TT Custom Gebze’de motosiklet fabrikası kurdu
Reklamlar
-
Dünyanın en önemli motosiklet üreticilerinden TT Custom Gebze’deki Otomotiv Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurdu. Fabrikada ilk yıl 150, ikinci yıl 450 kişi istihdam edilecek. Gebze’de üretilecek ilk motosikletlerin 2015 yılında Cenevre Fuarı’nda dünyaya tanıtılması hedefleniyor.
2005 yılında Tarhan Telli tarafından kurulan ve son olarak ‘Cehennem Melekleri 3’ filmi için ürettiği motosikletlerle gündeme gelen Fütürist Alphan Manas ve Ferrari’nin eski Türkiye Genel Müdürü Orhan Ülgür’ün ortak olduğu TT Motor seri üretime geçiyor.
2005’te kurulan ve TT Motor, ‘TT Custom Choppers’ konsepti altında her biri tek bir adet olarak kisiye özel tasarlanmış el yapımı Türk malı Chopper motosiklet üretimi yapıyor. İnavasyonu ön planda tutan şirket dünyada ilk kez üretilen 2 tekerleği 3 tekerleğe 1 saatte çeviren dönüşüm kitini geliştirdi. Motorlarında geri vitesi de geliştiren şirketin müşterileri arasında slyvester Stallone, Brad Pitt, Wesley Snipes, JaysonStathem ve Patrick Huges gibi uluslararıası isimlerle Şafak Sezer, Beyazıt Öztürk, Kenan Doğulu, Hidayet Türkoğlu, Kenan Sofoğlu, Volkan Demirel gibi ünlü isimler yer alıyor.
Kaynak: Ozgurkocaeli.com.tr
Reklamlar
-
düşünsene sokaklarda TT ler geziyor.
şöyle ucuz yollu yapsalar ne güzel olur.
-
-
Süper haber...
Amerika sokaklarında bu motosikleti gördüğümüz an bu iş olmuştur...
-
Çok güzel haberler bunlar, düzgün, kaliteli ve uygun fiyatlı olması dileğiyle..
-
Ucuz motosiklet yapmazlar... Ama japon mantığı ile giderlerse dünya markası olurlar.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
duymak istediğimiz haberler bunlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
bence makinasını üretmediği sürece yaptığı bisiklet imalatına giriyor
-
Ucuz olmaz; olursa da mutlaka bir yerden kırparlar. Motor kısmını ithal edecekleri için... ne olur bilmiyorum
-
Artık evi arabayı satar bir tanede biz alırız. Maksat yerli malı olsun.
Şaka bir yana, bakanlığın önüne bir tır dolusu motosikleti yığdığı günden beri hiç yılmadı. Suudi desteği ile Hollywood'a bile motosiklet sattıysa bu adam bu işi yapar.
2030'da Michigan apaçileri forumlara TT'mi Harley mi diye başlık açarlar belki.
-
ufukk adlı üyeden alıntı
bence makinasını üretmediği sürece yaptığı bisiklet imalatına giriyor
bi bisiklet te sen yap görelim
bütün mt seni tebrik etsin
bi işi bilen yapar
az bilen eleştirir
yapamayan bok atar
demişler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
polis bu motorlara ne ceza kitler o yok bu var yaz allah yaz
-
İlk stajeri ben olmak isterim Bırakın su eleştirmeyi eleştirmek için bu adamlardan daha iyi birsey yapmak zorundasınz ülkeye bir değer katmak zorundasınz ne yaptınz ki bu adamları eleştriyosunuz ?
-
Ticari pozisyonunu bilmem ama Tarhan Telli becerikli, düzgün ve samimi bir adamdır.
Bu motosikletlerin yurtdışından ithal edilmek yerine, yurtiçinde yapılması ve/veya montajlanması, her şekilde hem memlekete hem biz motosiklet kullanıcılarına faydalı olacak.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
merr adlı üyeden alıntı
Süper haber...
Amerika sokaklarında bu motosikleti gördüğümüz an bu iş olmuştur...
Motorlarında geri vitesi de geliştiren şirketin müşterileri arasında slyvester Stallone, Brad Pitt, Wesley Snipes, JaysonStathem ve Patrick Huges gibi uluslararıası isimlerle Şafak Sezer, Beyazıt Öztürk, Kenan Doğulu, Hidayet Türkoğlu, Kenan Sofoğlu, Volkan Demirel gibi ünlü isimler yer alıyor. şuanda amerika sokaklarında en önemli insanların altında zaten dostum
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
İlan olursa bende başvuruyum motor taarımını yaparım.
-
yurt dışında yapmışlar böyle bişey olsa iyi olurdu ya ama adamlar kişiye özel ürettiği için yapcak bişey yok
http://www.kikker5150.com/orderform.e.html
-
dolphin_star adlı üyeden alıntı
Motorlarında geri vitesi de geliştiren şirketin müşterileri arasında
slyvester Stallone, Brad Pitt, Wesley Snipes, JaysonStathem ve Patrick Huges gibi uluslararıası isimlerle Şafak Sezer, Beyazıt Öztürk, Kenan Doğulu, Hidayet Türkoğlu, Kenan Sofoğlu, Volkan Demirel gibi ünlü isimler yer alıyor. şuanda amerika sokaklarında en önemli insanların altında zaten dostum
Ünlü olmayan amerikan halk türk motoruna binmesinmi dostum??
Yani benim yorumuma bu cevabı verdiğin için kutluyorum seni,çok güldürdün beni...
"Maksimum zevki minimum riskle yaşama sanatıdır motosiklet"
-
merr adlı üyeden alıntı
Ünlü olmayan amerikan halk türk motoruna binmesinmi dostum??
Yani benim yorumuma bu cevabı verdiğin için kutluyorum seni,çok güldürdün beni...
amerika sokaklarında bu motoru gördüğümüz an bu iş bitmiştir dedinya kardeşim ona itafen yazdım. ünlü yada ünsüz önemli olan motorun amerika sokaklarında dolaşması değilmi seni güldürdüysem ne mutlu bana
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
dolphin_star adlı üyeden alıntı
amerika sokaklarında bu motoru gördüğümüz an bu iş bitmiştir dedinya kardeşim ona itafen yazdım. ünlü yada ünsüz önemli olan motorun amerika sokaklarında dolaşması değilmi
seni güldürdüysem ne mutlu bana
Sende haklısın...
Bazen söylediklerin sadece karşındakinin anladığı kadardır...
"Maksimum zevki minimum riskle yaşama sanatıdır motosiklet"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler