113. Çin İhraç Ürünleri Fuarı Başladı. İşte Dikkat Çeken Yeni Motosikletler
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
bazıları ne kadar da motosiklete benziyor
-
üstten 9. beyaz motorda ne olaki?
4 tane çıkışmı gördüm ne ?
-
Zongshen'e ulkemizde yazik olduguna inaniyorum...
-
150'lik çinli motorla 5.5 saatte 390km yol yapabiliyorsam baya bi benzetmişler motosiklete demektir.
-
4 silindir makina gördüm sanki.
bu adamlar 4 silindir de yapıyorlarsa valla helal olsıun derim
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
4 silindir makina gördüm sanki.
bu adamlar 4 silindir de yapıyorlarsa valla helal olsıun derim
Emin olki isteseler kralını yapabilecek kapasitedeler...Bana göre dünyanın en büyük gücü CHINA...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
orijinalleri de koysaydoınız keşke yanlarına
o değil de ben iki adet büyük enduro gördüm biri bmw diğeri de aprilia çakması. keşke fotolar da net olsa. çinliler büyük cc işine girerse belki biraz fiyatlar kırılır :(
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Jianshe nin yeşil motoru kanuni leopard a benzettim.
-
bi hareketlenme var. Yadsınamaz
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
2020 de China motosiklet sektöründe lider olacak... diğer japonlar da fantezi olarak eski günlerin hatrına hobi amaçlı alınacak.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
Birazcık daha kalite ve sağlamlık olsa tadımdan binilmez aslında
-
-
Algida Dondurmanın bile çakmasını yapmışlar.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Kaliteyi yükselttikleri zaman hayaller gerçek olabilir...
Çin bu piyasalarda umarım güçlenir de rekabet ortamı dahada gelişir...
Avrupa'nın kaliteden başka silahı yok,
Ülkemize giren Avrupa ürünlerinin kur farkından dolayı 2.5 la çarpılması bile yeter ticaretin canına...
Ama düşününce eğer yeni düzenlemelerle 15 yaş üzeri her şeyi hurda saymaya kalkarlarsa o zaman kaliteli malında bi anlamı kalmayacak...
İsterse 50 yıl kullanılsın, vergi ve kanun düzenlemeleri 15 yaşın üzerini hurda sayacaksa 50 yıl diri kalacak bir mal da anlamsız kalıyor...
Ucuza alıp, suyunu çıkartana kadar kullanıp, devlete ahada sana hurda şimdi al ez bunu da rahatla demek daha uzlaşmacı bir yol gibi görünüyor...
-
Çinli malını beğenmeyenlere sormak lazım Türkiye olarak neredeyiz? Kimi beğenmiyorlar?
-
gagalı ve 25 beygir üstü modeller gelsin duruma bakalım,
yemişim çinini japonunu, hoşuma gidiyor - o motordan zevk alıyorsam kime ne
-
zonghsen'in turun nc700x 'e benzeyen motoruna bittim.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
Yukarıdan 8. resimdeki naked-bike da, 4 silindir mi gördüm bana mı öyle geldi?
Ama buralara gelmez, bundan eminim. Türkiye de motosiklete binmek, haramdır arkadaş. Neyinize yahu sizin motosiklet? Hee, alıyorsan demekki sen zengin birisin. O halde ver bakalım, "ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ", ha birde "KATMA DEĞER VERGİSİ" alırım. Zaten bunları verebilirsen, 5 TL benzine de eyvallah dersin herhalde...
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
üzerinde polis yazan motor çok hoşuma gitti, baya güzel yapmışlar. bu arada sürekli çinlileri kötüleyenlere soruyorum, türkiye ye çin malı motorlar olmasaydı kaç kişi motor sahibi olur ve motor sevdasına bulaşırdı? daha önce hiç motosiklet kullanmamış kişi birden bire 10000 tl para verip motora başlarmıydı? genelde şimdiki kalite motor sahiplerinin en az % 70 i ilk önce çin malı bir motorla başlayıp motosiklet virüsünü kaptıktan sonrada artık motosiklet için daha fazla bütçe ayırmıştır..
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler