sayın savaskayan,
1-Büyük küçük harf uyarınız için tşk ederim ama inanın yorumları yazarken bazen farkında olmuyorum. uyarınız için çok tşk ederim.
2-Elbette tüm forumlar önemlidir. bir çok bilgi burada ki ve diğer forum sitelerinden elde edilmektedir.ama takdir edersiniz ki bazı kavramlar görecelidir. kişiden kişiye farklılık göstermektedir.
3-sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. motosikletimizi lütfen siz test edermisiniz? eğer kabul ederseniz size arkadaşlarımızdan birini yönlendirmek istiyorum.
iyi çalışmalar
saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
sayın seko,
umarım standımıza uğramışsınızdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
sayın b.dog
davet edilmiştir. şu üzümlü kek muhabbetine sizden bir şey rica etsem motosikletimizi test edermisiniz.? standta bir arkadaşımız daha vardı oda şirinevler mağazasının müşterisiydi gelip gittikçe samimimi olduk oda standımızda görev aldı. :-)))) buyrun sizde davetlimissiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
değerli yorumcu arkadaşlar
cumartesi yani 8 mart günü buyrun hepinizi viaport alışveriş merkezine davet ediyorum. motosikletimizi test etmeniz için. medeni cesareti olan buyursun. test alanı ömerli barajı civarı-kurna köy-kurtdoğmuş köyü çevresi. mail adresim
mehmetufukdemirci@gmail.com.
cevap verirseniz sevinirim
**-davete icabet gerekir diye düşünüyorum. en azından ön yargılardan kurtuluruz umarım test etmeyi kabul edersiniz.
saygılarımla