Kadırga KD 250 GY ile 4000 km'lik zorlu test sürüşü
Reklamlar
-
Bundan 6 ay önce hayatıma giren Kadırga KD 250 GY ile test sürüşleri yapmak gerçekten beni çok mutlu eden sonuçlarla sonlandı. Firma adına test sürüşleri için altı arkadaş Fethiye Marmaris Muğla turu düzenledik. Çok keyifliydi. Neden derseniz hiç bir sorun ve problem yaşatmayan Kadırga vardı. Uzun yolda hiç bir vibrasyonu olmayan ne kıçınızda nede ellerinizde bileğinizde en ufak uyuşma ağrı olmadan yapacağınız bir yolculuktan daha keyifli ne olabilirki. Bu benim bu motorla asfalt denememdi. Gaz dip yol tutuşu virajlar dahil mükemmeldi. Aero dinamiği mükemmel, motorun denge noktası çok iyi.
Bu yüzdende motor, yorucu olmayan bir yolculuk sunuyor size. Mekaniğine gelince dediğim gibi 1300 km lik bir yolculukta birazda limitleri zorlayarak aslında fazlasıyla zorlayarak desek daha doğru hiç bir sorun çıkarmadı. Vites aralıkları mükemmel, torku çok iyi... Ben 80-100 kilometre hızlarda özellikle virajlarda frenlerle fazla oynamadan vites küçülterek hızımı düşürürüm ve yaklaşık motoru kullanalı 4000 km oldu ve test açısından da hep limitleri zorlanarak binildi hala mekaniği ilk günkü gibi. .
Gelelim arazi sürüşlerine ve dağ dere tepe sürüşüne ve dayanıklılığına. Bunun içinde defalarca dağlara gittim daha öncede bahsettiğim sele, oturuş , motorun sürücüye göre on numara dizaynı hem güven açısından hem kullanım hemde konfor açısından tartışılmaz bir unsur bu motorda. Arazide inanın bir canavar klasmanında. Bu fiyatlara en iyi motor diyebilirim. Ben 8 yaşında motor üzerine çıktım ve o gün bu gündür inmedim hala üstündeyim. Bu şaka gibi ama gerçek şu ki İnip binmediğim motosiklet kalmadı KTM, Husaberg; DL 1000, Kanuni, Ramzey, Zongshene, GSXR 750, ZZR600, Suziki Katana, Suzuki VN 1500, Honda VTX 1300 gibi gibi saymakla bitmez bunlar şu anda aklıma hemen gelenler. Bu kadar edindiğim motor tecrübemden bu motoru kim yaptıysa ve Türkiye'ye getiren firmaya çok teşekkür ediyorum. Bu klasmanda motor almak isteyen herkes mutlaka bunu denemeli, ondan sonra karar vermeli.Merak ettiğiniz şeyleri face den bana ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Artı kesinlikle yedek parça ve servis sıkıntısı çekmeyeceğiniz güvenilir bir firma var karşınızda. Tekrar firma sahibi Hayri Baş ve çalışanlarına teşekkür eder herkese kazasız sürüşler dilerim. Daim farınız ve yolunuz açık olsun.
Levent KOCA
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, fakat motoru hiç eleştiren bir yorum olmadığından test çok taraflı geldi.Yani hiç mi eksik birşey yok, en baba motorların bile kusuru illaki var.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Ben bu yazıdan birşey anlamadım. İlk cümlelerde başlayan mükemmel kelimesi yazının sonuna kadar 3 kez tekrarlanıyor. Kimle neyle hangi ölçü birimi ile diğerlerinden daha üstün ve mükemmel olduğuna değinilmemiş.
Teknik verileri verilmemiş. Sürekli olarak nekadar iyi olduğu söylenmiş.
Çok güven vermiyor.
-
Abi hoş iyi güzel de. Bir motorun hiç mi olumsuz tarafı olmaz. Bildiğin reklam kokan hareketler bunlar.
-
şaşırdım açıkçası, isminde bile kalitesizlik kokan bir markanın bu kadar övülmesi cidden şaşırttı... gerçi bu marka ile ilgili çok olumsuz veya olumlu bişey duymamış olsam da, bu yazılanları dikkate alacağım kesin... teşekkürler
-
arazi motoru arazide test edilmeli. 4000km test sürüşü yapılmış ama tüm arazi fotoğraflarında motosiklet ve sürücü pırıl pırıl, hiç çamur yok, lastikler simsiyah 2 tane çamurlu resim var, onlarda asfaltta, aynı yerde çekilmiş yani, motosikletle çıkıp 1 saatte halledilmiş gibi test. eğer 4000km test edilmişse, eleştirim şu ki, fotoğrafları yanlış seçmişsiniz ve yetersiz bir anlatım olmuş. eğer reklamsa sadece, umarım sitede donma, bandwidtch gibi sorunlar olmaz artık
unutmadan, Hayri Baş'a teşekkürler
-
O değilde biri de dememiş kardeşim bu motorun içi düşüp kalkmak o granajdaki LEDLER falafoşa dönmez mi diye
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
teknik bilgi ve fiyat yok =(Max. Güç(kw/r/min)12.5/7500
Max. Tork(N.m/r/min)18/6000)(8.350,00 TL)
-
iki kere çamura yatıp,ikide ön kaldırıp birde hopladımı tammam oluyorsa 4000km testi oo çok sağlam müthiş,yav yoldan geçen gözünün kestiği bir motoru tutsan hangisi olursa oda yapar.bırak araziyi yolda bir 20.000km yi devirsin ondan sonra bakarız.bunlara gerenk yok
-
ertoros adlı üyeden alıntı
teknik bilgi ve fiyat yok =(Max. Güç(kw/r/min)12.5/7500
Max. Tork(N.m/r/min)18/6000)(8.350,00 TL)
Çok para...
-
Demek hiç olumsuz tarafı yokmuş.
Benim motorum da 18.000 kmdir ciddi bir sorun çıkarmadı(her şart altında) ben bukadar övmüyorum valla
-
bence resım olayına takılmak cokda dogru degıl. cekılen resımlerı duzgun bır sıraya gore atmamıs olabılırler ve 4000km yol 1gun ıcınde yapılmayacagı ıcın farklı gunlerın resımlerınıde bırlestırmıs olabılırler ( karmaca usul )
-
Kadırganın modelleri benim hoşuma gidiyor.
Piyasaya yeni çıkan bir markanın bu denli arkasında durmaları garanti vermeleri ve yerli isim ile piyasaya sürmeleri bence çok büyük bir hareket.
YeniBosnadaki Mototex'e bir uğrayıp arkadaşlarla konuşmanızı hatta mümkün ise test etmenizi öneririm.
Adamlar bir motor çıkarmışlar ve sonuna kadar arkasındalar.
Bu motoru alan kullanan varsa o kişinin yorumları önemlidir bu noktada yoksa yukarıdakini ilk okuduğumda bana da direk reklam kokusu geldi.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Firma alsın seni bodrum fethiye marmaris gezdirsin. 5 yıldızlı konaklatsın yağlasın ballasın sende bize yağ bal yap.
hani teknik bilgi yok. sürüş sırasında yaşanılan tecrübenin ayrıntısı yok. firma kim üretim neresi yok.
süper de süper.
ollllduuu.
-
cece89 adlı üyeden alıntı
Kadırganın modelleri benim hoşuma gidiyor.
Piyasaya yeni çıkan bir markanın bu denli arkasında durmaları garanti vermeleri ve yerli isim ile piyasaya sürmeleri bence çok büyük bir hareket.
YeniBosnadaki Mototex'e bir uğrayıp arkadaşlarla konuşmanızı hatta mümkün ise test etmenizi öneririm.
Adamlar bir motor çıkarmışlar ve sonuna kadar arkasındalar.
Bu motoru alan kullanan varsa o kişinin yorumları önemlidir bu noktada yoksa yukarıdakini ilk okuduğumda bana da direk reklam kokusu geldi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51183118/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52212070/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54127145/detay
benm anlamadığım bu motorun şu tipi güzel yuki tipli spor modelide var, ama herkes de bi calibre yuki, megelli hevesi gidiyor, kimse de şu motoru alıp forumlarda yorum yapsaya belkide sağlam motordur, sorunu yoktur ne bilim, takır takır gidiyordur.
-
Hadi hepimiz satalım motosikletleri bundan alalım. Bu nasıl bir yağlama arkadaş.
-
Hani bi fıkra vardı ;"Bu bizim köyden bile değil"
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
yuki tipli değil aslında aynı motor sende getirt taywandan çinden neyse artık deki üstune osman yazın alsana osman 250 r al birini vur ötekine
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
Tüm motorları geçtim, arazinin aslanları KTM ve Husaberg ile kıyaslamak bence bu markalara yapılmış büyük bir hakaret.
-
Ben bu kadar övgü dolu yazıların hiçbirine inanmıyorum. Aynısını TV'de Saffet de yapıyor. Bu motordan bizim burada var, hatta test motoru da var ama test edecek zamanım olmadı. Bir ara gidip deneyeceğim. Üzerine oturunca gerçekten çok rahat bir motor. Arka amortisör çok yumuşak, üzerine oturmadan bastırınca bile esniyor. Malzeme kalitesi vasat denilebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)