Medeniyete uyumluluk adina gerekli bir uygulama olur .
Medeniyete uyumluluk adina gerekli bir uygulama olur .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Ehliyet tazelenmesi, sağlık uygunluğu konusu mükemmel,
"16 yaşa çekilmesi(moto-moped kullanımı) esnekleştirme, ALLAH yardımcımız olsun"
memlekette kırtasiyede 1. sınıf hamur A4 kağıdı 5 kuruş ama devlet dairelerinde aynı A4 değerli kağıt adı altında 150-200 tl =) ulan altından kağıt yapsanız okadar eder mi? dövlet vatandaşını bukadar s...evermi =)
şimdi bizdekilere ne olucak onu merak ettim
bu şuan geçerlimi ??? b2 yaşı hala 18 mi ? bilem varmıı ???
Onemli olan kanunlari koymak degil uygulamaktir,parayi veren kör,sağır, yaşlı vs nekadar trafikte tehlike sacan varsa sanki saglam raporunu alamayacak? Burasi Turkiye..
Misal gecenlerde spor Bmw si ile genc bir arkadasimizi öldüren zengin yaşli bunak ........ parayi basip ehliyetini alip yine at koşturmayacak mi trafikte?
50cclik dik silindir oluyor mu 2 sene onunla gezsek sonra eski silindiri taksak
Abilerr ben şimdi 1997 Ocak doğumluyum normalde 2014 ocakta alıyordum,şimdi alabilir miyim vitesli motor için ehliyet???
devlete para lazım
Bazı arkadaşlar 10 liradan hesaplamış belge parasını buna sadece gülerim
Arkadaşlar suan ehliyet alırken tam olarak bilmiyorum 200, 300 civarında harçlar var.Hadi bu alınmıyor.Peki ya ehliyet kartını alırken 60, 70 civarında verdiğimiz o para bu belge parasi olsa gerek.Devlet üç kuruş icin uğraşmaz.
tr_select arkadaşa katılıyorum
Ben en çok ehliyet alırken direksiyon sinavındaki duruma kızıryorum koymuş birtane scooter 5 metrede ileriye 3 5 tane taş aralarından geçtimi devrilmeden ayaklarını yere değmezsen tamam biraz daha zorlaştırılmalı derim.
yasa yürürlüğe girdi mi? girmedi mi?
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
06/08/2013 te aldım a2 yi 110 tl vergi dairesi+101 tl ehliyet kart bedeli ödedim.diğer ıvır zıvırları saymıyorum
yasa yürürlüğe girdi mi? girmedi mi?
Daha girmemiş...diye biliyorum.. kurstan öyle söylediler, yılbaşına ancak gibi..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
ehliyet alma yaşının indirilecek olması kolaylaşacak anlamına gelmiyor. stajyer sürücü durumu var ve sınavlar zorlaşacak. 2 yıl sonra esas ehliyet için her şey yolunda gitse dahi, yine para ödenecek. Şu anda bile B direksiyon sınavında yapılan hatalar affedilmiyor. Bizim yeğen girdi 3. seferde alabildi. Motosiklet için de zorluklar olacaktır. A2 almamış ve almayı düşünenler bence yılbaşını beklemeden kayıt yaptırsınlar. Yeni çıkan kanunların vatandaşın işini kolaylaştırdığı nerde görülmüş.
Bence Türkiyede de motorsiklet direksiyon sinavlarındaki engelli parkur böyle olmalı diye düşünüyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=HQkGb2lrs_A
Uyarsan trafik ışıklarına, levhalarına, sağ salim gidersin yoluna.
bu yürürlüğe girecek mi şimdi bilen yok mu hiç?
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
Polisin ehliyete el koyması bir yönden güzel olmuş, herşeyi sürücü biliyor ya Polis hiçbişeyden anlamıyor zaten, sarhoşu da iyiyim diyor, acemiside, körüde, topalıda valla çok süper olmuş
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)