Motoavm.com Motosiklet Aksesuarları Alışveriş Sitesi AÇILDI
Reklamlar
-
Özen Motor güvencesi altında açılan yeni motosiklet aksesuarları online alışveri sitesi Motoavm.com hizmete girdi. Motosiklet tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına anında cevap veren bir elektronik alışveriş sitesi olma hedefiyle kurulan Motoavm.com sayesinde motosiklet kullanıcıları her türlü motosiklet aksesuarı, kıyafeti ve malzemesine internet aracılığıyla hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ulaşacaklar; kaliteli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.
Motoavm.com sitesinde kask, mont, pantolon, eldiven, bot, ayakkabı, yağmurluk, maske, boyunluk, gözlük, intercom-bluetooth gibi giysi ve aksesuarların yanı sıra motosikletler için çanta, siperlik, koruma demiri, sissybar, egzoz, lastik, kilit, branda gibi donanımların en iyi markalarının tüm modelleri, en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile bir tık uzağınızda olacak.
Motoavm.com’un en büyük özelliği ise geniş yelpazedeki ürünlerin tümünün stoklarında yer alması. Yani siparişini verdiğiniz hiçbir ürün için beklemeyecek, herhangi bir aksaklıkla karşılaşmayacak, anında kargo avantajı ile kaliteye en hızlı şekilde sahip olacaksınız.
Motoavm.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Reklamlar
-
Site tasarımı hoş olmuş, kullanımı basit hızlı. Tebrikler.
-
Sitemizin yeni sponsoru hayırlı olsun. Aman beyler dikkat, bundan sonra eleştirilerinize dikkat edin...
-
Fiyatları beğenmedim . . .
-
568 TL olan mont almak istediğimde 591 TL oldu!
Vazgeçtim almaktan.
-
fiyatlar diğer sitelere göre aynı pek bi fiyat cazibesi göremedim ben.
-
-
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
astorojna adlı üyeden alıntı
Arkadaş benim verdiğim linkteki marka ile senin verdiğin linktekiler aynı mı?
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Arkadaş benim verdiğim linkteki marka ile senin verdiğin linktekiler aynı mı?
olay honda da çinde çinlide çinde üretiliyor mevzusuna dönecek. senin verdiğin linkdeki markayı ömrümde ilk defa görüyorum. benim linkini verdiğim ürünlerde pek kötü değil hani 2 yıl garantisi var. yanlış anlama seni bozma veya rencide etme gibi bir niyetim asla yok.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
2008 üretimli lastik koleksiyonunuz güzelmiş
-
cbr125races adlı üyeden alıntı
2008 üretimli lastik koleksiyonunuz güzelmiş
Dunlop sportmax arka(180 taban) 2007 üretimi diyor...Maaşallah 6 yılda Dunlop Beton-max olmuştur... Bedava verseler motoruma takmam....
-
accayipp pahalı bir site
-
Bu ticaret yapanlar, motorcuları keklik mi görüyor anlamadım.
-
bu firmanın mağazası varmı yoksa sadece sanal mağazamı var?
-
1200 liralık deri revit mont tükenmiş
-
Felon adlı üyeden alıntı
bu firmanın mağazası varmı yoksa sadece sanal mağazamı var?
ÖZEN Motor- gerçek mağaza İstoç'ta Anes Honda'nın bitişiği....(Revit, kappa,keiti,shoei v.s. gibi ünlü markaların TR Distribitörü'dür kendileri...)
-
uLTRA KAZIK
-
-
fiyatları beğenmedim . birde lazer vertigolara 350 den 200 e indi demişler . heryerde 190 -200 civarı ,en yüksek 250 felan oldu piyasası . hele lazer lz6 lar en yüksek 150 tl idi , kuruçayırlı bir ara 80 tl civarına sattı son kalanları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler