Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Son James Bond filminde motosiklet sahneleri nasıl çekildi? (Video)

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Çekimleri İstanbul ve Adana'da gerçekleştirilen James Bond serisinin 23′üncü filmi Skyfall'daki motosiklet sahnelerinde Honda'nın CRF250R motocross modeli kullanıldı. Çekimler için toplam 20 adet Honda CRF250R modeli hazırlandı.

Film çekimlerinde Kapalıçarşı'nın üzerine asansörlü iskele yardımıyla köprü kuruldu. Beyazıt kapısının karşısına kurulan köprü motosikletli kovalama sahnelerinin çekimleri için kullanıldı. Kapalı çarşı çatışında çekilen bir sahnede platformun üzerinden atlayan motosiklet, kontrolden çıkıp, Kuyumcular Caddesi'ndeki 400 yıllık tarihi dükkanın vitrinine çarpmıştı.

İstanbul'daki motosikletli kovalama sahnelerinin kamera arkası görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilrisiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erimozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Hadi bakalım, vizyona girdi mi bu film?
    ---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
    2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
    2010- ? ITU Formula SAE Takımı

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Süper sahneler...
    Seyretmek lazım..
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Bizzat sette çalışıyodum, sürücüler ile tanıştım. Bitanesi bat mobile'i kullanan dublör. Hatta kuyumcunun içerisine daldı motorla ve hiçbirşey yokmuş gibi motordan inip devam etti. Çok değişikti muhteşem profesyonel insanlar
    zenon ve drumstar bunu beğendiler.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

9 Kasımda vizyona girecek.

Motosikleti
    hyosung gv 650 aquilapert
    valla filmde bizi bir aşşağılama varmı,modern mi yoksa geri kalmışmı göstermişler merak ediyorum ,cheki chan in filminden hatırlarsınız bizi nehalde gösterdiklerini canım istanbulu orta doğu ülkeleri gibi göstermeseler bari,açıkçası karsıyım türkiyede yabancı sinemaların cekım yapmasına,çünkü genelde küçümsenen biz ler oluyoruz.Kısacası ingilteredeki gibi cekilmişşse kendi insanlarını nasıl asil ,modern göstermişse bizi de öyle göstermelerini umarım neyse bu ıngılızler gene dünyayı kurtarcak gene birilerini küçümsiyecek BİZDE KEYİFLE İZLİYCEZZZ!!!
    ersinnnnn bunu beğendi.

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Alıntı bydede58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla filmde bizi bir aşşağılama varmı,modern mi yoksa geri kalmışmı göstermişler merak ediyorum ,cheki chan in filminden hatırlarsınız bizi nehalde gösterdiklerini canım istanbulu orta doğu ülkeleri gibi göstermeseler bari,açıkçası karsıyım türkiyede yabancı sinemaların cekım yapmasına,çünkü genelde küçümsenen biz ler oluyoruz.Kısacası ingilteredeki gibi cekilmişşse kendi insanlarını nasıl asil ,modern göstermişse bizi de öyle göstermelerini umarım neyse bu ıngılızler gene dünyayı kurtarcak gene birilerini küçümsiyecek BİZDE KEYİFLE İZLİYCEZZZ!!!
    Filmi bugün izledim aynı cümleyi ben kurdum.İstanbul sadece pazar ve kapalı çarşı üstünden ibaret ama ingiltereye bir geliniyor aman allahım her yer harika.
    ersinnnnn bunu beğendi.

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Filmi bende izledim bizi resmen geri kalmış bir arap ülkesi gibi göstermişler. Zaten arap müzikleri çalıyor arkada çok uyuz oldum.
    ersinnnnn bunu beğendi.
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Filmin bir kısmı adanada mı çekilmiş acaba, en üstteki taksi 01 plakalı.
    Valla hiç mızmızlanmayalım adamlar çekiyorsa ve bizim kültür bakanlığı onaylıyorsa nasıl isterse öyle çekerler.
    Biz çekeriz bir film ingilterenin arka mahallelerinde ingiltere böyle bir yer imajıyla, sonra gelip istanbulda izmirde çekeriz uluslararası pazarda da beğenilirse o zaman işe yarar. Yoksa başkalarına öyle yapmayın böyle yapmayın demeye devam etmekten başka birşey gelmez..

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    kuyumcuya girdiği sahneyi göremedik

Motosikleti
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuyumcuya girdiği sahneyi göremedik
    O çekim hatasıydı zaten arka lasik kaydı inince, adam motosikleti bıraktı kuyumcuya girdi. Olay oldu baya kapalı çarşıda, hiç sevmiyolardı bizi ama ölümcül ücretler alıyolardı
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O çekim hatasıydı zaten arka lasik kaydı inince, adam motosikleti bıraktı kuyumcuya girdi. Olay oldu baya kapalı çarşıda, hiç sevmiyolardı bizi ama ölümcül ücretler alıyolardı
    bizimkiler de zaten paraya hasta...
    sorun yok kardeşim bütün camları kırabilirsiniz...altınları da alın sizin olsun...
    ama o sahneyi de görseydik iyi olurdu

Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Filmin bir kısmı adanada mı çekilmiş acaba, en üstteki taksi 01 plakalı.
    Valla hiç mızmızlanmayalım adamlar çekiyorsa ve bizim kültür bakanlığı onaylıyorsa nasıl isterse öyle çekerler.
    Biz çekeriz bir film ingilterenin arka mahallelerinde ingiltere böyle bir yer imajıyla, sonra gelip istanbulda izmirde çekeriz uluslararası pazarda da beğenilirse o zaman işe yarar. Yoksa başkalarına öyle yapmayın böyle yapmayın demeye devam etmekten başka birşey gelmez..
    Adana'da trenli sahneler çekildi diye hatırlıyorum. Gerçi filmi izlemedim, var mı öyle sahneler ? Hatta çocuklar izinsiz girmiş, izlemiş diye haber olduydu .

Motosikleti
    Adanada büyük bi kısım çekim yapıldı, istanbul kadar adana gözüküyo neredeyse

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Filmi izledim iyi güzel hoşta..Kahramanlarımız İstanbulda motorla kovalamaca yaşarken birden kendilerini Adana Kasım Gülek köprüsünde buluyorlar.. Abi noluyor yaa dedim.. Salonda herkeste tebessüm bıraktı o ışık hızı geçiş
    Listen to Your Heart

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Ehehe aynen motora biniyolar kapalı çarşıdan çıkıp adanaya geçiyolar Plakalar bi anda 01 oluyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ortadğu ülkelerini görmetenler istanbulu paris londra sanabilirler.Ama yerimiz ortadoğu arkadaşlar üzülürek belirtiyorum.Motosikletler honda çok güzel modellerihemde.türkyieye nedense bu modeller gelmiyor.Hondanın o kadar kült motorları varki yarısını getirseler ülkemize muhteşem reaksiyon alır honda türkiye.Ama en paçoz modelleri getiriyor ne yazıkki.Yamahayada bu sözüm xt 250 gibi bir modelli getirmemek yada ybr 125 offroad motorunu bir ayıpdır.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bizzat sette çalışıyodum, sürücüler ile tanıştım. Bitanesi bat mobile'i kullanan dublör. Hatta kuyumcunun içerisine daldı motorla ve hiçbirşey yokmuş gibi motordan inip devam etti. Çok değişikti muhteşem profesyonel insanlar
    Laaaaynnn Çok acayip zevkli geçmiştir kesin, keşkem bana da ses etseydin. Benim motoru verirdim gerekirse...

Yanlış anlamadıysam dublörler ve çekim ekibi bizi sevmiyor ve para alanlar da dublör sanırım ??

Kaç gün felan sürdü çekim, var mı aktarabileceğin video, resim felan...?

Filme gittim ve çok beğendim. Son 007 serileri zaten aksiyon olarak eskilere nazaran çok başarılı. Bu filmde de aksiyon sahneleri başlayınca yüzümde tebessümler oluştu, bazı sahnelerde cidden oldum diyebilirim
    #sürenadam

Motosikleti
    hyosung gv 650 aquilapert
    Alıntı vakvak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ortadğu ülkelerini görmetenler istanbulu paris londra sanabilirler.Ama yerimiz ortadoğu arkadaşlar üzülürek belirtiyorum.Motosikletler honda çok güzel modellerihemde.türkyieye nedense bu modeller gelmiyor.Hondanın o kadar kült motorları varki yarısını getirseler ülkemize muhteşem reaksiyon alır honda türkiye.Ama en paçoz modelleri getiriyor ne yazıkki.Yamahayada bu sözüm xt 250 gibi bir modelli getirmemek yada ybr 125 offroad motorunu bir ayıpdır.
    Kusura bakma kardeşim sana katılmıyorum. Bir Paris veya Berlin yada bir Roma asla İstanbul olamazlar.Birde üzülerek belirtmişsin bence üzülme gurur duy İSTANBULLA.Yani paris, londra, roma, diyince aklıma benim sağdan soldan ressamların çıktığı, genç romantik
    çiftlerin dolaştığı rüya şehirlerden başka birşey gelmiyor.
    Evet Türkiye bir ortadoğu ülkesi olabilir üzülme . Ama İstanbul bana göre ve bir çoklarına göre Avrupanın başkentlerinden ve enbüyük şehirlerinden biridir.Dünya ticaret merkezi olmasının dışında 3000 yıllık ruhu olan bir şehirdir.Bu ruha saygı gösterilmesi gerekir.Dünyada bir çok önemli şehir geçerliliğini yitirirken istanbul öyle olmayacaktır dahada güçlenecektir.
    Bunların dışında evet ybr 125 ofroad ın yada xt 250 gibi motosikletlerin getirilmemesi bir ayıptır sana katılıyorum.

Motosikleti
    MZ 301 Sportstar
    Acaba Türkçe dublajmı yayınlanıyor?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler