Serdar Ortaç BMW Scooter'ıyla Ehliyetsiz Yakalandı
-
Admin
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz cumartesi akşamı arkadaşları ile birlikte İstanbul Maslak'ta yer alan Park Orman'ın önünde 'Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kontrol uygulamasına takıldı. Ortaç'ın, motosiklet kullanacak kişilerin edinme zorunluluğu bulunan 'A2 Motosiklet Ehliyeti'nin olmadığı tespit edildi. Ortaç'a, yaklaşık 1.500 lira 'İdari Para Cezası' kesildi. Ortaç'ın BMW marka lüks motosikleti, ehliyetsiz kullanması gerekçesiyle ekipler tarafından 'A2 Motosiklet Ehliyeti' olan yakın bir arkadaşına teslim edildi.
Geçtiğimiz günlerde motosiklet kazası geçiren Serdar Ortaç üzerine uçtuğu arabanın sahibi için üzülmüş.
Geçirdiği kaza sonrası taksi sürücülerinden yana bir hayli dertli olan Serdar Ortaç “Bizim araç sürücüleri motoru araçtan görmüyor, motor vasıta değil onlar için. Her dakika sıkıntı yaşıyoruz. Taksici arkadaşlar sağ olsun.” diye konuştu. Yaşadığı kazayı anlatan Ortaç, ” Geçen gün bir Mercedes’ in üzerine uçtum. Adama çok üzüldüm. Adam doğru yoldan çıkıyor ve ben adamı görmedim, güzelim arabası gitti. Adam kaskı çıkartana kadar araçtan sinirle çıktı. Tamam gittim dedim iki yumruk yiyeceğim. Kaskı çıkarttım adam şaşırdı kaldı. Kaskı takıyorum kafama kimse tanımıyor. Tanımadıkları için daha iyi, hemen koyuyorlar arkadan. Sonra kaskı bir çıkartıyorum, anaaa diyorlar” şeklinde konuştu.
UZAY HEPARI’YI HATIRLATTI
Trafikteki diğer taşıt sürücülerinin motosiklet kullananlara karşı daha duyarlı olmalarını isteyen Ortaç, 20 Mayıs 1994′ de motosiklet kazasında hayatını kaybeden Uzay Heparı’ yı andı. Uzay Heparı’ nın da motosiklet kazasında hayatını kaybettiğini hatırlatan Ortaç, “Katil olmak istiyorlarsa silah alıp vursunlar motorcuları, çünkü hiç kaale almıyolar. Motorcular adam değil sanki” diye konuştu.
Kaynak
Reklamlar
-
Bu herif ehliyetsiz, Kıvanç gerizakalısı kasksız, plakasız. Bizi medyada bunlar temsil ediyorlar. Şu hale bak.
-
Trafikte ki diğer sürücüleri eleştirmek yerine ise önce kendinden başlasa , ehliyetli kullansa daha mantıklı olur sanki.
-
vitesliye binse motoru bırakırdım
-
Yakalanınca "Hayaaat beni neden yoruyosunnn ?!?!" diye bağırmış mıdır ?
-
Adama niye öyle diyorsunuz almış motorunu ehliyetini almaya vakit kalmamış
-
Bu da bir garip motorcu, millet yolda gider motosikleti araba görmez, bu motora biniyor arabayı görmüyor
-
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
-
-
ben motorum teslim alırken serdar ortaç ın yamaha xcıty moturuna sıfır xcıty den sokülen on granaj takılıyor du
-
ehliyeti almadan önce hepimiz nerdeyse ehliyetsiz sürmüşüzdür motoru belli bir süre ama bilinçli bir şekilde de sürmenin manası yok hele ki sanatçıysan insanların göz önünde olan birisi olarak örnek olman gerekirken ama diğer söylediklerine katılıyorum çünkü adam haklı beyler kimse bizi motosikletliyi adam yerine koyupta bi kere yol verenini görmedim tam tersine sıkışıştırıp yada görmezden gelirler sonra kaza geliyorum demez eğitim şart caydırıcı cezalardan önce insanlarımızı bilinçlendirelim trafikte nasıl araç sürülür adam akıllı eğitim verdikten sonra verelim şu ehliyetleri ezberi bozalım dicem artık ama aileden başlayıp okulda dewam eden bi bilinçlendirme olması lazım yoksa böyle gelmiş böyle gider dediğimiz sürece bu çirkinliği çekmek zorundayız
-
gecen hafta daytona motorda yamaha scooter la takılıyodu ' malbora yokmu yaa ' diye seslendı ıcerdekılere sigara almaya parası yokken ehlıyetı nasıl alsın
-
zalim17 adlı üyeden alıntı
vitesliye binse motoru bırakırdım
hahahaha
Bize Her Yer Trabzon
-
Serdar Ortaç ehliyetsizmiş kasksızmış bilmemneymiş beni neden ilgilendirsin anlayamadım...magazincilerin işi bu...bireysel hıyarlık...
-
01 Haziran 2013, 20:30
ARKADASLAR ILK DEFA MOTOR ALIP O GUZEL ALETE DOKUNDUGUNUZ ANDA AKLINA NE EHLIYET GELIR NE KAZA YAPMAK NEDE POLIS CUNKI MOTOR BIR TUTKUDUR ARABA GIBI DEGIL O SIZIN EN YAKIN CAN DOSTUNUZDUR ONU HISSEDERSINIZ ASLINDA AMA FARKINDA OLMAYABILIRSINIZ O SIZ NE DERSENIZ ONU YAPAR HIC SESINI CIKARTMAZ SIZE O YUZDDEN EHLIYETSIZ OLARAK MOTORA BINENLERIN HISLERINI ANLIYORUM SONUCTA EHLIYET DEGIL INSANDIR MOTORU SUREN AMA GENEDE TAVSIYE ETMIYORUM EHLIYETSIZ ARAC KULLANMAYI CUNKI MOTOR KULLANMAK BASLI BASINA BIR SPOR VE DE SANATTIR DOGAYA KARSI KILIC VE KALKAN KULLANMAKTIR CUNKI OZGURLUK KOLAY ELDE EDILMEZ MOTORSA INSANA IKI KAT DAHA BAGIMSIZ VE OZGUR HISLER YASATIR MOTOR TUTKUDUR HEPIMIZ INSANIZ HATA YAPARIZ SERDAR BEY HAKSIZDA OLSA BIR INSAN SONUCTA HATA YAPABILIR KI BENCE BU DERS ONA FAZLASYLA YETMISTIR ARTIK DAHA FAZLA ADAMIN USTUNE GITMEYELIM BENCE BU ARADA POLIS EKIPLERIMIZIE TEBRIK EDIYORUM GERCEKTEN ARTIK KIMSENIN GOZUNUN YASINA BAKMIYOR SINIF EYIRTMIYORLAR HERKEZE KAZASIZ VE SONSUZ OZGURLUK DILIYORUM SEVGILER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler