Güzel fiyatlar hacılar.. Sadece Kenan değil bir dünya adam olacak orada.. Dünya çapında bir organizasyon.. Fiyatlar makul.. Gidilir mi? Gidilik tabiside.. Hatta MT bir konvoyla gitse dadından da yinmez ayrı..
Güzel fiyatlar hacılar.. Sadece Kenan değil bir dünya adam olacak orada.. Dünya çapında bir organizasyon.. Fiyatlar makul.. Gidilir mi? Gidilik tabiside.. Hatta MT bir konvoyla gitse dadından da yinmez ayrı..
Fiyatlar gerçekten ucuz, dünyada hiç bir ülkede bu kadar ucuza süperbike yarışı izleyebileceğini sanmıyorum.
Ufak bir kaç tarama yaptım, 50-60-80 dolar fiyatlar var. Localar filan 300-500 dolarları gördüm. Bulabildiğim en az fiyat 25 dolar.
14 dolara superbike, bunada pahalı diyorsanız bu spor bu ülkede bitmiş demektir.
Fiyatlar çok iyi ya hemen almak lazım bileti[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:28 ----------
1 Tane Kapalı Tirübün aldım şimdi, kendimi garantiye alayımda eşli gidersem sonra bi tane daha alırım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Elin gavur şarkıcısına binlerce lira bilet parası verirler buna pahalı diyorlar.
Ben de az önce bir kapalı bileti aldım. 12 yaşından küçükleri ücretsiz alıyorlarmış, benim oğlanı da yanımda götürürüm, baba oğul bir güzel yarış izleriz. Süperbike için fiyatlar gerçekten uygun.
İstanbul parkı bilenlere sorayım;
7 ve 8 numaralı tribünler arasında kaldım.
7. tribünde düzlük sonu geçişlerini çok net izleriz gib. Ancak sonrasındaki şikanlar da oldukça eğlenceli olur.
Şimdi 7.tribünden mi düzlük sonu aksiyonları ve şikanlardaki mücadeleyi daha rahat izleriz yoksa 8. tribünden mi?
Yani diğer bir soru, 8. tribünden düzlük sonu rahat görünüyor mu ??
Arkadaşlar Kenan superbike' da mı supersport' tamı yarışıyor. Kenan' ın asıl yarışı pazar değil mi?
Hee.. Bu izlenir. Nereden daha keyifli takip edilir? İlk defa izlicem, bilmiyorum.
Forumun adını değiştirsekmi ? Veya bir subdomain ?
Bence olur; siyaset.motosiklet.net
Nasıl ? Talep edelimmi yöneticilerden ?
Az daha uğraşın , birbirinize girin , bu konuyuda siyasete bağlayın.
Nedir bu arkadaş, forumun heryeri siyaset olmuş , eskiden böylemiydi buralar.
2006 yada 2007 idi tam hatırlamıyorum moto gp izlemistim 8 numaralı tribunden... hatırladıgım kadarı ile,
tribun 8 icin izlenimlerim... arka duzlugun sonunu rahatlıkla gorebiliyorsunuz ekstradan son 3 viraj gayet yavas oldugundan aracları daha uzun sureli gozlemleyebiliyor ve start-finish duzlugunde ki uzamalarına hayranlıkla bakabiliyorsunuz. start-finsh duzlugunun sonunu durbunle bile gormeniz gercekten zor cunku duzlugun sonunda asagı egimde var.. ulasım olarak ana tribunun arkasına cok yakın oldugundan yiyecek aglence gibi olaylara cok daha yakın olabiliyorsunuz.
tribun 7 icin tahminlerim... aracların max hıza ulastıgı duzlugun sonunda... son 3 virajı farklı bi acı ile izleyebiliyor ama biraz uzak kalıyorsunuz ve start finish duzlugunde ki olaydan bihbaer oluyorsunuz.. ki bence onemli. ana turbin arkasında ki eglencelere gorece uzak aklıyor sanki...
tribun1 icin tahminlerim... start finish duzlugunun sonunda oldugundan dolayı bol aksiyona megilli bi nokta seyir zevki tavan yapabilir... ana turbin arkasında ki aktivitelele aranıza vip arac otoparkı oldugundan, 8 numaraya gore biraz daha uzak kalabiliyor eglenceler ve yemekler icin.
8 numaralı tirbunde daha once bulundugum icin bu sefer 7 veya 1 numardan bilet almak istiyorum ve bende kararsızım. sonunda gozu karatıp7 den yada 1 den bi bilet alacagım sanırım.
Daha önce iki kere SBK yarışlarını izlemiştim.
Her iki yarışta da 8. tribündeydim ve bence en iyi bölge 8. tribün bölgesi.
Çok hızlı bir düzlükten gelişlerini ve önünüzde birçok viraja girişlerini ve start çizgisine uzayışlarını görüyorsunuz. Çok güzel gerçekten...
Fiyatlar mükemmel seviyede bence ve ailecek gitmeyi planlıyorum. Şimdi hemen bir 8. tribün alayım ve Kenan ımızı seyredelim ;)
Kenan'ı izlesem ne olacak ki.? Moto Gp'de yarışıyor olsa eyvallah ,hadi onu gectim Superbike'ta desem bi nebze..Eee o da degil,Supersport da alt ligi gibi bişey oluyor herhalde...Ben sadece Superbike oldugu icin gitmek isterim...Kim iyise onları izlemek isterim fanatikligin anlamı yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)