Bolu nun yüz karası... ulu orta bari gezma kardeşim,anladık apaçilerin reisisinde...
Boludan böyle mucitlerin çıkmasıda iyi ,en azından Bolu ismi geçiyo...
haberi yapanlarmı gerizekalı yoksa halkımı gerizekalı sanıyorlar . böyle aptal ,boktan ,boş konuları haber diye sunuyolarya kanser oluyorum . icada bak .pet şişesinden benzin deposu yapmış ,ben böyle bişi yapsam biri görecek duyacak diye utancımdan yola cıkmam . milllet enerjiiz motor denemeleri yapıyo bizim peşinde koştuğumuz şeylere bak . Allah akıl fikir versin ( eleştirim bunu yapan arkadaşa değil , haberciyim diye gezen süperzekalılara )
Depoyu sökmüş.. Boyamaya veya tamire vermiş diyelim.. Hadi depo sökük iken koltuğu da PÖTİ KARELİ yapıyım diye kaplamacıya verdi diyelim.. Ayna zaten gereksiz bir aksesuar, olmasa da olur.. Elektrik tesisatı da fazlalıklar arasında.. Sinyal, stop, far, korna.. Çamurluk-plakalık hep fazla gelmiş..
Mucitlik; nerden nasıl en fazla ceza yerim konusunda olmuş... Piyasa değerinin iki misli ceza ..
Bence az bile yazmışlar.
Benzin fiyatı çok diye basbas bağırıyolar ya,buna rağmen okadar çok boş yere arabayla tur atıyorlarki müzik son ses ondan fakir dedim.Zengin çocuğu aslında.Yani baba parası yiyenler.Yani bi espiriydi,bi taşlamaydı.Neyine alındın anlamadım.Böylesine yoğun trafikte üç beş fırlama manitalara hava yapacak diye,onların arkasında saatlerce takılıp,yolun ortasında çaprazlama durup bağıra bağıra muhabbet eden fakir çocuğunu Pardon zengin çocuğunu alkışlayacak değilim.Bu arada motosikletim drift ve memnunum.125 cc motora 5-6 bin tl verecek kadar acemi motorcu değilim.Bunu da açıklattırma lütfen
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Yarış yaparken motorun üstüne tam yatabilmek için seleyi depoyu sökmüş,ağırlıkta azalmıstır hani.rüzgarı sıfıra indirmiş
Bolu'da, pet şişeden benzin deposu yapılan ve oturacak koltuğu bile olmayan motosikletin sürücüsü, trafik ekiplerinin uygulamasına takılınca 3 bin 31 TL ceza yedi.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Bunun altına ne yazsam diye çok düşündüm ama cidden hiç birşey bulamadım ne diyim
pet şişeden benzin deposu.bi an karadeniz mi ulen dedim ama, boluşmuş.
Yurdum dan manzaralar hakikaten :D
Lanet federaller heryerdeler
x6 ya 100 promil alkollü binen esra ceyda kardeslere bırsey yok
Vay vanına a dostlar
Adama ödül verileceğine ceza kesmişler.Nobele aday bir icatlar silsilesi
Motoru satsa ödeyemez
Biz bu motosikleti taniyorduk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)