Kenan Sofuoğlu motosiklet fuarında stand açtı
Reklamlar
-
Milli gururumuz Kenan Sofuoğlu’da hayranları için özel hazırlanmış ürünler ile motosiklet fuarda stand açtı.
Üç kez Dünya Supersport Şampiyonu olan Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu da 2014 Eurasia Moto Bike Expo’daki yerini aldı. Fuarda bir stand açan Sofuoğlu, burada kendi markası olan ürünleri tanıtıp, imza günü düzenleyecek.
Kenan Sofuoğlu'nun standı gösteri alanının yanında fuarın dış bölümünde yer alıyor.
Reklamlar
-
hayda bunu es geçmişim ben dün ,neyse pazar günü tekrar gidicem süpermiş
-
Niye dışarda açmış ki içerde olsa çok daha iyi olurdu.
-
Giden birisi olursa, bir zahmet yaris tulumlarin fiyatina bakabilir mi?
-
içeridede ufak bir yeri vardı ama asıl yer dışarıda idi ve kenan sofuoğlu cumartesi ordaydı
-
Yaziiik. Aldigi paralar mi az gelmeye baslamis mi ki?
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Ne para aldığını bilmiyorum ama sana çok dokunmuş anlaşılan.
Siz de onun kadar emek verip, ondan daha fazlasını alırsınız inşallah.
.
-
serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı
Ne para aldığını bilmiyorum ama sana çok dokunmuş anlaşılan.
Siz de onun kadar emek verip, ondan daha fazlasını alırsınız inşallah.
.
Bana dokunan para degil ama anlayamayacak kapasitede oldugun belli oldugu icin sana anlatmaya calisacak degilim.
Fukarra kalmissa para toplayiverin aranizda...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Bana dokunan para degil ama anlayamayacak kapasitede oldugun belli oldugu icin sana anlatmaya calisacak degilim.
Fukarra kalmissa para toplayiverin aranizda...
Boş yapma birader.
Tulumları bilmiyorum ama deri ceketler 250-300 euro arası demişti görevli arkadaş
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Eee... Hep ahiretlik yapacak değil ya...
Az da dünyalığını yapsın tabi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Boş yapma birader.
Tulumları bilmiyorum ama deri ceketler 250-300 euro arası demişti görevli arkadaş
Boş yapmak?? Ben hep doldururum merak etme...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Kaç tane dünya çapında motorcumuz var sorabilir miyim? Kenan açmicakta kim açıcak. O da motor sporlarında bir marka. Sen futbolcuların filan sadece futboldan mı para kazandığını sanıyorsun? Boş muhabbet yapıyorsun burda. Sevmiyorsan sevme ama karalama yapma!
-
Nerede ne yazacağımı sana soracak değilim. Varsa şikayetin bildir yönetime. Küfür mü ettim hakaret mi ? Bunun yaptığı hareketi unutacak ve unutturacak değilim. Kimse de engelleyemez!
-
Dünya çapında motorcumuz ?....
Hemen de sahipleniriz...
Çok sevecen milletiz vesselam....
-
Geçen de çok iyi takip eden bir takipçisi burda MOTO GP'de takip ettiğini, hayatını yutuptan izlediğini beyan etmişti Keşke ekran görüntüsü alsaydım. Kimdi o desem delikanlı gibi çıkar mı acep?
-
Tabi 3 defa dünya şampiyonu olmuş motorcu kaynıyor sokaklar unutmuşum kusura bakmayın motogp zaten türk bayrağından geçilmiyor benim hatam
-
Daha ironiden anlamıyonuz yahu....
Şimdi oturalım kenanı mı tartışalım...
Dedik işte... Dünyalığa sarmış diye...
Hep ahirete çalışacak değil dedik...
Daha ne diyelim...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Geçen de çok iyi takip eden bir takipçisi burda MOTO GP'de takip ettiğini, hayatını yutuptan izlediğini beyan etmişti
Keşke ekran görüntüsü alsaydım. Kimdi o desem delikanlı gibi çıkar mı acep?
Çok iyi takipcisi değilim ama gpde başka Türk olmadığından ve motor sporlarını sık da olmasa bakma sebebim bu adam. Buyur ne söyleyeceksin merak ettim
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Çok iyi takipcisi değilim ama gpde başka Türk olmadığından ve motor sporlarını sık da olmasa bakma sebebim bu adam. Buyur ne söyleyeceksin merak ettim
K S. MOTO GP DE YARIŞMIYOR. FARKINA VARMAN TEMENNİSİYLE... Hani farkında dahi olmadan körü körüne birini savunmak varya... Ah işte bizi geri götüren hep bu oldu işte...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
K S. MOTO GP DE YARIŞMIYOR. FARKINA VARMAN TEMENNİSİYLE... Hani farkında dahi olmadan körü körüne birini savunmak varya... Ah işte bizi geri götüren hep bu oldu işte...
dediğim gibi çok iyi takip etmem motosiklet yarışlarını doğru gp'de değil supersportta yarışıyor. ama benim anlamadığım neden bir Türk sporcusuna bu denli bir yaklaşım içerisindesin onu bir açıklarsan. Adam kötü bir şey mi yapmış yada yapıyor bilmediğimden soruyorum. bana çok önemli geliyor çünkü bir Türkün önemli bir yarış organizasyonunda olması. Türkiye de çok fazla ilgi yok ama genede önemli. Dediğim gibi neden bu kenan sofuoğluna karşı tavrın
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)