Motosikletle Alışveriş Merkezini Soydular
Reklamlar
-
Admin
İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen motorsikletli soygun James Bond filmlerini aratmadı.Şehirdeki Brent Cross adlı alışveriş merkezine sabah saat 10.00 sularında motorlarıyla giren 6 soyguncunun hedefi kuyumcu oldu. Birkaç dakika içinde Fraser Hart isimli mücevherciyi soyan ekip Rolex, Cartier gibi pahalı marka onlarca saati alıp araçlarıyla kayıplara karıştı.
Bazı mağazalar, müşterilerini korumak için dışarıya çıkarmazken cesaretlerini toplayanlar soygunu ve hırsızların baltalarla dükkanın camını kırışını saniye saniye kameraya kaydetti. Kuyumcuya olaydan on dakika önce girdiğini belirten Michelle Weber dükkandan çıktığında arkasından bir adamın ‘Haydi eğlence başlasın’ diyerek gaza bastığını ve insanların kaçtığını söyledi. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Polis şimdi suçluların peşinde.
Kaynak: Milliyet
Reklamlar
-
hırsızlıgı yaptıgı motora bakarmısın, speed triple tam cıkartamadıgım racing bi motor.
-
Alışveriş merkezine motosikletle nasıl girilir ? Girdin diyelim üst kata nasıl çıkılır ? Çıktın diyelim bu ne özgüven koca merkezin içinde Yoksa bu bir paradoksmu ?
Gerçekten yetenekli adamlarmış vesselam büyük ihtimalle ihtiyaç değil zevk anlamında bu işi gerçekleştirmişler,ben evet diyorum.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
ben evet diyorum :D iyiydi...
psyche adlı üyeden alıntı
Alışveriş merkezine motosikletle nasıl girilir ? Girdin diyelim üst kata nasıl çıkılır ? Çıktın diyelim bu ne özgüven koca merkezin içinde
Yoksa bu bir paradoksmu ?
Gerçekten yetenekli adamlarmış vesselam büyük ihtimalle ihtiyaç değil zevk anlamında bu işi gerçekleştirmişler,ben evet diyorum.
harley is making love with
davidson
-
dönerken de sinyal vermiş
düşürdükleri şey ne acaba
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
motorcu sınır tanımazzzzz ha ha ha
-
beyaz olan da triumph 675 r sanıyorum 3. ben de çıkaramadım, zevk için yapıldığı konusuna katılıyorum ben de evet diyorum
-
Simdi arkadaki adam sasiripta sola donup asansore binmeye kalkmasin diye heralde Yaa alisveris merkezinde guvenlik yok mu la, ne sacma...
-
videosu olsa da izlesek
-
video var biz izledik
-
İlk geldiklerinde çapırcılar gibi park ediyorlar...
Hırsız da olsalar düzenliler...
Tebrik ediyorum....
Kesin bunlar Robin Hood un evrim geçirmiş hali...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
suçlu suçludur. hırsız olması yada motorlu olması bir şey değiştirmez. hepsinin gözüne sokam. ( parmak. )
-
Jenerik resminde de Mt nin logosu var...
Kesin Admin in işidir.. Fake fake...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Bu haber bizim basında soygun diye yer aldı, ancak bazı yabancı forum ve sitelerde bir reklam çalışması olduğuna dair bilgiler var. Kaynakları netleşirse yazarım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Video altındaki yorumlarda olayın ciddi olduğu ve "1 adet" güvenlik görevlisinin silahlı 6 soyguncuya doğal olarak karşı çıkmadığı orada bulunduğunu iddia eden birisi tarafından belirtilmiş.
Ayrıca kuyumcunun giriş katında olmadığı ne malüm? Adamlar 1-2 merdiven çıkmışlardır en fazla. Ama anlamadığım ankarada bile her köşe başında mobese var, olaydan saatler sonra bile kameraları takip ederek kimin nereye gittiğini bulabiliyorlar. Londrada şu 3 motorcuyu bulamazlarsa harbiden eşekler demektir...
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Video altındaki yorumlarda olayın ciddi olduğu ve "1 adet" güvenlik görevlisinin silahlı 6 soyguncuya doğal olarak karşı çıkmadığı orada bulunduğunu iddia eden birisi tarafından belirtilmiş.
Ayrıca kuyumcunun giriş katında olmadığı ne malüm? Adamlar 1-2 merdiven çıkmışlardır en fazla. Ama anlamadığım ankarada bile her köşe başında mobese var, olaydan saatler sonra bile kameraları takip ederek kimin nereye gittiğini bulabiliyorlar. Londrada şu 3 motorcuyu bulamazlarsa harbiden eşekler demektir...
avrupada bu iş çığrından çıkmış durumda zaten. kamera v.s. ile istedikleri herkesi izliyorlar... hatta bunu biraz abartılı olarak konu almış olan V for Vendetta filmi buna bir vurgu yapıyordu...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
-
Biz tırnak makasıyla zor giriyoruz adamlar motorla giriyo
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
Türkiyede olsa , bizim cesur yürek güvenlikcilerden çok fena dayak yerlerdi
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler