Yaşlı adama yardım eden MOTORCUYA bir alkış (video)
Reklamlar
-
Rusya'da karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adama yardım etmek isteyen motosikletli trafiği durdurdu. Karşıya Geçmek İsteyen Yaşlı Adama Yardım Etti.
Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adamı gören motorcu trafiği durdurdu. Motosikletiyle yolu kapatan sürücü karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama refakat etti. Aracını şahsa siper eden sürücü, görevini yerine getirince yoluna devam etti.
Kaynak: Haberler.com
Video Linki
Reklamlar
-
"Uzaylı da olsa, insan insandır"
Yabncı/ecnebi/başka dine mensub/yada değil, Allah işini gücünü rast getirsin, hidayet versin.
-
-
Güzel bi davranış.
Kamerası kayıtta olmadigi zamanlarda da aynı davranışı göstermesi dileğiyle...
-
motorcu olsun çamurdan olsun /Apaçi-ergen-ruh hastaları dışında=Malum ülkemizde mevcut
-
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Güzel bi davranış.
Kamerası kayıtta olmadigi zamanlarda da aynı davranışı göstermesi dileğiyle...
Evet bencede hava atmak için takmış kamerayı bize gösteriyo. Aslında kaldırımdan inmeyen insanların
üzerine kıran bi adamdır kesin ))
-
Adam iyilik yapmış helal olsun o adama neden bok atıyorsunuz buraksaydıda yaşlı adam yolun ortasındamı kalsaydı utanın ayıp be..
-
Raskoln yardım etmeyi sever
-
Arkadaşlar sanırım bilmediğiniz bir şey var. Rusya'da araçlarda kamera neredeyse zorunlu gibi bir şey. Sigorta işlemlerinin sıkıntılı olmasından dolayı her araçta devamlı çalışan kameralar var ki ispat olarak kullanılabilsin.
Bunun gibi bir sürü video var Rusya'dan.
-
helal olsun. ya şu onyargı ve egonuzdan kurtulamadığınız sürece önce kendinize sorada başkasına faydanız olmaz. Adam yardım etmiş helal olsun. Aslında herkesin yapması gereken bu ancak ne yazık kı böyle videoları görünce seviniyoruz. Kaldı ki müslümanız bu adamın yapmış olduğu hareket bir sünnet. yani peygamber efendimizin bir yaşayışı. ALLAH hakkımızda hayırlısını versin. Biz olsak sözde müslümanız adama bağırır küfrederiz. ne işin var yolun ortasında diye bide adama bağırırız. Şimdi bu yorumu okuyanlar kişi kendinden bilir işi diceğine once biraz gurlysa utanırlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler