hayırlısıyla yakın bir zamanda almayı düşünüyorum nasip
hayırlısıyla yakın bir zamanda almayı düşünüyorum nasip
aynen abbiiiii zenginin parası fakirin çenesini yorarmışşş..ozaktasi adlı üyeden alıntı
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
kimsin kardeşim sen hilmimisin nesin ya bilmeden konuşuyosun hakkımda..arkamdan değil yüzüme gel konuş..benim biliğp bimediğimi sen yargılayamazsın..diğer böyle düünenler de..
sen ne kadar biliyosun ben belki daha fazlasını biliyorum..benim girdiğim ortamların kaç tanesine girdin acaba...
neysee r6 farklı sonuçta..1000 lik le karıştırmayın..
Bence 125 lik honda ile büyüklerin ortamına girme yolada çıkma sonra üzülürsün arkadan gelirken. Ayrıca üslubun foruma uygun değil biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
üstüne oturup bi tur atmakla iş bitmiyo tartışmaya gerek yok yüzüne falan konuşma ile ilgisi yok. ortada bi gerçek var yani sitede elinde ss olanlar bu kadar kesin yorumlar yapmıyo. ben 93 yılından beri ss lere binerim her türlüsüne bindim yani arkadaşımdan ödünç alıp deil parasını sayıp.
komik yorumlar yapıp sonra da stress yaratmayın bence. burada amaç tartışmak deil bilinen doruları paylaşmak.
demek istediğim bilmeyen biliyormuş gibi yanıltmasın insanları. bu motor dur.
YARIN ÖNEMLİ Bİ NOKTADA YANLIŞ FİKİR ADAMI MEZARA GÖTÜRÜR.
Return of the Shadow
06 CBR 600 F
Arkadaşlar polemik yaratmaya gerek yok gibi geliyor bana..
hem yok o daha iyi bu 120hp yok bu 133hp, bence bunlara bakmıyorsunuz alırken, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alıyorsunuz yada hangisine paranız yetiyorsa onu alıyorsunuz. ayrıca yusuf izin verdiği sürece sen o 133hp güce yada 120hp güce cıkabilirsin. kısada çok fark etmiyor. dediğim gibi sadece hangisini seviyorsanız onu alıyorsunuz... yanlışmıyım . ben köşeli seviyorum o yüzden honda terçihim, diğerlerinin hepsi naked oldu sayılır açtılarda açtılar motorları ve yuvarlaklaştırdılar. race dediğin kapalı olur ayrıca.
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
polemik yaratmayın diyosunuz daha çok yaratıyosunuz.ben bu formda sizlerden daha önceyim.beni iyi bilirler.fikirlerimi ve ne kada ruyumlu olduğumu..uyumlu olmayan varsa onlar belli..
bir erkek önce bir bayana nasıl davranacağını öğrenmeli.motosiklet yalan yani yoksa.görüyorum ki bu formda bu yönden eksik çok erkek var..
letocums ende ortamı yumuşatmaya çalışöışın,sağol canım..en duyarlılardan birisisin.keşke yukadaki arkadaşlarda senin gibi olabilse..ama halen aradaki farkı tartışabilecek kadar komikler..
kız sakin ol
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
r6 satışları yüksek diye konu açılmış sizde gelmişsiniz olayı r6-1000rr karşılaştırmasına dönüştürmüşsünüz. şurda düzgünce bir konu hakkında yorum yapılmayacak mı? gidin karşılaştırma bölümüne açın nasıl karşılaştırcaksanız artık. a sahibi olan adam b'yi b sahibi olanda a'yı sevmiyor tamam anladık.
tubişim gayet iyive rahatım canım.
ayrıca emreye katılıyorum
abi yaw biz bu işi nasıl halletcez benim yas ta tutmuo babamda seri motor almıo böle motorları koymayın ya insanın içi gidi o yazık be bizede bide değişik fikirler istioz admin abi we arkadaşlar
Bende şu kanıdayım; arkadaşlardan bazıları fiyatının pahalı olduğunu söylüyor tamam kabul ama şu bir gerçektir ki Otomobilde marka nasıl mercedes ise motorda da marka YAMAHA dır ben yamahada çalışmıyorum ama binmeden farkına varamazsın teknoloji yamaha da işçilik yamaha da dahası estetik yamahada srad 1000 de çok yakışıklı ama benim gönlüm yamahada.....bakın bakalım...
Abi 2.el Siyah (2004 veya 2005 mdl ) R6 arıyorum eğer bu fotodaki motor seninse olurda satcak fln olursan bana Özel Msj Atarmısın yada çevrende sanırım adanadansın temiz satılık siyah veya gri ama siyah olsa daha iyi olur R6 war mı ?osmanozkar adlı üyeden alıntı
Ölüm Makinesi ya allah korusun valla insan kendini kaybeder bu motorda......
Yok Ben Almiyim hala zaten kalçam ağırıyor, scooterdan düştük alt tarafı zaten bin pişman oldum scooter aldığıma en kısa zamanda tarzıma dönücem inşallah....
satış rakamları olarak ençok r6 sattığına göre çoğu kişiye mantıklı gelen seçim olmuş , bence kendi sınıfında lider eee ozaman maşallah diyelim ...
ama bu diğerlerinin kötü yada almaya değer olmadığı anlamına gelmez seçim kriterlerine göre her şey değişir ama bazı arkadaşlar kendi seçimlerine göre başkalarının seçimlerini yanlış buluyo ve sen anlıyosun sen anlamıyosun olayına getiriyolar işi çok ilginç
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
Gerçekten tüm motosiklet tutkunlarının hayellerini süsleyebilecek bir makine.
naked dan şaşma FZ6 Fazer boşverin R6 yı hiç sevmiyom eğilmeyi dik oturmak tercihim cruiser da sevmiyom en iyisi naked compact makine
Allah bütün motorcuları ve motor sevdalılarını korusun Allah Türkü korusun.Allah motor alamayanlara sabır versin ( ben yaşıyorum çok zor war ama memnun değilim)
Dizayn olarak R6'ya bayılıyorum...
Okan ACAR
şu anda sitedeki satmak isteyenler bölümünde 2 tane var haberin olsun motorcu kardeşDARKPASSAGE adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)