Vasiyeti ölünce motosikletiyle gömülmek oldu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Vaybe tüylerim diken diken oldu..
Motosikletine ne kadar baglıymışki onuda yanında götürmek istemiş ayrıca mumyalama ve cam tabut resmen bir görsellik kattıgı ve kişiyi gördügümüz için ap ayrı bir duygusal yaklaşım katıyor.
Fakat türkiyede olsa İstanbul hırsızları mezarı kazıp çalarlar buda bi gerçek.
-
çil çil motor gitti ya la... ailesinin anlayış takdirlik...
-
cenaze masraflarını kim karşilamış olabilir.Harley Davidson bal sür ye.
-
SEÇ adlı üyeden alıntı
çil çil motor gitti ya la... ailesinin anlayış takdirlik...
Onlarda motor biz deki kadar pahalı değil. Sıradan bir masraf onlar için. Bizim için ise tamamen lüx.
CEM. adlı üyeden alıntı
Vaybe tüylerim diken diken oldu..
Motosikletine ne kadar baglıymışki onuda yanında götürmek istemiş ayrıca mumyalama ve cam tabut resmen bir görsellik kattıgı ve kişiyi gördügümüz için ap ayrı bir duygusal yaklaşım katıyor.
Fakat türkiyede olsa İstanbul hırsızları mezarı kazıp çalarlar buda bi gerçek.
Ürktüm ben de :D kırılmaz o cam la kurşun geçirmezdir çalamazlar :D
-
türkiyede olsa o motoru 2 gün sonra çalarlar.. basit çin malı bile olsa....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
adamın garajında kaç yerinden kilitlenmiş motosikletini çalıyorlar mezarlıktan bunu komple cam tabutla birlikte götürürler meftada çalınır gider
-
Öbür tarafta bol bol bindirirler...
-
İzmir İl Temsilcisi
adamın garajında kaç yerinden kilitlenmiş motosikletini çalıyorlar mezarlıktan bunu komple cam tabutla birlikte götürürler meftada çalınır gider
Olacakları özetlemiş arkadaş
-
Bize aşırı ters bu işler. Yalnız içerde cünüp cünüp kaza yapar motosikletle demedi demeyin
-
Egzosu dışarı verip çalıştırsalarmış tam olurmuş
-
madem bu kadar masrafa girişilmiş neden gömmüşler anlamadım, koysalardı evin salonuna bahçesine bir yere anıt niyetine.
allah rahmet eylesin.
-
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
ghostrider
hahha harbiden ghostrider olmuş eleman :D
-
selo9115 adlı üyeden alıntı
Öbür tarafta bol bol bindirirler...
hahaha :D bak bu güzeldi :D
-
kalanlara akıl fikir versin nediyelim
-
1967 model harley temizinden burada olsa 60.000TL eder. Birde adamı ekipmanlı gömmüşler sanki otobana çıkacak cehennemden yardırarak kaçacak...
-
Sirati hizli gecmek icin istemis olabilir.
"KAZASIZ SURUSLER"
-
Bizde daha dedeye sahip çıkamıyolar
-
bizde olsa, mumyalanmis meftahı, cam tabudu ve motorunu calar, her bir parcasini ayri satarlar, motosikletin km dusurup, modelini yukselterek satarlar
Adam ne bagliymis motosikletine begendim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)