Insallah tanitim fotograflarindaki gibi michelin pilot street lastiklerle gelir.
250 cc versiyonu gelirse yamaha'ya doğru koşarım gibime geliyor. naked motordan tam soğudum derken naked delisi yapar bu adamı
en iyi 125 lik olur ve ybr nin tahtını yıkar. Yeni bir ybr almış olsam da
Bu yamaha rahat durmuyor daha yeni mt07'nin sayfasının harareti bitti şimdide bunda başlar ama yamahanın 250lilikle bir alıp veremediği var yapmıyo adamlar
Yamaha 125cc sayfasini guncelliyor. Buyuk ihtimalle mt-125'i ekleyecekler.
çok hoş bir tasarım. 125'lik olarak fiyatı makule çekilirse çok tutulabilir diye düşünüyorum ama forumda bir çok kişi YZF 125R modelini aylardır beklerken bu modelin hemen geleceğini sanmıyorum, bana kalırsa fiyatta en kötü 8-9 arası olacaktır.
Kimler çiziyor bu YAMAHA'ları?
Başkalarının çizemediğini adamlar yapıyor.
Eskiden SUZUKİ manyağıydım,şimdi YAMAHA zorluyor.
Hilmi bunu sevdi. :D Şahane ya, fiyatı da uygun olursa neden almayayım ki?
Motor almanya sitesinde fiyatiyla birlikte listelenmis. 4095 avro. r125 4350 avro ayni sitede. Yamaha TR buyuk bi surpriz yapmassa 8000 ve alti hayal oldu benim icin. Gule gule mt-125.
http://www.yamaha-motor.eu/de/produc...turestechspecs
Neden 2 3 bine böyle alet satmazlar ki kızılay dağıtmış gibi herkes alsın işte ne var
motor fiyatının yzf125 ile aynı civarlarda olacağını Yamaha yetkilisi açıkladı...10.000 altı hayal...
http://www.motoetkinlik.com/karanlik...yamaha-mt-125/
sanki bajaj ı harcayacak gibi duruyor...
Duke 125 i sahadan silecek bir makine. Başlangıç ve şehir kullanımı için birebir. Hatta ikinci motosiklet olarak durabılecek bir alet tabi bütçeye göre. Mt-25 gelsin onu da biz değerlendirelim.
h..a fiyat artırımı noktasında zaman ile yarışıyor.
ustruplu fiyat siler pulsar ı da 125R da diye düşünüyorum
Türkiye'ye ne zaman gelir acaba bilgisi olan varmı,yada fiyatını bilen varmı?
ingilterede r125 4349 sterlin. mt125 3899 sterlin. burda r125 10250 TL olduğuna göre mt 125 in fiyatı 9000 falan olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)