Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Artık cezası var! Dikkat!

REKLAM ALANI
    tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir bira bile içip 5-10 dk sonra direk muayeneye girerseniz muhtemelen ehliyeti kaptırırsınız.
    Hatırladığım kadarıyla en son 4 saatlik bi zaman diliminde 3 bira içip çevirmeye girdim (son birayı içtikten 1,5 saat kadar sonra) 43 promil (0,43) çıkmıştı.
    Son biranın üzerine de bir limonlu soda içmiştim
    O oran sende öyle, bende farklı çıkar

Senin ağırlığın kadar benim fazla kilom vardır
    dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O oran sende öyle, bende farklı çıkar

Senin ağırlığın kadar benim fazla kilom vardır
    Lafı oyunu yapmadan senin iki katın ağırlındayım desene abi şuna
    otopsici bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

quadro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda innova ANF125i
    içkinin damlasına da karşıyım içiyorsan direksiyona geçme derim FAKAAAAT sigaramıza neden iliştiler onu çözemedim

Motosikleti
    Cbf150
    Alkolle araç sürene cezaya evet ama sigara içene bence gerek yok içen zati kendini cezalandırıyor içerek

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alkol tamam eyvallah hade sigarada bi yere kadar tamam bu cep telefonuyla konuşana yokmu bi yaptırım kanunu var ama uygulaması yok (en azından burada) direksiyonda ceple konuşanlar yüzünden günde en az 2-3 kaza atlatıyorum
    birindende ne duydum ne gördüm telefonla konuştu diye ceza olayı

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alkol tamam eyvallah hade sigarada bi yere kadar tamam bu cep telefonuyla konuşana yokmu bi yaptırım kanunu var ama uygulaması yok (en azından burada) direksiyonda ceple konuşanlar yüzünden günde en az 2-3 kaza atlatıyorum
    birindende ne duydum ne gördüm telefonla konuştu diye ceza olayı
    Uygulanan bolgeler var.
    2009 yilinda plakama yazilmis ,adresime gelmisti
    Ama Genelde yil sonuna dogru kota doldurmak amacli yazilan bir ceza seklidir kendisi, canim ülkemde

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    ABD deki Utah Üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre ceptelefonu ile meşgul olup aynı anda araba sürmek alkollü araba sürmekten 8 kat daha tehlikeliymiş

http://www.haber7.com/guncel/haber/8...daha-tehlikeli

hal böyle iken 8 kat daha az tehlikeli bi eyleme verilen ceza bu sınırdayken telefonla konuşurken araba kullananlara verilen ceza çok komik açıkcası

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    ne yani çene açılır kaskı ile yandan cıgarasını tüttüre tüttüre giden kuryenin nesli ne olacak?

itiraf ediyorum geçen ömrümde bir kez denedim içilmiyor yahu çok yavaş gitmek lazım

Motorsiklet üzerinde sıgara içmenin cezası kaç lira haberde yazmamış bilen varsa yazsa iyi olur. Motorda sigara kıvılcımı göze gelmesin diye kapalı gözlük almıştım .neyse olan oldu uyacağız artık .

Erkan şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E
    Alıntı teocan94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 Bira içip çıkarsanız ucundan kurtarırsınız kısacası
    2 bira içip çıkmadan önce hacet giderinde garanti olsun :D ayrıca benim bu promil işine aklım ermio MALBORO LM sigaraları gibi çoğu sigara alkolle yıkanıp kurutuluyomuş sigara içen kişidede alkol buluyolar gözümle şahit oldum arkadaşımla akşama kadar beraberdik sigaradan başka bir şey içmedi alkol kontrolunda 0.5 promil alkol çıktı
    yani ben derimki en iyisi içmemek
    HONDA CB125E
    14 EJ 816 ERKAN ŞİMŞEK

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    daha 1 buçuk saatn önce fabrikadan çıktım eve geliyordum öndeki arabadaki sığır camından sigarasını attı resmen kıvılcımların içinden geçtim. böyle saçma salak birşey olabilir mi? gece gece nasıl durdurabilirim bomboş yolda? hadi bi şekilde durdurdum yakaladım diyelim öldürene kadar da dövdüm diyelim? yorulmama deyecek mi? lastik fabrikasında çalışıyorum zaten wc ye gitmeye halim kalmıyor mesai sonunda.

Gel gelelim alkol içmek kişinin hür iradesinde ama alkolü içipte trafikte benim canımı tehlikeye atmaya gelince! orada duracaksınız arkadaş. 1993 yılında alkollü gençlerin ters şeritten üzerimize gelerek kafa kafaya çarpışmamız sonucunda babamın kafa kemiği kırıldı annemin yüzünde hala dikiş izleri var,o gün yaşadığım tramvayı hala atlatabilmiş değilim bu nedenle içip araç kullanana hiç tavizim yok, yağlı urganı boynuna geçirseler sigara yakar izlerim lakin sigaramı bir motorcunun üzerine atmam.

Bsa_1971 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar devir hafızın devri.
    ağzınızın kokması bile yeter artar ceza yemeniz için. promiline uydurup basıyorlar cezayı. sen yırtın dur vallaha kokladım yok bi yudum aldım yeminle yarım bardak içtim vs vs vs. kaçarınız yok.

uleyn bu herif kesin alkolik filan diye geçirmeyin aklınızdan bana kalsa da sürücünün nefesinin kokması yeterli. alkollü sürücülerin insanların başına ne işler açtıklarını biliyoruz.

benim taktığım sigara içme yasağı ;)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)