skull..
durum 2-0..
senin lehine..
biliyosun yenilgiyi sevmem..
o hesabı da pazar 16.30 hızlı feribot çıkışı yeşilköy yolunda alma planları yaparak alıcam..plan yapmam bile yeterlidir senin için(anladın sen)
konu kapanmıştır..
skull..
durum 2-0..
senin lehine..
biliyosun yenilgiyi sevmem..
o hesabı da pazar 16.30 hızlı feribot çıkışı yeşilköy yolunda alma planları yaparak alıcam..plan yapmam bile yeterlidir senin için(anladın sen)
konu kapanmıştır..
Ducatista:)
hey hey hey aman aman nazar değmesin.
erhan şu anasayfanın sol üst köşesindeki nazar boncuğunu biraz daha büyütsek mi diyorum...hani şöle göze batsın biraz
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
hehe çok negsel olmuş ama aklıma bişi geldi madem böyle güçlü bi ekibiz o zaman toplantılara üretici veya ithalatçı firmalardan katılımlar yapılmasına zorlayalım üyelerin problemleri ile ilgilenilsin ne dersiniz ???
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Birileri daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
tutku yaratır......
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
efet iyiki üye olmuşum e ben geldim die bu kadar reiting arttı ama neyse
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
biz olayı aşmışık arkadaşlar.
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Abi burası güzel yaw,ama emeği geçenlerin hakkını yememek gerek özellikle de SkullHunter'a eksiğimiz de yok Allah'a şükür
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
selam millet resimleri nasıl koyuyorsunuz (nicklerin altına)
Siteden yazinin en basinda bahsedilmis olmasi cok guzel.
yeni acılan motor park'ı gördünüzmü
Bu siteye üye olmuş herkese ve site yöneticilerine bize bu gruru yaşattıkları için sonsuz tşk sunarız. DENİZLİ MT
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)