o değilde bide mt250 olsa fiyatı 12bin olsa. vay vay vay :D:D
o değilde bide mt250 olsa fiyatı 12bin olsa. vay vay vay :D:D
bunla kamp a da gidilmezki püzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Göstergelere bayıldım.
İçimden bu ses senin motorun olacak dedi
Türkiyeye ne zaman gelir acaba, umarım fiyatı uygun olur da alırız.
Ne marka olursa olsun ne özelliği olursa olsun 125cc Commuter'i süsleyip fahiş fiyatlara satmak yüzsüzlüktür. Alan arkadaşlar olursa saygi duyarim.
çok güzel motor inşallah ülkemize gelir...
guzel motormus yamaha atılımlara devam edıyor
Fiyat başlangıçta 9500, sonrasında 10000 olacak galiba.
Temmuz ayından itibaren geliyor. Mt-25 ise eylülü bulacaktır. Belki de bu sezon getirmezler türkiyeye.
Yamaha genel merkezin soyledigine gore turkiyeye gelicekmis tarih net degil eylul ekim gibi tahmin ediyoruz diyorlar.
peki diyelim bu motor geldi ve sınıfında fiyatıda makul veya diğer akranlarıyla aynı oldu diğer modellerin fiyatlarında aşağı doğru bi inme söz konusu olabilir mi rekabet için fiyatlara zam yapılma olasılığı büyük bi ihtimal ama indirim olabilir mi acaba :D
Yzf 125 e yakın bi fiyatı olur bunun
Çok güzel duruyor ya PS yi satip bundan alacam hatta az önce sahibindene koydum ilanimi.umarim fiyati çok pahali olmaz. Bu arada motorun satlik (Reklamda yapmis olduk )
şu yamaha mt nin (master of tork) 250cc sini çıkartsaydı zamanında cbr yi çöp diye koroplasta sarardım yeminle. mt candır....
Vayyyy be yılların ybr"sine ihanet ettiniz şaka bi yana mt serisi süper agresif duruyor çok beğendim inşallah makul bi fiyata Türkiye'ye gelirde ben bile düşünebilirim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)