Okan Bayülgen’in 46 binlik Ninja’sı çalındı
Reklamlar
-
Admin
Motosiklet tutkunu ünlüler arasında bulunan Okan Bayülgen'in 46 bin liraya satın aldığı Kawasaki marka Ninja ZX-10R ABS model motosikleti çalındı. Ünlü televizyoncu motosikletinin bulunması için polise başvururken çalan kişilerden şikayetçi oldu. Okan Bayülgen son gözdesi olan ve değeri 46 bin liralık motosikleti çalan kimliği belirsiz kişilerin bulunması için Karaköy Polis Merkezi'ne gitti.
POLİSE İFADE VERDİ
Bayülgen ifadesinde şunları söyledi; 14 Kasım 2012 günü saat 22.00 sıralarında sahibi olduğum Makina Medya Yapımevi Limited Şirketi adına kayıtlı 34 TN 6765 plakalı siyah renkli Kawasaki marka 2011 model Ninja ZX-10R ABS motosikletimi Beyoğlu'ndaki evimin önüne park ettim. Direksiyon kilidi yaparak motosikletten uzaklaştım.
Bayülgen, ertesi gün motosikletini park ettiği yerde bulamadığında hemen 155 Polis İmdat'ı arayarak bilgi verdiğini söyledi. Karaköy Polis Merkezi Amirliği'ne giden Okan Bayülgen, polise 46 bin lira olduğunu söylediği son gözdesi Kawasaki marka motosikletinin anahtarı ve ruhsatını gösterdikten sonra motosikletini çalan kişilerden şikayetçi oldu. Şikayetin ardından polis Okan Bayülgen'in çalınan motosikletinin bulunması için çalışmalara başladı. Edinilen bilgiye göre polis motosikleti çalanların bulunması için Bayülgen'in evinin çevresinde bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
Reklamlar
-
ZX-10R ABS suan parcalar halinde satılıyor dur
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
Geçmiş olsun. Umarım bulunur.
-
ünlü biri olunca güvenlik kameralarını kontrol ediyorlar. sen ben olsak, kayıtları biz getırsek yınede ilgilenmezler. anca tanıdıgın olacak yoksa şansa kalmıs
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Şirket arabasını duymuştum ama şirket motosikletini ilk defa duyuyorum. Şirket kasko yapmıştır alır nasılsa parasını.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
polisler çalanları biliyordur bu işi yapanlar belli kişiler bir kaç günlük kovalamadan sonra yakalanır ama savcılık ceza vermeyecehinden polisin yakalaması mantıksızlaşıyor en iyisi kendin takip edicen vursan suçlusun arabayla çarpıp öldürücen
-
Raphae1 adlı üyeden alıntı
ünlü biri olunca güvenlik kameralarını kontrol ediyorlar. sen ben olsak, kayıtları biz getırsek yınede ilgilenmezler. anca tanıdıgın olacak yoksa şansa kalmıs
Savcı yazı gönderiyor hemen karakola çevredeki kamera kayıtları incenelsin diye .
Geçmiş olsun bulunsa bari.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
geçmiş olsun..üzücü bi durum...
-
Geçmiş olsun bulunur inşallah
-
22 Aralık 2012, 13:49
isim vermek istemiyorum (sahibinden de satış yapan 2 farklı parçacı)
onları bi takibe alsınlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
22 Aralık 2012, 13:57
Arkadaşlar burdan görüşümü bildirmek istiyorum.Bu olaydan alınması gereken en büyük ders ne olalıdır sizce?
Gerek araba piyasasında olsun gerekse motosiklet piyasasında asla çıkma parça almamalıyız ve/veya bilerek taktırmamalıyız.
Biz tüketiciler bu tür konularda daha bilinçli hareket edersek, amacı kötü olan insanların ekmeğine yağ sürmemiş oluruz.
Çıkma parçaya hayır;
Çünkü nerden nasıl hangi şartlarda çıktıda bizlere satılmak isteniliyo biliyormuyuz, bu nedenle fırsatçılara ortam yaratmamak adına dikkat lütfen.
-
22 Aralık 2012, 14:03
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Şirket arabasını duymuştum ama şirket motosikletini ilk defa duyuyorum. Şirket kasko yapmıştır alır nasılsa parasını.
Motosiklet kaskolarında kapalı garajda bulundurma şartı var.
Birşey talep edemez..
Muhtemelen bir kamyonetin arkasına atmıslardır.. O kamyonette sahte plakalıdır.. Koskoca okan bayülgen in motoru.. Kendisini ele vercek kadar saf değildir hırsızlar.
-
22 Aralık 2012, 14:19
46.000 TL'lik motor hem de beyoğlunda direksiyon kilidinde.. Fıkradaki misal hırsızın hiç mi suçu yok kısmı var elbette, ben sadece kendi adıma bu motosikletim olsa, kapı önünde bıraktığımda baya bir endişelenirim. Elimizde 5000 TL'lik GT 250 var derince'de kapalı garajda tutuyordum.. Kapı önünde sabaha bırakamadım hiç.. Şimdi girişte güvenliği bulunan sitede oturduğum için direksiyon kilidinde bırakıyorum site içerisinde..
Ama olabilir, bazen şartlar bu duruma zorlayabiliyor yada bir şekilde kapı önünde kalabiliyor işte..
-
22 Aralık 2012, 14:22
Geçmiş olsun, Okana 2013 hp4 yakışır abi zaten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
22 Aralık 2012, 14:28
sanatcilar genelde hep araba ve motorlari sirket uzerine alirlar, bir cesit vergi kacirmaca daha yani
-
22 Aralık 2012, 14:58
Fatih SAĞLAM adlı üyeden alıntı
Motosiklet kaskolarında kapalı garajda bulundurma şartı var.
Birşey talep edemez..
Muhtemelen bir kamyonetin arkasına atmıslardır.. O kamyonette sahte plakalıdır.. Koskoca okan bayülgen in motoru.. Kendisini ele vercek kadar saf değildir hırsızlar.
ne talep edecek zaten o kadar paranın içinde uğraştığına değmez :
-
22 Aralık 2012, 15:14
yazık olmuş böyle haberleri okudukça korkularım artıyor
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
22 Aralık 2012, 15:22
Geçmiş olsun ancak çokta üzülmedim. Şirket adına alınmış zaten ödediği kdvyi yıl sonunda vergiden düşüyor kalanınıda amortisman gideri olarak gözüküyor. Aldığı yakıtıda vergiden düşüyor şimdi buna neden üzüleyim kendi cebinden çalışarak tüm vergisini yakıtını vs ödenen bizlerin motoru çalınsa ne kamera kaydı ne başka birşey inceleniyor hatta güvenlik kayıtlarını getirsen incelemiyolar illa zengin tanınmışmı olmak gerekiyor. Çoğu gördüğümüz 3000-5000cc lüks araçlar hep şirket adına vergiden düş mis...
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
22 Aralık 2012, 15:57
Bazı yorumlar var ki Okudukça utanıyorum; onlarla aynı kromozom sayısını, aynı cins ismini paylaşıyorum diye.
Öldürmekten bahseden, sen kimsin ki adam öldürüyorsun, kim verdi sana o yetkiyi, bunu düşünebiliyor olman bile insaniyetten üzerine düşeni almadığını gösterir.
Parası çok nasıl olsa koymaz diyen, adam çalışmış kazanmış, senin hakkını gasp edip mi kazandı parayı sanki, onun ki emek değil mi, insanın parası çok olunca 40 bin lira az gelir, elimin kiri der geçer mi zannediyorsun?
Şirket üzerine alınca vergi kaçırdığını zanneden, neresini düzelteyim bilemedim ki....
Ne diyeyim yazık.
-
22 Aralık 2012, 17:02
Oturduğu semti ve apartmanı bilen biri olarak. Sadece direksiyon kilidi yaparak eve gitmesini anlayamadım.
O şekilde karşıdaki markete sigara almaya gitse uçururlar motoru.
Sevdiğim biri olmamasına rağmen geçmiş olsun. ne diyeyim.
(Geçen ay evinin önünden geçerken hayabusasını göstermiştim arkadaşa)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler