Bence çok iyi olmuş ihtiyaç vardı düşük cc de sağlam bir naked'a. Açıkcası başlangıç için bir cbr yada ninja yerine naked düşünüyorum artık.
Bence çok iyi olmuş ihtiyaç vardı düşük cc de sağlam bir naked'a. Açıkcası başlangıç için bir cbr yada ninja yerine naked düşünüyorum artık.
japonlarda inazuma tekti, rakip geliyor demekki.
tipi tıpkım KTM duke sadece far biraz değişik egzos yanda ve ön maşalar normal yani duke nin taklidi bence..
güzel bir haber. Düşük cc'lerde çeşit arttıkça insanların direk yüksek cc ile başlanması engelleniyor bence.
Şu yeni 250r mononun çıplak versiyonu,tek silindirli,31 hp.asya için düşünüyorlarmış zaten, bizde çakma avrupalı olduğumuz için yalan olur gibi. Zaman gösterecek bakalım. İnşallah gelir ve fiyatı güzel olur.
şu düşük cc lerde beygir silindir sınırlamalarını kaldırsalar negüzel olur .
arkadaşlar teknik bilgiyle bilgiçlik yapmak istemem ama uluslararası patent işim olduğu için söylemesem içimde patlar.
bu veya başka bir motora firma patent başvurusu yapmaz yapsa da alamaz. yeni model için sadece endüstriyel tasarım tescil başvurusu yapılabilir. zira motorun bütünlüğünde tekniğin bilinen durumunu aşma olması imkansız gibi bir şey. ancak firmalar mikro boyutta yaptığı teknik yeniliklere patent başvurusu yapabilir. örneğin motosiklet enjeksiyon sisteminde olmayan bir teknoloji geliştirildiyse buna patent alınabilir. yani bir modelde 10 larca yeni patent alınabilir ama motosikletin modelinin bizatihi kendisi patente konu olmaz. yani olması 1000'de bir ihtimal. zira bütün olarak bunun gibi bir model tekniğin bilinen durumunu aşamaz.
karışıklığın asıl sebebi abd ve çin'in tasarım tescillerine tasarım patenti demesi. ama bizim literatürümüzde kawanın başvurusu tasarım tescil başvurusudur.
Şu nakedlardaki sırtlan görünümü anlayışından bi vazgeçseler süper olacak. İğrenç duruyor, içimde yatan naked sevgisi bunları gördükçe ölüyor
arkadaşlar bende naked seviyorum ve almak istiyorum. güzel motor inş. yaparlar. umarım sesi tatmin edici olur ve tek silndr olacgndan dolayı az ttreşmli olmalı. türkiyede ii piyasa tutar bu motor.eğer istedğm gbi olursa şahsen ben alırım . yamaha da önceden 125r yaptı tutulmadı çnkü motrda ses ve hız yok. ve çok pahalı 125 lik motora o kadar para verlmez. bole naked tarzı mt 03 var ondada titrşim çok ve aşırı agresif motor şehir içi kullanıma pek uygun değil. mt 07 var o da çok pahalı.
umarım bu kawa istedgm gbi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)