Bu yazdığımdan çıkardığın sonuç bu mudur ? Ben adamın motoruna parasına mı laf söylüyorum ? Aptal gibi motorun her tarafını sökmüş, süngere oturup şişeye benzin koyup üzerine yatarak motor sürüyor. Bana göre gerizekalının teki... Savunulacak bir tarafı var mı ? Ben de yıllarca cub ve Çin motoru sürdüm, motor, aldığım gün bayide nasıl duruyorsa, sattığım günde de öyleydi. Hadi güvenliğini geçtim, zaten sinyali, aynası olmayan taşıt aracı trafiğe çıkamaz. Ben olsam bütün aynasız motorlara ceza yazarım bak bakalım bir ay sonra memlekette aynası olmayan bir tane motor kalıyor mu ? Bu vesileyle ehliyetsizleri de toplarım, herkes rahat eder.
Ama motor cillop gibi. Titiz adammış
Drag motorları modifiye affetmez... (17 kasımda sinemalarda)
drag yapacak sanırım herşeyi söküp hafifletmiş motoru pejo cuların bi üstü cg yarışçısı
Vall nasılda güzel olmuş bide içeri atsalardı bunun sürücüsünü bi 15 gün 1 ay muazzam olurdu, hayatımda ilk defa Türk Polisini alkışlıyor ve tebrik ediyorum
Aynası sinyali olmayana çalışmayana bende duacıyım
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
pet şişeyi motorun rengine boyasa polisler durumu fark eder miydi acaba
motorun değeri kadar ceza kesilmiş
geri dönüşümlü motor
Akli dengesi yerinde olsa, bu şekilde motora binmez.
Hadi maddi durumu kötü de, bunun kask & koruma alma parasıda yoktur.
Onları geçtim motorda ne sinyal ne far ne ayna var.
Plaka bile yok. Ben malım vergimi ödüyorum trafik sigortamı yapiyorum bir bu akıllı.
Ceza yazan amirimin alnından öpüyorum.
Eksoz a verdiği parayla depo alınırdı kesin
Askerden önce 2007 de Antalyadan BMW 3,20İA aldım 96 model İlk sahibi bayağı hor kullanmış sanayi günlerimin birinde gaz ayarcısına gitmem gerekti, Arabada Evrak var ama sigorta geçik daha üstüme almamışım plaka yok üstünde arka koltuklar sökük araba leş çamur içinde sanayiden çıktım 1 km ya var ya yok arada çevirme var hali ile kaçamadık girdik iyisine denk geldim izah ettim saldı dönüşte korna ile selam verdm 20 dk sonra sanayiye dönüşte,
Şimdi bunu neden anlattım niye anlattım
Arkadaşda bu türden olabilir belkide motoru topluyordu tabi nerde nasıl yakalandı oda var. Gezmelerdemiydi
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Clio RS ci ve 1.6 sportcu arkadaşlarım vardı rolling de alıcam diye pandizot kapı içi koltuk stepne sökerlerdi
Buda bayaa bi yük atmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)