Motosiklet Fuar Çekilişi - Ducati ve KTM sizin olabilir.
Reklamlar
-
Moto Bike Expo motosiklet fuarını ziyaret edenleri motosiklet ve bisiklet kazanma şansı bekliyor.
Motosiklet fuarı girişinde size verilecek çekiliş kuponlarını doldurup fuar alanındaki çekiliş sandığına atanlar arasında yapılacak kura çekimiyle Ducati ve KTM kazabilirsiniz.
Motosiklet fuar çekiliş sonuçları fuar sonrası motosiklet.net'de duyurulacaktır.
İşte çekiliş ile kazanabileceğiniz hediyeler: Ducati Monster 696, KTM 390 Duke ve Bianchi, Ghost, Lapierre ve Carraro marka bisikletler.
Reklamlar
-
admin, bunların sahipleri çoktan bellidir.
-
Ülkede ahlak diye bir şey kalmadığını herkes bildiği için bu tarz çekilişlere kimse güvenmiyor. Yine de bugün kutulara baktım "ben dahil" bir sürü fakir, kutuları biletlerle doldurmuştu.
-
Bana daha okeyde şansım gülmezken burda nasıl gülsün
-
umarım gerçekten çekiliştir
-
bende bugun gittim ama formu doldurup kutuya atma ihtiyacı duymadım...
-
Moderatör
Benim monsteri değiştirmek için şuan için tek fırsatım o kutu. Kutuyu doldurmayın, bana çıkacak o
-
Çekilişte bir sıkıntı yok,isteyenler izlemeye gidebilirler,tarih saati vermişler. Otomotiv sektöründe çalışıyorum, hiç bir marka 1 adet araç için kendini rezil etmez. Organizasyonlar araçları barter (takas) sistemi ile satın alıyorlar, örneğin motoru veriyorsun stand ücretinden düşüyorsun,yada AVM de reklamın tanıtımın vs. oluyor...
-
-
xawa adlı üyeden alıntı
Sen boşuna hayal kurma
her sene bana çıkacak diyorum çıkmıyor bu sene benim
Rüyamda gördüm
Bana ikisinde biri çıkarsa direkt satarım. Bisiklet çıkarsa yeğene falan veririm
-
kısmet bende attım kutuya belki şansım bu sefer güler yüzüme.
-
Formu bana fakslasanız ben izmirden doldurup size göndersem sizde orda kutuya atsanız :D :D ? olmadı dmi neyse :D :D
-
Yakınınızdan birine Hiç milli piyango veya sayısal çıktıgını gördünüzmü? Bu çekilişin talihlisi daha kuponlar basılmadan belirlendi o çekiliş numaralarını kendilerine ayırıyorlar garibana içi boş salatalık
-
1992 yılında..liseden sıra arkadaşıma honda crx çıktı hobby çikolatadan..hala biniyor..plakası da 34 vu 131.. yani diyeceğim o ki bazı çekilişlerde katakulli olmuyor...katakulli şu sıralar süper loto ve sayısallarda...çekilişler canlı yayından çıkarıldı iki senedir farkındaysanız..
-
4 kupon attım çekiliş kutusuna nasip kısmet
-
16 bilet attım bugün aradılar benim adımı yazıp atan bir kaç arkadaş daha var sağolsun.
Monster bende Ktm ve bisikletler için bekleyin heyecanınızı kaybetmeyin
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Sonuçlar ne zaman belli olacak acaba ?
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
Sonuçlar ne zaman belli olacak acaba ?
1 nisanda çekilecekmiş kartta öyle yazıyor
Hayat boş gazla çoş
-
ali nin velinin oğullarına verilmiştir bunlar bile :d bi tane bisikletcik vatandaşa ayrılmıştr.
-
MotojeN adlı üyeden alıntı
ali nin velinin oğullarına verilmiştir bunlar bile :d bi tane bisikletcik vatandaşa ayrılmıştr.
1 Nisan da çekilmesinin sebebide bu heralde kandırdık diyecekler
Hayat boş gazla çoş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)