içkinin damlasına da karşıyım içiyorsan direksiyona geçme derim FAKAAAAT sigaramıza neden iliştiler onu çözemedim
Alkolle araç sürene cezaya evet ama sigara içene bence gerek yok içen zati kendini cezalandırıyor içerek
Alkol tamam eyvallah hade sigarada bi yere kadar tamam bu cep telefonuyla konuşana yokmu bi yaptırım kanunu var ama uygulaması yok (en azından burada) direksiyonda ceple konuşanlar yüzünden günde en az 2-3 kaza atlatıyorum
birindende ne duydum ne gördüm telefonla konuştu diye ceza olayı
ABD deki Utah Üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre ceptelefonu ile meşgul olup aynı anda araba sürmek alkollü araba sürmekten 8 kat daha tehlikeliymiş
http://www.haber7.com/guncel/haber/8...daha-tehlikeli
hal böyle iken 8 kat daha az tehlikeli bi eyleme verilen ceza bu sınırdayken telefonla konuşurken araba kullananlara verilen ceza çok komik açıkcası
ne yani çene açılır kaskı ile yandan cıgarasını tüttüre tüttüre giden kuryenin nesli ne olacak?
itiraf ediyorum geçen ömrümde bir kez denedim içilmiyor yahu çok yavaş gitmek lazım
Motorsiklet üzerinde sıgara içmenin cezası kaç lira haberde yazmamış bilen varsa yazsa iyi olur. Motorda sigara kıvılcımı göze gelmesin diye kapalı gözlük almıştım .neyse olan oldu uyacağız artık .
2 bira içip çıkmadan önce hacet giderinde garanti olsun :D ayrıca benim bu promil işine aklım ermio MALBORO LM sigaraları gibi çoğu sigara alkolle yıkanıp kurutuluyomuş sigara içen kişidede alkol buluyolar gözümle şahit oldum arkadaşımla akşama kadar beraberdik sigaradan başka bir şey içmedi alkol kontrolunda 0.5 promil alkol çıktı
yani ben derimki en iyisi içmemek
HONDA CB125E
14 EJ 816 ERKAN ŞİMŞEK
daha 1 buçuk saatn önce fabrikadan çıktım eve geliyordum öndeki arabadaki sığır camından sigarasını attı resmen kıvılcımların içinden geçtim. böyle saçma salak birşey olabilir mi? gece gece nasıl durdurabilirim bomboş yolda? hadi bi şekilde durdurdum yakaladım diyelim öldürene kadar da dövdüm diyelim? yorulmama deyecek mi? lastik fabrikasında çalışıyorum zaten wc ye gitmeye halim kalmıyor mesai sonunda.
Gel gelelim alkol içmek kişinin hür iradesinde ama alkolü içipte trafikte benim canımı tehlikeye atmaya gelince! orada duracaksınız arkadaş. 1993 yılında alkollü gençlerin ters şeritten üzerimize gelerek kafa kafaya çarpışmamız sonucunda babamın kafa kemiği kırıldı annemin yüzünde hala dikiş izleri var,o gün yaşadığım tramvayı hala atlatabilmiş değilim bu nedenle içip araç kullanana hiç tavizim yok, yağlı urganı boynuna geçirseler sigara yakar izlerim lakin sigaramı bir motorcunun üzerine atmam.
arkadaşlar devir hafızın devri.
ağzınızın kokması bile yeter artar ceza yemeniz için. promiline uydurup basıyorlar cezayı. sen yırtın dur vallaha kokladım yok bi yudum aldım yeminle yarım bardak içtim vs vs vs. kaçarınız yok.
uleyn bu herif kesin alkolik filan diye geçirmeyin aklınızdan bana kalsa da sürücünün nefesinin kokması yeterli. alkollü sürücülerin insanların başına ne işler açtıklarını biliyoruz.
benim taktığım sigara içme yasağı ;)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)