Durdurmak istediği aracın önüne geçti ve frenlere asıldı!
Reklamlar
-
Admin
Rusya'da yaşanan bu ilginç kaza anı araç içi kameraya böyle yansıdı. Otoyolda bir arabayı durdurmak isteyen motosiklet sürücüsü, o arabanın kendisine çarpması sonucu feci bir kaza yaptı.
Süratle ilerleyen aracının önüne geçen motosikletli genç, ilk başta aracı durdurmak için bir kaç defa sözlü bir şekilde uyardı.
Tüm çabalarına rağmen aracı durduramayan genç, tüm gücüyle motosikletin frenlerine asıldı ve arabanın kendisine çarpmasını sağladı.
Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen genci gören araç sürücüsünün arabasından inerinmez yaralı genç ile değilde kendi aracıyla ilgilenmesi epey dikkat çekti.
Kaynak: STV
Reklamlar
-
var böyle insan suretli meymenetsizler..
-
kendi kendini perte çıkarmayı başarmış bir motosiklet sürücüsü
-
amaç neymişki niye aracı durdurmay açalışıyodu ?
-
araç şoförünün tavrından ve arabasından inipte kendi arabasının derdine düşmesinden şöyle bir mana çıkartabiliyorum,
muhakkak daha öncesinde bir kıllık yaptı motosikletliye o da hırslandı besbelli..
Uyuz oldum ben araç şoförüne..
-
araç şoförü gerçekten ..... ama motosikleti kullananda tam bir gerizekalı o kadar sert fren yaparsan önünde araba zaten duramaz bunu düşünmesi lazımdı durdurmak istiyorsan yakın mesafede yavaş yavaş fren yap
-
niye daha öncesini sorgulamıyoruzki. elimizde daha öncesinin videosu yok.
şimdi araçtaki bi kıllık yaptı motorcu sinirlendi.
he böyle arabanın önüne geçip fren yapması tam bir gerizekalılık. git adamın aynasını indir.camına dirsek geçir. niye önünde fren yapıyorsun ki.
(ben araç sürücüsü olsam biri önümde böyle yapsa onun için üzülmezdim açıkçası; bunun olabileceğini düşünmesi lazımdı.
ben bu olaydan sonra inip arabayı inceleyecek kadar da öküzlük yapılmaz. )
videoda ki olaydan daha öncesini bilmediğimiz için. tam anlamıyla yorumlayamayız.
-
...... evladına bak bide inip arabayı kontrol ediyor
-
Büyük ihtimal motorcu arabayı yavaşlatıp durdurma noktasına getirip gaza asılıp uzamayı planlıyodu ama aniden frene asılırsa arabanın hiç bir şansı yok. Şu şartlarda kazayı bir nevi motorcu hazırlamış. Araba sürücüsünün motorcudan önce arabasına bakması ise yorumsuz ve bol küfürlere açık bi durum maalesef. Rusyadada türkiyedeki gibi öküzler çok
-
16 Temmuz 2013, 15:21
türkiyede olsa bir kac tane apaci toplanırdı kazadan sonra demekki adam tek takılıyormuş ,,,
motorlu korumaları test ediyorda olabilir acaba kaza sonucunda vuran adam ceza aldımı,
motorlunun sağlık durumu nasıl birde bu bilgileri verseler iyi olurdu
-
16 Temmuz 2013, 16:00
-
16 Temmuz 2013, 16:02
Motorlu %98 hatalı, kendi etti kendi buldu ama araç sürücüsünün tampona bakmasıda kahkaha atmama sebep oldu
Bu ruslar çok çılgın dostum
-
16 Temmuz 2013, 16:09
Önce gazı açarak otoya durma mesafesi bırakmak istiyor.
Düşünce mantıklı, uygulama aptalca.
-
16 Temmuz 2013, 18:56
Kimse kusura bakmasın Büyük makineler insana böyle hava veriyor.Bu hareketleri hepimiz yapıyoruz arabalara karşı nefsimize uyup.
Her zaman haklı değiliz...
Araba motorluya korna çalmış diye düşünüyorum , oda altındaki makineyle ne diyon sen bütün beygirler bende ayakları fren falan...işte....
-
16 Temmuz 2013, 19:21
Motorsiklet'linin zekasından kuşku duydum.
-
16 Temmuz 2013, 21:18
-
16 Temmuz 2013, 21:27
İnsanın böyle bir hareket yapmasını gerektirecek epey sıra dışı bir durum olması lazım. Video öncesinde bir şeyler olduğu bariz.
-
16 Temmuz 2013, 21:38
-
16 Temmuz 2013, 21:59
-
16 Temmuz 2013, 22:44
otomobil hacı murat olsa motosiklet bmw gs olsa hiç farketmez .motorla artistlik olmaz bu intihar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler