 motor olduğu da nereden çıktı anlamadım ? Yakıt ekonomisinin yanında en büyük artısı torku olacaktır. Taşıma amaçlı üretilmiş bir araç gibi duruyor.
-
-
Ahanda tam benlik
-
150 cc
13.5 bg
35 N Tork
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
farklı tasarımları severim. yakıt olarak avantaj sağlıyorsa tadından yenmez
-
Buzdolabı gibi
-
cenkito adlı üyeden alıntı
150 cc / 35 Nm Tork
Şu değerdeki güzelliğe bak bee
Nihayet motorlar motor olduğu yıllara geri dönüşe geçti
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Seko adlı üyeden alıntı
Hayır öyle değil, sadece dizel motor var ve istenirse motordaki bir prizden elektrik almak için jeneratör gibi de çalıştırılabiliyor. 2 motor olduğu da nereden çıktı anlamadım ? Yakıt ekonomisinin yanında en büyük artısı torku olacaktır. Taşıma amaçlı üretilmiş bir araç gibi duruyor.
Yaw şimdi biz buna hem televizyon hem buzdolabını nası bağlıycaz???
-
-
-
-
13,5 hp ile max 70 km hiz.
Ayrica bunun euro emisyonlara uymasi imkansiz. Bu hindistanda bagda bahcede kullanilir.
-
Bu motor hakkında yeni bilgi var mı seri üretime geçti mi acaba?
-
http://www.heromotocorp.com/en-in/pr...rship-177.html
Burada yazana göre 2wd olanı opsiyonel olacakmış. Ön tekerlekte hub motor olacakmış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler