Sol Tarafın Hikayesi: 1 kolunu 1 bacağını kaybetti ama yarış tutkusunu kaybetmedi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör
Adama helal olsun demekten baska, yerel yonetimlere de ilham kaynagi olmali demek lazim. Mavi kapak toplamakla engeller asilmiyor maalesef. Yollar, kaldirimlar, resmi kurumlar da engelliler icin yeniden duzenlenmeli.
İsin bizler, yani engelsiz vatandaslar kismina gelince;
"Hocam orasi engelli arac parki" dedigimizde "5 dakika icinde cikicam zaten yeaaaa" dememeli.
-
helal olsunnnnn..... ne azim varmış adamda...
-
Helal olsun
-
düzeltme: yanlış mesaj...
helal bu arada...
-
Motosiklet Eğitmeni
Numarasi cok anlamli olmus.
-
Benım sol el parmaklarım yok. Altımda Honda CBR125R var. A2 Ehliyet alana kadar öldüm öldüm dirildim o doktor senın bu doktor benım dolaştım sonunda bi doktor bana güvendı benı test etti. sol el bileğim vardi. ve direksiyon depriyaja cok iyi hakımdım. daha su anda yasım 24 18 yasında qeldi bu olay basıma. Bızım T.C de doktorlar 1 parmağın olmasın ehlıyetı vermıyolar. bu adam ise yarıslarda kol yok bacak yok kullanıyor. bunları bizim T.C doktorlarımıza göstermek lazım.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
Motosiklet Eğitmeni
cx571 adlı üyeden alıntı
Benım sol el parmaklarım yok. Altımda Honda CBR125R var. A2 Ehliyet alana kadar öldüm öldüm dirildim o doktor senın bu doktor benım dolaştım sonunda bi doktor bana güvendı benı test etti. sol el bileğim vardi. ve direksiyon depriyaja cok iyi hakımdım. daha su anda yasım 24 18 yasında qeldi bu olay basıma. Bızım T.C de doktorlar 1 parmağın olmasın ehlıyetı vermıyolar. bu adam ise yarıslarda kol yok bacak yok kullanıyor. bunları bizim T.C doktorlarımıza göstermek lazım.
Bu konuda yaniliyorsunuz.
Habere konu olan sahsin ehliyeti oldugunu zannetmiyorum.
Belki yasadigi ulkede ozel bir ehliyet veriliyordur ama dedigim gibi pek sanmiyorum.
Kisacasi bu is tc doktorlariyla veya baska yer doktorlariyla karsilastirma yapilacak bir mevzu degil.
Yarismak icin ehliyete gerek yok.
Bu rur bir hevesiniz varsa lisans cikarip ulusal yarizlara katilabirsiniz.
Kimbilir bir azim ve basari hikayesine de siz konu olursunuz.
-
Gözlerim doldu.. Böyle bir tutku işte bu..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
adama helal olsun
Allah'a şükür heryerimiz tam ama motora şu adamın 10 da biri kadar hakim değilim
böyle gerçekleri gördükçe insan azimin ne kadar güçlü birşey olduğunu anlıyor
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler