gene standımızın başındayız evelallah .
gene standımızın başındayız evelallah .
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
dün ntv de saffetin garajı programında EICMA fuarını gördüm, bir kez daha anladımki motosiklet kültürümüz içler acısı! bizim fuarla karşılaştırıldığında yerden göğe kadar fark var adamlar aşmış her anlamda.bu sene hiç gidesim yok fuara!
fuarı önceye çekmişler.
suzuki diyecek ki inazumayı bu yüzden fuara da yetiştiremedik :D
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Arkadaşlar ben ilkdefa bu fuara katılmayı planlıyorum. Acaba 2 kişilik bilet nereden bulabilirm
arkadaşlar bu fuarı düzenleyen firma ile iletişime falan geçilse belki öneride bulunabiliriz
2009 fuarından Chris Pfeiffer
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu adam açılış günü mü yapacak gösteriyi
hava beter olmazsa hergün orada olacağım yine
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Bir punduna getiripte bizde gelebilsek
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Biletler nereden temin edilebilir?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
fuar girişinde vardır herhalde
2013 yılında neler geliyor bi türlü net haber alamadık..
Bu motosiklet firmaları nasıl reklam yapıyor belli değil.
keşke gidebilsek nerdeeeee
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
1 ay ileriye ertelenmeli..
ertelense nerede ise herkes motoruyla gidecek
Niye ertelenmesi isteniyor acaba ben onu çözemedim bence en doğru zaman 2013 modellerin getirilme ve satılma döneminin başlangıcı.Bilet konusuna gelirsekte öğrencilere ve çocuklara bedava,kadınlarada bedava olması lazım otomobil fuarı öyleydi.Yetişkin erkekler içinse sanırım 20 25 lira falan olur.
GEÇEN SENE FUAR DEGİL REZALETTİ BENCE HİÇBİRŞEY GÖREMİYORSUN KÜÇÜÇÜK Bİ ALANDA HERŞEY HERKES ÜSTÜSTE AYNI OLACAKSA HİÇ YAPMASINLAR DAHA İYİ !!! SIKIŞTIRILMIŞ ARABAYI PARK EDECEK YER BİLE YOK ZATEN SOGUKTA MOTORA BİNEMİYORSUN İNSAN SELİ DAR ALANLAR AMAN ALLAHIM HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUM BİDE ZORLA GÖTÜRDÜGÜM ARKADAŞLARIMA REZİL OLMUŞTUM ZATEN KÖTÜYDÜ YANİ KÖTÜ!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)