Bu cezadan sonra bırakın motosiklete aynasız binmeyi motosiklet hayatını bırakmıştır.
O benzın deposu hepimize risk. Gelir trafikte sana çarpar birlikte canlı canlı yanarsınız.
Bu cezadan sonra bırakın motosiklete aynasız binmeyi motosiklet hayatını bırakmıştır.
O benzın deposu hepimize risk. Gelir trafikte sana çarpar birlikte canlı canlı yanarsınız.
motora boylu boyunca uzanabilmek için sökmüş arkadaş depo koltugu ama yazık olmuş atraksiyon yarıda kalmış
trafikte sorumsuzlukları yüzünden canıma kasteden herkes düşmanımdır, yok parası yokmuş bilmem neymiş.
bırakın hikayeyi.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Arkadaş burda mantıklı konuşmuş o depo sadece ona değil herkeze tehliye kazada depo patlasa ufak bir kıvılcımda millet kızarmış tavuğa döner.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
Adam depoya seleye para bulamamış ama abart egzosu almaya parayı bulmuş tam bi apaçi
depo açıkta ya adam ne yaktığını bilir
1 litreyle kac km gider gözükür
bari büyük pet şişe koysaymis daha havali olurdu
depo kapagi bozuldumuydu hemen degistirir masrafsiz biner
3000 tl ceza neden yazılmış ?, kombine herhalde !, ayrıca iyide olmuş belkide olabilecek büyük bir facia önlenmiş.
Adam benzin deposu alamamis ama egzoz yapmis inanmayin parasi olmadigina modifiye icin full motoru sokmuste gezerken yakalanmistir
Böyle bir durudma ben olsam kacardim.
Bu kadar yuskek bir ceza yemezdim.
Motorda,
far yok
sinyal yok
fren ışıkları yok
ayna yok
Bunu fakirlikle açıklayanlar oturup tekrar düşünmeli.
Kaza geliyorum diyor ve trafikteki birçok insanı tehlikeye atıyor.
Bu motorun sahibi benzin döküp kendini yakmakla tehdit etmişmi haberi bi daha okuyalım )
hocam senin efendiğliğine hayran kaldım seni tepkiyle karşılayan arkadaşda bi o kdr kaba. keşke herkes sen kdr elit düşünebilsede bi cümleden tartışma çıkarıp olay yaratan insanlardanda kurtulmuş oluruz. ne demiş fuzuli " bu dünyada en zor şey efendi kalabilmektir" diye o yüzden aldımayın. siz gibi geniş düşünen insanlar var olsa keşke heryerde. o size tepki gösteren arkadaş ne kdr konuyu uzatmak istesede bellki yaşça ufak birisi. neyse kusura bakma demeniz bile büyüklük ve efendiliktir. bravoo
Eğer bana söylüyorsan benim yaşım 43. Cevabım tamamen yanlış anlaşılan bir noktayı düzeltmek içindi (para mevzusu). Kabalığım da o motoru süren arkadaşadır. Bana göre kibarlıktan anlamayana kibar davranılmaz ve de etrafına zarar veren cahilliğe tahammülüm yoktur. Herkes neye esnek, neye katı davranacağını doğru bilse zaten bu adamları ortalıkta gezerken görmeyiz.
Bırak şimdi fuzuli konuşmayı! Trafik felsefe kaldırmaz güzel kardeşim. Kimsenin tartışma çıkarttığı falan da yok.
Bunun fakir olmakla hiç mi hiç alakası yok. Ben 50.000 km. yi 2 adet çin malı scooter ile yaptım, kafamda da 100 TL. lik kask vardı
ama ceza yiyen apaçi gibi hiçbir zaman davranmadım. Kendi canına acımayan adama niye acıyayım.
Böyle adamların ehliyetine de bir süre el koyacaksın, insan hayatı bu kadar ucuz olabilir mi?
Bu apaçi kalkıp sana çarpsa ve benzin deposu ! alev alıp alayınızı kavursa acaba o zaman da fukara edebiyatı yapar mıydınız?
Konuyu hortlatmış gibi olmayım ama.
bencede iyi olmuş parası yoksa. binmesin. beklesin çalışıp düzgün bir şey alsın.
bunun gibi insanlar yüzünden herkes tehlikede oluyor. Kaza geçirse insan yerine koyuyolar bide.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)