Motosiklet sürücülerine afişli uyarı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 14:12
Admin
Hatay, Reyhanlı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet sürücüleri kask kullanımı için uyarıldı
İlçede meydana gelen motosiklet kazalarının önüne geçilmesi için çalışma başlatıldı.
Toplum Destekli Polislik ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ilçede çeşitli yerlere afiş asıldı. Halkın ve motosiklet sürücülerinin daha dikkatli olmaları içinde içerisinde uyarıcı bilgiler bulunan broşür dağıtıldı. Reyhanlı Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan görsel materyallerle sürücülerin daha dikkatli ve duyarlı olmaları istendi.
Sürücülerin kurallara uymalarını sağlamada etkili olması amacıyla dağıtılan broşürlerde, asıl görevin motosiklet sürücülerine düştüğü, sürücülerin kurallara uydukça kaza oranlarının düşeceği ve ailelerin canlarının daha fazla yanmayacağı ifade edildi. Trafik kontrol ve uygulamalarının artacağı, özellikle motosikletleri amacının dışında kullanıp çevreye rahatsızlık verenlere gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti.
Kaynak Cihan Haber Ajansı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 14:19
çok güzel bi düşünce, insallah faydalı olabilir .
-
01 Ağustos 2013, 15:09
-
01 Ağustos 2013, 17:13
İstediğinizi söyleyin ama Antalya'nın gölgede 40 derece sıcağında 800 metre evle iş arasında kaskı takmak artık işkence haline geldi.
Kardeşim Amerika'da yaşıyor ve orada şehiriçinde gözlük takmak yeterli.
-
01 Ağustos 2013, 17:18
Marmaris'te de var benzer bir uygulama.
-
01 Ağustos 2013, 17:28
Malesef bizim Antalya'da hiç tolerans yok. Yoğurt tası alıp delikler delip geçireceğim sonunda kafaya
-
01 Ağustos 2013, 17:31
Bizim Burada Kural Felan Yok Her gün En Az 1 Motosiklet Kazası Oluyor Her Ay 1000 Tane Motosiklet Satılıyor Türkiye'de Motosiklet Bakımından En Fazla Yer İzmir/Bergama'dır
-
01 Ağustos 2013, 17:40
şehir merkezinde sınır belirlenmeli. Mesela çevreyolundan dışarı kısımda kask mecbur olmalı.
-
01 Ağustos 2013, 19:28
Dentist76 adlı üyeden alıntı
şehir merkezinde sınır belirlenmeli. Mesela çevreyolundan dışarı kısımda kask mecbur olmalı.
Ara sokakta bile motor kullansan dandik de olsa bir kask gerekli, hayatta kalmanı sağlar, 15 liralık bir miğfer kask bile düşük hızda kafanı kaldırıma vurduğunda yaralanmanı büyük oranda engeller.
-
01 Ağustos 2013, 20:06
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ara sokakta bile motor kullansan dandik de olsa bir kask gerekli, hayatta kalmanı sağlar, 15 liralık bir miğfer kask bile düşük hızda kafanı kaldırıma vurduğunda yaralanmanı büyük oranda engeller.
-------------------------
-
01 Ağustos 2013, 20:26
Bunları ben de biliyorum fakat 40 derece sıcakta klimalı kask var da ben mi almadım :D
-
01 Ağustos 2013, 20:37
Dentist76 adlı üyeden alıntı
Bunları ben de biliyorum fakat 40 derece sıcakta klimalı kask var da ben mi almadım :D
kullanmazsan morg yeterince serin olur (Allah Korusun).
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
-
01 Ağustos 2013, 20:57
-
01 Ağustos 2013, 21:14
güzel uygulama...
bir de araçlar için (otomobil-minibüs-kamyon vb) motorsikletlere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan uyarıcı afişler bekliyoruz...
-
01 Ağustos 2013, 21:53
İzmir İl Temsilcisi
böyle bir uygulama çokda işe yaramaz. nasıl yaramaz ?
bana yolda dikkat et hız yapma diyecegine dikkat et yolu sulayan fıskıyeler var !! dikkat et virajın cıkısında mıcır var !! dikkat et aslvat kaygan gibi yol hakkında sadece motorsikletlere özgü bilgi verseler çok daha işe yarardı .
-
05 Ağustos 2013, 02:35
Heryerde yapılmalı bu uyarılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler