Çaldıkları motosikletleri parçalayıp satmışlar
Reklamlar
-
Admin
Antalya'da çaldıkları motosikletleri parçalara ayırıp yedek parça haline getirdikten sonra satışını yapan şebekenin 5 üyesi yakalandı.
Yaklaşık 4 ay önce Yavuz Özcan Parkı'nda falezler bölgesinde balık tutanlar, çuvala konularak kayalıklara fırlatılmış plakalar olduğunu ihbar etti. Olay yerine gelen polis, çuvalda 23 motosiklet plakası olduğunu belirledi. Plakalardaki parmak izlerinden yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 4 ay önce 5 motor hırsızlığına karıştığı saptanan İ.Ş.'yi gözaltına aldı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.Ş.'nin ifadesinden yola çıkan ekipler, Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki bir depoya baskın düzenledi.
Baskında, kent genelinde 20 hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen M.Z., Ö.Ç., M.Ö., Ç.Ö. ve F.G. gözaltına alındı. Depoda yapılan aramalarda ise çok sayıda çalıntı motosiklet parçası bulundu. Şüphelilerin çaldıkları motosikletleri, yakalanmamak için şasi numaralarını kazıdıktan sonra parçalara ayırıp sattıkları belirlendi. Şüpheliler arasında motosiklet tamircilerinin de bulunduğu belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Kaynak: DHA
Reklamlar
-
Bunları gidona dik olarak oturtacaksın azizim
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
-
-
erol 62 adlı üyeden alıntı
Bunları gidona dik olarak oturtacaksın azizim
hatta elcikleri de sökeceksin önceden ki daha acılı olsun keskin keskin.
-
Allah sizin iki dünyada belanızı versin!!! Küfür edecem gene ben BAN lanacağım!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Cehennem boşuna mı yaratıldı..
Sen git insanların emeğini çal, sat.. Sonra çoluğuna çocuğuna ekmek yedir, bir yerden çıkar bunun acısı.
Umarım 3-5 ay yatıp çıkmazlar
-
bunların çaldığı motorların egsoz larını o hırsızlara monte etmek lazım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Moderatör
MZ., Ö.Ç., M.Ö., Ç.Ö. ve F.G.
Hepsine O.Ç. yazsalardı da olurdu.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
MZ., Ö.Ç., M.Ö., Ç.Ö. ve F.G.
Hepsine O.Ç. yazsalardı da olurdu.
Bence az kalır..
A.A.S.S.O.Ç.H.P.T A.K ..Dedim ben...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Moderatör
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Bence az kalır..
A.A.S.S.O.Ç.H.P.T A.K ..Dedim ben...
Peki
on karakter
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Antalya'da garajın yoksa motosiklet alınmaz ya döküntü çin malı alıcaksın yada garajın olucak çok hırsız var bu Antalya'da bu aralar karton toplayıcıları azdı etraftan çalıp çırpıyorlar 2 kez şahit oldum.
-
Allah yedirmesin ne diyeyim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Allah gani gani belalarını versin.. idam şart..
-
motoru çalınmış biri olarak bu habere çok sevindim, insanlar nasıl yozlaşıp milletin canına malına kast edicek duruma geliyorlar anlamak mümkün değil, demek isterdim ama şuanki şartlarda resmen insanlarımızı buna zorluyorlar.yazık.
-
-
F54 adlı üyeden alıntı
bunların çaldığı motorların egsoz larını o hırsızlara monte etmek lazım
eksozlar sıcakken yapıldımı etkisi 4 kat fazla olur.
adam cezaevi torbasınıda hazırlamış. ama torba oldukca küçük çünkü çok kısa bir süre yatacak. :(
-
asıl suçlu üç kuruş fazla vermek istemeyip orjinal yerine çıkma parça alan sözümona namuslu zihniyette. geri zekalı bu parçayı alıp kullanırken düşünmüyor, neyin çıkması olacak başka. bence devlet ikinci el parça alma satma işini yasaklasın. kaza yapılır da bi takım parçalar araç hurda olduktan sonra boşa çıkarsa polisten satılacak parçalara belge çıkartılsın o belge ile satış yapılsın.
-
çok sevindim bu adi şerefsizlerin yakalandığına.son zamanlarda oldukça fazla çalıntı haberi duymaktaydık.
elbette bunlar çıraktır ama biryerden başlamak lazım değil mi çeteyi çökertmeye buna da şükür.en azaından belli bir müddet ortalık rahat eder.
hırsızlar hakkında söylemek istediklerime gelince arkadaşlar hislerime tercüman olmuş zaten
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Yarın arka kapıdan salarlar sonra içimizden 1 adam buraya yazar motorum şu saat itibariyle şuradan çalındı plakası zz zz zz diye sonra o arkadaş polise derdini anlatır tabi motor bulunmaz çünkü çoktan parçalanıp satılmıştır,kısır döngü.
Eminim ekmek çalsalar daha çok yatarlar hapiste ilginç adalet anlayışımız var.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
Ne yazsan bos allah islah eylesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler