Suzuki 2004 - 2013 arasında üretilen motosikletlerini geri çağırıyor
Reklamlar
-
Suzuki Türkiye 2004 ile 2013 yıllarında ithal edilen GSX-R 600, GSX-R 750 ve GSX-R 1000 modellerinde, ön fren sistemindeki hidrolik sıvıda oluşan kabarcıkların giderilmesi için fren merkezi sisteminin 6 ay boyunca bedelsiz değiştirileceğini duyurdu.
Suzuki uluslararası websitesinde 18 Kasım 2013 tarihinde 2004-2013 GSX-R600, 2004-2013 GSX-R750ve 2005-2013 GSX-R1000 geri çağırıldığını duyurmuştu.
Reklamlar
-
Zararın neresinden dönülse kardır. Taktir edilecek uygulama.
-
Ah suzuki ah: salut: Benim Suzuki'm yok ama hastasıyım,kendimi avutmak için buraya yazıyorum.Geçenlerde, vitrinde 2014 GSX-R600 gördüm içim gitti,adamlar yapmış;Made in Japan(sanki binmek için değil, seyretmek için yapılmış)Mavide yakışmştı;bal sür ye
-
-
10 yıldır kabarcıklı kullanılan motosiklet sahibi hiç farketmemiş mi durumu acaba? Herhangi bir sorun yaratmamış mı?
-
tinerci adlı üyeden alıntı
10 yıldır kabarcıklı kullanılan motosiklet sahibi hiç farketmemiş mi durumu acaba? Herhangi bir sorun yaratmamış mı?
suzukilerde fren kötü algısı oluştu işte. bi de o algıyı yaratan patlamalar meydana gelmiştir
Heil Spellcheck
-
servise gidin niye geldin derler eminim.
-
tam bir gazeteci başlığı
okunması için apuk sapuk bir başlık
başlıkta sanki o yıllar arasındaki tüm modelleri çağırıyormuş gibi bir izlenim oluşturuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)