Kasksız Motosiklet Kullanımının Önüne Geçecek Keşif
Reklamlar
-
Az once okudugum cift gidonlu hayabusadan sonra ilac gibi geldi.Bence de super bi icat olmus.Ama once zihniyetleri degistirmek lazim.Emniyet kemeri takilmayinca uyari veren araclarda emniyet kemeri tokasi takiyorlarya,bu icat da seri uretime gecerse mutlaka takmamak icin bi yolunu bulurlar.
Reklamlar
-
Kask kafadayken frene basarak çalıştırıyor,kask takılı değilken frene basmadığı için motor çalışmıyor olabilir mi ? Acemiyim,bilgim kıt ama scooterlar ön ya da arka frene basmadan çalışmıyor diye biliyorum.
-
Adam harika bir şey icat etmiş helal olsun. Ama bizim toplumun değerleri olmadığı için kurallara ve cezalara bağımlı birer varlık olduklarından bunun da bir yolunu bulurlar. Aklı selim, topluma ve kendine saygısını yitirmemiş herkes zaten kaskını, kemerini vs. önlemini alabilir.
-
naptinoisi adlı üyeden alıntı
Kask kafadayken frene basarak çalıştırıyor,kask takılı değilken frene basmadığı için motor çalışmıyor olabilir mi ? Acemiyim,bilgim kıt ama scooterlar ön ya da arka frene basmadan çalışmıyor diye biliyorum.
herkesi yedi diyorsun yani
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
ufukk adlı üyeden alıntı
illa kafaya bir şey takacaz yani, önemli olan takmadan koruyan bir şey icat etsinler
kafaya bir şey takmadan koruyucuyu da istersen SEN İCAD ET ne dersin!
-
ulen samsunlu mustafa diyince
-
phradrel adlı üyeden alıntı
herkesi yedi diyorsun yani
Hocam valla tekrar tekrar izledim kask kafadayken frene basarak çalıştırıyor,kaskı çıkarınca frene basmadan marşa basıyor,g enel başkanı olduğu derneğin adı da bir garip geldi zaten
-
naptinoisi adlı üyeden alıntı
Hocam valla tekrar tekrar izledim kask kafadayken frene basarak çalıştırıyor,kaskı çıkarınca frene basmadan marşa basıyor,g enel başkanı olduğu derneğin adı da bir garip geldi zaten
sana hak veriyorum bende dikkat ettim şimdi :D
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ulen samsunlu mustafa diyince
başlığı anasayfada görünce, kesin mete açtı dedim
------
arsen lüpen arkadaşlara bir soru:
peki kaskı çıkarınca neden stop ediyor?
-
uzaktan start stop özelliği vardır belki
-
adonis84 adlı üyeden alıntı
uzaktan start stop özelliği vardır belki
mümkündür...
-
35. snde frenlere basmadan çalışıyor
-
-
Bence saçma gereksiz birşey, bu tesisatı kurduran kişi zaten kask takıyordur ve piyasaya girmez girersede çok uzun zaman alır.
-
Akıllı mı kask ? Yuhannesburg !
https://www.izlesene.com/video/karad...i-kask/7108266
bu geyik midir ?
Dünya Mucitleri, Evrensel, Araştırmalar ve Geliştirmeler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit ???
-
Hayatımda gördüğüm en işe yarar buluş bu.
Helal olsun adama...
-
nat675 adlı üyeden alıntı
Hayatımda gördüğüm en işe yarar buluş bu.
Helal olsun adama...
gerçekmidir bu? :D
-
rollcycle adlı üyeden alıntı
gerçekmidir bu? :D
Eğer gerçekse yazmayı unutmuşum.
Umarım gerçektir.
Gerçi yapılmayacak bir olay değil.
Altı üstü kaska ve motosiklete yerleştirilicek bir iki sensöre bakar.
İşi bilenin rahatlıkla yapabileceği bir olaydır.
Huzur içinde yat AEA...
Unutulmayacaksın...
-
Bende IronMan in kaskı gibi bir kask hayal ediyorum.Tip olarak değil trafiği ve tehlikeleri analiz edecek.
-
İmmoblozer mi neyse ondakı cip tanırsa dırek calısır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler