Bu korkunç motosiklet kazasından canlı kurtuldu
Reklamlar
-
ABD'li golf oyuncusu Jack Nicklaus'un torunu olan Nick O'Leary, Florida'da geçirdiği ölümcül motosiklet kazasından ciddi bir yara almadan kurtuldu.
Şehir içi yolda yüksek süratte bir otomobile çarpan Amerikan futbolu oyuncusu O'Leary havalandıktan sonra metrelerce yerde sürüklenmesine rağmen kazayı ciddi bir sakatlık olmadan atlattı.O'Leary'nin korkunç kazanın ardından yeni sezonda forma giyebileceği ifade edildi.
Kaynak: İHA - Mynet Haber
Reklamlar
-
Ne yazık ki bu videoyu telefonunuzda açamıyoruz ;(
-
BROICER adlı üyeden alıntı
Ne yazık ki bu videoyu telefonumuzda açamıyoruz ;(
Ben bilgisayarımdada açamıyorum
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
araç yola çıkmaya başladığında güvenle duracak mesafede gibi görünüyor motor. frenaj yapmakta gecikme söz konusu, muhtemelen sürücü kendisini görüp durur diye sadece manevra yapıyor
-
-
ozgur325 adlı üyeden alıntı
araç yola çıkmaya başladığında güvenle duracak mesafede gibi görünüyor motor. frenaj yapmakta gecikme söz konusu, muhtemelen sürücü kendisini görüp durur diye sadece manevra yapıyor
ben öyle bi mesafe göremedim kb.
-
iyi yırtmış gerçekten fena bi kaza
-
ooohhhh yeahhh
-
herifte kask yok bu arada. Öldürmeyen allah öldürmüyor.
-
26 Temmuz 2013, 19:54
-
26 Temmuz 2013, 21:00
Motosiklet sürücüsü dikkatsiz,yolu ortalamış basmış virajdan çıktığında otomobil yola çıkmıştı son anda hafif bir manevra yaptı sola doğru,sağ yapsaydı sıvıştırabilirdi ve yolundan gitseydi kazayı atlatırdı...
-
26 Temmuz 2013, 21:40
ayhan.s adlı üyeden alıntı
herifte kask yok bu arada. Öldürmeyen allah öldürmüyor.
Kask var net bir şekilde görünüyor.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
26 Temmuz 2013, 21:44
Ben kask göremedim şapka kafasındaki yanlışım yoksa. Acep kask koruyor diye bizimi kandırıyorlar
-
26 Temmuz 2013, 22:11
-
27 Temmuz 2013, 00:49
Kafasındaki bana da şapka gibi geldi.Arabanın gittiği yönde zaten yok önce arabanın o yönde nereye gittiğini sorgulamak lazım,direk karşı kaldırıma gidiyor.
-
27 Temmuz 2013, 13:01
-
27 Temmuz 2013, 15:35
sailor33 adlı üyeden alıntı
Ben kask göremedim şapka kafasındaki yanlışım yoksa. Acep kask koruyor diye bizimi kandırıyorlar
Hep kask lobisinin oyunları bunlar.
-
27 Temmuz 2013, 17:51
Shrieker adlı üyeden alıntı
Kask var net bir şekilde görünüyor.
Bir daha baktım da, hakikaten kask değil de beyzbol şapkası gibi duruyor kafasındaki.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
28 Temmuz 2013, 01:09
Bu Amerikan Futbolu oyuncularının fiziksel dayanıklıkları çok fazla oluyor normal insan gibi değil. O yüzden şaşıracak bir durum yok ama kafasında kask yok şapka var bence kafasını yere çarpmamış o yüzden ciddi bir yaralanma geçirmemiş.
-
28 Temmuz 2013, 01:26
Çarpma şekline ve savrulduğu yere bakarsak, arabadan sıyrılarak uçmuş ve asfalta yapışmış, doğal olarak ciddi bir yara almaması normal.
Anormal olan, eğer kafasında kask yoksa , kafasının şans eseri yere çarpmamış olması.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler