Tamer Karadağlı Predator Kaskı ile İstanbul Trafiğinde
Reklamlar
-
Tamer Karadağlı, bir süredir İstanbul trafiğinde, 'Predator' adlı kahramandan esinlenilerek hazırlanan özel yapım kaskıyla dolaşıyor.
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'yı, motosikletinin üstünde görenler gözlerine inanamıyor. Karadağlı, motosiklet kullanırken Hollywood yapımı 'Predator' filminden esinlenilerek yapılan bir kask takıyor.
Sabah'ta yer alan habere göre, 'Çocuklar Duymasın' dizisinde rol alan Karadağlı, ABD'de 2 bin Euro'ya satılan kaska sahip olabilmek için üç ay beklemiş. Kasktan, aynı 'Predator'un başlığında olduğu gibi saça benzer parçalar.
Kaynak: Ensonhaber.com
Reklamlar
-
Çoluk çocuk korkar. O kaskla şehir içinde dolaşılır mı yaa :(
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
sıkıştıran şoförlerin camına yaklaşmak lazım bununla
-
Cumartesi günü bir arkadaşımla azıcık gezelim diye kemerden Sarıyer' e tarafına gidelim dedik orman yolundan. GİS Akademinin önünden geçerkende içeri girelim eğitim hakkında bilgi alalım diye içeri girdik. Birisi geldi bize bilgi vermek için o sırada da arka masada Tamer bey falan diye bir sohbet oldu baktık Tamer Karadağlı oturuyor. Bilgi aldıktan sonra kalktık, motorun üzerinde bu kaskı gördük ben ne güzel kaskmış falan derken arkadaş O Tamer beyin kaskı dedi. Çok beğenmiştim haber oldu....
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
o kaska o motor gitmemiş
-
Çorum İl Temsilcisi
Bunu giyde bi kurşunlasınlar seni
-
Adamlar istiyor ki herkesin gozu hep bende olsun... Şöhret bağımlısı bunlar ama en azından kasksız binmiyor buna da şükür ...
-
fastturkish adlı üyeden alıntı
Adamlar istiyor ki herkesin gozu hep bende olsun... Şöhret bağımlısı bunlar ama en azından kasksız binmiyor buna da şükür ...
bence tanınmamak için böyle yapmış :D
YaLnız kaLmaktan korkmuyorum da,motosikletsiz kalmaktan korkuyorum.
-
'Predator' adlı kahramandan yazmış amele. ne kahramanı la.
-
admin adlı üyeden alıntı
ABD'de 2 bin Euro'ya satılan kask
Vay anasını ABD bile bizden önce Avrupa Birliğine girmiş. Haberi hazırlayan arkadaşın ellerinden...
-
O kadar pahalı değildi sanki bu kask ya. Onu da şişirmişler gibi geldi.
-
zaten 60Bin euroluk motoruyla daha fazla nasıl ilgi çekerim arayışında, bari predator olayım da daha da fazla ilgi çekeyim diyor. çaptan düşmüş "çocuklar duymasın" diziciği de artık reyting alamıyor, o beyaz kır saçları ile george clooney oldum zannediyordu garibim, hepten orta yaş krizine girmiş naapsın... mecbur böyle şovlara... şekil motorcusu bunlar... yazık vallaha yazık. hani SS bi makinanın tepesindeki bi Apaçi arkadaşımız taksa anlarım, güler geçerim "bak hele elemana " diyerekten ammaa... bunun sempatik yanı yok. oynadığı dandik diziye göre kendine daha çok insanı güldürdüğü kesin
-
arkadaşlar iyice saçmalamışsınız... Ne alaka istediği kaskı alır adam ! Bahsi geçen kaskı takanın Tamer yada başka birisi olması neyi değiştirecek ? Ünlü yada şöhret diye insan istediği motoru ve kaskı alıp kullanamaz mı ?
-
Adamın kültür seviyesini , bilgi birikimini yaşam biçimini bilmeden eleştirmek kimseye düşmez.Adamı eleştirenlerin çoğu o adamın tırnağı olacak kişiler olduğunu zannetmiyorum.2 cümleyi bir araya zor getiren insanlar,ingilizceyi birçok farklı aksanda konuşan bir adamı eleştiriyor :D peh .
-
Yorumları okudumda;
Yok hava atmak için takıyor, dikkat çekmek için takıyor falan, o kask sizde olsa 1 dakika kafanızdan çıkartmazsınız be
Ayrıca ne güzel örnek olmuş motosiklete kaskla binerek.Aslında motosiklet kullanan ünlüler kask takarak motosiklete kask ile binilmesini daha çok teşvik eder.Kask belki biraz abartılı gibi durabilir ama hiç takmamasından iyidir bence
-
Ben bu kaskla eve gitsem,hanım pompalı tüfek ile vurur beni.. Herkesin zevki ayrıdır,niçin taktığının bir önemi yok.Önemli olan motosikletine bindiğinde,kask takıyor olması..Bırakalımda,herkes hayatını istediği gibi yaşasın..)
-
Alma imkanım olsa 1 dakika düşünmezdim. Tamer Karadağlı'ya onca laf söyleyen insanların onun tırnağı olamayacağını unutmamaları gerektiğini düşünüyorum. Güzel olmuş yakışmış.
-
2bin eurodan sokuşturcaklar herhalde onun hazırlığı, 750 dolarlık kask zira. İsteyen istediğini takar nolicek.
-
Voodoo Child adlı üyeden alıntı
zaten 60Bin euroluk motoruyla daha fazla nasıl ilgi çekerim arayışında, bari predator olayım da daha da fazla ilgi çekeyim diyor. çaptan düşmüş "çocuklar duymasın" diziciği de artık reyting alamıyor, o beyaz kır saçları ile george clooney oldum zannediyordu garibim, hepten orta yaş krizine girmiş naapsın... mecbur böyle şovlara... şekil motorcusu bunlar... yazık vallaha yazık. hani SS bi makinanın tepesindeki bi Apaçi arkadaşımız taksa anlarım, güler geçerim "bak hele elemana
" diyerekten ammaa... bunun sempatik yanı yok. oynadığı dandik diziye göre kendine daha çok insanı güldürdüğü kesin
İçindeki tüm kıskançlığı kusmuşsun gibi geldi, yanılıyorsam yav he he de lütfen
-
Hava atmak için diyen arkadaşları alkışlıyorum. Adam motorcu ötesi berisi yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler