Benim de olsa isterim. Bir Tarhan Telli ye Cruiser yaptıracaksın Predator temalı. Of be tadından yenmez )
Benim de olsa isterim. Bir Tarhan Telli ye Cruiser yaptıracaksın Predator temalı. Of be tadından yenmez )
Hepimiz Tamer iz hepimiz dagliyiz :p
Bence gayet güzel. Olumsuz eleştirileri kıskançlığa bağlıyorum ben.
zevkler renkler meselesi, hayko cepkin gibi adam taksaydı yadırgamazdım da, Tamer Karadağlı'ya gitmemiş be usta ne olacak kaskı çıkarınca anaaa taşfırınmış la bu mu diyecekler reklam kokan hareketler bunlar
Paranla rezil olmak buna denir
adama helal olsun para var huzur var..
ben bundan alıp ybr ile gezsem amma olur ha
O değilde gece sürüşünde aynaya bakıp arkadan gelen böyle birşey görsem acaba ne hissederim o 1-2 saniye içinde onu düşünüyorum :D
yaklaşık 2 ay önce görüp beyendiğim kasktır. amaç trafikte dikkat çekmekse en iyisi bu.
Abi kaskı bilmeyen ve filmi seyretmiş adam çevirmede görsün silahına davranır, nefsi müdafadan da yırtar :D demedi demeyin.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Çok güzel bir kask. Bende olsa ben de takıp gezerdim. Kıskanmayalım, servet düşmanlığı yapmayalım. Güle güle kullansın.
2 hafta olmuyor Gis Park'a gitmiştim arkadaşımın eğitimine eşlik etmek için, 4.cü gidişimde de orda gördüm hep orda sanırım sahibiyle ahbaplar, Harleyi fotoğraftakinin metalik mavisi ve kaskı da schuberth ti..başka biriyle karıştırıp haber yapmış olabilirler
alien'lısı da varsa sen gör şamatayı :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Baya güzel bence, biraz daha ucuz olsa alırım direkt.
Kendisi ve takıldığı grup, motora binmeden önce alkol almasalar çok iyi olacak. Böyle de bir insandır ne yazık ki.
Haftasonu, GIS'de elde biralarla takılıyorlardı.
Görevli arkadaşların burası bir eğitim kurumu, uyarılarına rağmen ısrarla da devam ettiler.
İyi hoş da kaza sırasında bu kask ne kadar güvenli acep?
Ls2'lerin güvenliğini falan beğenmiyoruz ya bu sharp veya snell testinden kaç puan almıştır acep
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Bu Nasıl Kask Yav, Adamı Taşlarlar Yeminle :D
süper bi kask biraz daha ucuz olsa alınır 10 numara yakışır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)