Drogba 60 Bin Euroya Motosiklet Aldı
Reklamlar
-
Galatasaraylı oyuncu Didier Drogba'nın 60 bin euroluk motosikleti dikkat çekti.
Yeşil sahaların yıldızları pahalı hobileriyle konuşulmaya devam ediyor. Galatasaray'ın sevilen oyuncusu Drogba'nın da şu sıralar en büyük eğlencesi yeni aldığı lüks motosikletiyle dolaşmak.
60 BİN EURO'YA MAL OLDU
Galatasaray'ın gözbebeği Didier Drogba, motosiklete merak sardı. Ünlü yıldız, 20 bin Euro'ya alıp, yaptırdığı özel donanımların ardından 60 bin Euro'ya mal olan Harley Davidson V Rod Trike model üç tekerlekli motosikletiyle dolaşıyor.
Kaynak: haberler.com
Reklamlar
-
Dolaştığını sanmıyorum :D
-
desteksiz ayakta duran bir alet bana göre motosiklet değildir triportör ne kadar motosikletse buda o kadar motosiklet. motosiklete benzemesi dışında en ufak benzerliği mevcut değil araba gibi araya giremez virajda yatamaz tekere gelemez stoppie yapamaz bıraktın mı durur fren yapınca yatmaz vs vs
Bana göre 3 tekerlekli araba bu zaten tekerlekleri düz jantlar araba jantı sürüş dinamiği davranışı tamamen araba viraja girince takla atar vs.
-
Para sahibi olmakla zevk sahibi olmak apayrı şeyler.. köylerde nenelerimiz sürüyo bunun biraz benzerini..
-
adamın attığı 1 gol 60 bin euro zaten :D sıkıntı yok .
" http://www.youtube.com/watch?v=Wjv2dZTvk5c " Kısaca böyle diyorum :D .
-
bildiğin atv nin üç tekerlisi. Bir güzel tarafı yana yattı, çamura battı olmaz bunla.
-
o kadar para verip bu berbat bir tipli motoru nasıl alabiliyorlar aklım almıyor
-
bu motorsiklet değilki.. moto trike tarzı bir şey..
-
Yaw bu zenginleri.ünlüleri anlamıyorum arkadaş.Nerde boş beleş şeyler var onlara dünya parayı veriyolar
-
Her gün 60bin kazansam genede üç tekerli motosiklet almak aklıma gelmez. Aklına zıctığım
-
-
büyük ihtimalle sözleşmesinde motorsiklet ve ya benzeri türde araçları kullanması yasak diye belirtilmiştir o da gidip bunu almıştır. futbolcu adamdan gidipte 4 silindir 200 beygir hız makinelerine binmesini beklemek zaten saçma olurdu.
-
araba yaptırsa daha iyimiş motor dediğin 2 teker olur öyle viraja girilir
-
antalya maçında da keşke motor altında olsaydı zira yürüdü tüm maç.
-
Nedense hep böyle zevksizlerde para olur.
-
Moderatör
Zenginin çenesi züğürdün çenesini yorar diyerek, hemen uzaklaşıyorum buralardan
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Zenginin çenesi züğürdün çenesini yorar diyerek, hemen uzaklaşıyorum buralardan
Abi deyip uzaklaşmasaydın hemen, bi baksaydın ben ne dedim diye.
Find what you love and let it kill you.
-
guzelım hd ye yazık olmus bu ne bıcım bır motosıklet
-
mahallenin apaçilerinden hiç bir farkı yok bence
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)