Motorda degilde araba kullanirken cok deliriyorum. Bir gun onumdeki araci durdurup cep telefonunu elinden alip, !#%^{@!!!......
Bilinçli yada kurmaca bir video değil arkadasım.
Rusyada çoğu araçta kamera vardır.
Youtuba girdiğin zaman rusyadaki trafik kazalarını gorebilirsin, hepsi araç kamerasıkaydıyla elde edilmistir.
Ozaman size kalırsa buda kurmaca sırf ders olsundiye uçak düşürmüşler. Rusyada araç kamerasından çekilmiştir.
Rusya'da Otabana Düşen Uçak
http://www.youtube.com/watch?v=pd278VhtZUo
Будь с теми, кто делает тебя счастливым
sabah aracın başına indiğinde lastik inikse mahalle lastikçisi, cam kırıksa camcısı gelir ya akla)) bu da aynayı kesip cama kartvizit yapıştırıyor sanki))) pişkinlik ve mental arızada son nokta)))
Carpe diem!
4 teker bedeni, 2 teker ruhu taşır!
Hayat; Aldığımız solukların değil, soluğumuzun kesildiği anların toplamıdır!
Ben bir teknik elemanım, yolda seyir halinde işe yada servise yada işten eve motorsikletimle dönüyorum .
4 tekerlilerin beni farketmemesinden artık gına gelmiş durumda ( Rusyada da 2 tekrlileri adam yerine koymazlar bizdeki gibi)
En sonunda biri bana beklenen yanlışı yapıyor.
Tabiki bende araca yaklaşarak araçın aynasını kırıyorum ve kullanmıycaksan aynanı söktürde git gibisinden mesaj veriyorum.
Araç sahibini biraz daha korkutmak vede onun araçtan inme cesaretini kırmak vede bana olası bir tehditini engellemek için makinamı çıkartıyorum.
Türkiyede de bazen olurya korna çalarsın adam iner levyeyle gelir yada silah çeker.
İşte öyle birşey yanlış zamanda yanlış kişi.
Будь с теми, кто делает тебя счастливым
motorcunun densizliği ama spiral taşıması çok ilginç gerçekten :D
http://www.flashokey.com
abi motorun onunde sopa ayırcan yuva yapıcan , öle bırıne denk gelınce cekıcen kılıcını , kırıcan bıyerlerını... özellıkle iett ve taksi söförleri :D
siz bu vidyoya cidden inandınızmı ya vidyoyu acın ve tekrardan izleyin adamlar efet vermısler jett tası asla 12 volt ve altarnator ıle calısmaz ufak jettası 700 wat enerji istiyor ve adam daha sipralı calıstırmadan ayna ters donmus yanı buda darbeyle vurularak kırıldı ve cama taklıyor NTV yazısı cıkıyor camda ve sonradan gelen adama bakın GTA senanders ten montaj lanmıs camı kırıyor ama jettasıyla deıl darbe sonucu kırıyor aynayı az bır vıdyoyu dikkat eddin) gülünç duruma dusmeyin)
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Arkadaşlar ruslardan korkacaksınız küçükken dayım rusyada çalışırdı bizde arada giderdik bir gün kırmızı ışıkta yürümeyen arabaya korna çaldık diye adam camdan silah doğrultmuştu.
Motorcu arkadaşı tekme atmak sövmek cama somun buji fırlatmak kesmemiş anlaşılan
Şaka gibi arkadaş taşlama aleti ne geziyor yanında 1 dk içinde çıkarıp kesiyorsun aynayı Zaten böyle olaylarda Ruslar başı çekiyor
motor sürücüsü haksız. o arabanın sola gececeği belli, önünde bir sürü kamyon park etmiş. ne anlamı var tam o anda geçmeye çalışıyorsun? sırf motor kullanıyosunuz diye her olayda arabaları haksız çıkartmayın.
Gideceğin yeri belli etmek istiyorsan sinyal denilen aygıtı kullanırsın. Kimse senin gideceğin yeri önceden bilmek zorunda değil. Sinyal vermeyen birine yandan girdiğin gün bu dediklerim aklında olsun.
@aytacaksel
Biz Türkler işi döner bıçağına kadar götürdük. Ruslar olayı aşmışlar. Taşlamayı nerende taşıyosun ya?
http://www.ucuzu.com/acili-taslama-makinesi-c4768/akulu/
akülü taşlamalar mevcut onlardan taşıyor
Ülen sabah sabah ne güldüm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)