Bu korkunç motosiklet kazasından canlı kurtuldu
Reklamlar
-
28 Temmuz 2013, 05:20
Eleman son 10metre kala fren yapıyor dikkat ederseniz motor stopie yapıyor, evet bu adam gerizekalı viraj çıkışını görmeden asılıyor gaza.Arabada hatalı soluna bakmıyor ve sinyal vermiyor,bu durumda ya şapka iyi korudu yada adamda sıgır kafası gibi kafa var.Arabanın duracağını sanmış belli. Baştan kural hatası yapılıyor, eşşaa sağlam gazığa baglayacan hemşerim, herkesin canı kıymetli.
Reklamlar
-
28 Temmuz 2013, 15:34
Evet şapka gibi görünüyor kafasındaki.
-
29 Temmuz 2013, 02:19
floridada gordugum kadariyla anca %5 falan motosiklet surucusu kask takiyor, hele ki full koruma gezen bi kere gordum sadece.
-
29 Temmuz 2013, 18:59
Çarpmadan önce sert bir fren yaptı. O yüzden hayatta, yoksa parçalarını kazırlardı yoldan.
-
30 Temmuz 2013, 16:54
araba sürücüsüde yolun ortasında sap gibi kaldı panik yaptı herhalde
-
02 Ağustos 2013, 01:06
o araba sürücüsünü budaklı odunla haşlamak lazım göz var nizam var sesinidemi duymuyorsun be adam yola öyle girilirmi önce bi bakarsın sağına soluna gelen varmı inanların hayatını tehlikeye atıyor ama motosiklet sürücüsünün acemi olduğu payı da kaza sebebi olmuş zira bizim izmitte adamın biri aynı böyle kavşağa daldı abimizde 600f vardı ve öyle bir manevra yaptıki şoför bile şaştı ama manevrayı yaptı 20 metre ilerde durdu geri döndü o şoförün azına hakkıyla sç.. trafik polisnide gettirrti yedirdi cezasını iyide yaptı bunlar yüzünden can güvenliğimiz nerdeyse yok trafikte kask ta kurtarmaz bu canavarlar aylaklar dengesiz ve dikkatsizler yoldayken....
-
13 Ağustos 2013, 01:08
Bundan sonra bende kask takmıycam Yıllarca kandırılmışız,ne gereği o kadar para vermeye!
-
19 Ağustos 2013, 03:01
ozgur325 adlı üyeden alıntı
araç yola çıkmaya başladığında güvenle duracak mesafede gibi görünüyor motor. frenaj yapmakta gecikme söz konusu, muhtemelen sürücü kendisini görüp durur diye sadece manevra yapıyor
Ben dediğin gibi bir mesafe göremedim.
Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.
Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler