Hız rekortmeni, saatte 458 kilometreyle ölüme sürdü
-
Admin
Motosiklet hız rekorunun sahibi Bill Warner, saatte 458 kilometre hızda motorun kontrolünü kaybedince kaza yaparak öldü.
Motosiklet hız rekorunun sahibi Bill Warner, Florida'daki motosiklet kazasında öldü. Rekorun son sahibi olan Bill Warner kendi hız rekorunu kırmak isterken saatte 458 kilometre hızda motorun kontrolünü kaybetti. 44 yaşındaki tecrübeli yarışçı ise kazanın ardından kendine olmasına rağmen bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bill Warner bu sefer 500 km/s ile yeni bir rekor kırmak istiyordu. Motorun kaza yapmasına neyin sebep olduğu ise henüz bilinmiyor.
Kaynak: Türkiye Gazetesi
Reklamlar
-
Yavaş git biraz kardeşim ya.
-
o hızda neyin kontrolünü yapıcak zaten allah rahmet eylesin ne diyelim.acaba sağını solunu yada önünü görebiliyomu o hızda
-
Aracın tasarımı nasıl olursa olsun, o hızda neredeyse havalanacak duruma gelir yahu
-
Levsy adlı üyeden alıntı
Aracın tasarımı nasıl olursa olsun, o hızda neredeyse havalanacak duruma gelir yahu
havalanmış zaten.
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
-
Hız karada felaket havada selamet getirir. Uçağa binmek daha zevkli ya da serbest dalış paraşüt yapılır ya da base jump yapılır ama karada 500 ile gidilmez
-
"Motorun kaza yapmasına neyin sebep olduğu ise henüz bilinmiyor."
Aşırı süratten ölmüş adam hala kaza sebebi bilinmiyor diyor.
458 ile 500 arasındaki fark insanlığa ne kazandıracaktı bilemiyorum. Bilim için yapılmış bir çalışma ise bu kişiyi taktir etmek gerek.
Unutmamak lazımki cesaretinde bir sınırı vardır. O sınırı geçtiğinde aptallığınla başbaşa kalırsın. ( Çok veciz konuştum be bunu facede paylaşayım altınada imsamı atayım )
-
biz türkiye yollarnda 100 yapınca kalbimize agrı giriyor heyacandan,
adam 500 yapmaya kalkıyor..
-
bu adamı kimse öpmemiş galiba.. 180 km neyine yetmiyo.
-
16 Temmuz 2013, 15:44
adamkendi rekorunu neden kırmak ister bir daha insan oğlundaki doyumsuzluk bu adamın sonu olmuş
şimdi rekorlara dünyanın en hızlı motoru ile 458 km hız yaparken öldü diye gececek,,,
-
16 Temmuz 2013, 16:09
Evladım çok hızlı gidiyorsunuz, yapmayın
-
16 Temmuz 2013, 18:22
Allah rahmet eylesin...Daha 1 ay evel kısacık belgeselini izlemiştim.Zeki adammış...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
16 Temmuz 2013, 22:39
ölen birine bukadar mı saygınız insan bi mekanı cennet olsun der.adam motosikletin hız limitlerini aşmayı denemiş.başka biri size motosikletle en fazla kaç yapılabiliyor diyince hemen en yüksek yapılmış hızla övünüyonuz ya!
yazık valla bu insanlar yabancı diye ölene saygıda göstermez
-
16 Temmuz 2013, 23:06
Videosu yokmu ?...
Hız tutkusu sınır tanımıyor...
En son sınır öte dünya....
Kimse Azrailden hızlı değildir....
Allah günahlarını affetsin...
-
16 Temmuz 2013, 23:12
499 dersen kimse bakmaz ama 500 dersen uvv cok hızlıymış olursun
Bildigin yer ucagı tasarımı felan her sey o hızlar icin düsünülmüs türbülans yanlıs esen rüzgar bile isini bitirebilir sans gibi bisey gercekten hızlıymış
-
16 Temmuz 2013, 23:17
Videoda kaza anı yok...
Ama birden kayboluyor adam yahu...
-
16 Temmuz 2013, 23:49
Bu tür testleri bilgisayar programlarından hidrolik,mekanik sistemden başkası kırmamalı yıl 2013 de onca değersiz demir yığınının bir sürü pc yazılımlarının içinde ölmeye değemez. Mekanı Cennet olsun temiz birine benziyor genede hiç bir şey olmak yerine orada olan adam olmuş inanmış kaderini yaşamıştır kendisini örnek davranış sergilemiştir. Dünyayı ben mi Kurtaracam dedemiş kendisini saygıyla anıyor yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
-
17 Temmuz 2013, 00:10
gec sag serıde 90 90 gıt ne ısın var be kardesım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
17 Temmuz 2013, 00:39
kırmış kırmış rekor onda kimse 500 kmde ölmemiş şimdiye kadar
-
17 Temmuz 2013, 00:51
Su testisi su yolunda kırılırmış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler