Arka ve yan çantalarımın somunları yetkili makamların götüne girsin .
Arka ve yan çantalarımın somunları yetkili makamların götüne girsin .
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
devlet e para lazım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
adamlar
o kutularla ticaret yapıp para kazanıyor
o zaman nasıl ticari araçlardan src+k belgesi talep ediliyor ise o pizzacı ve hamburgercilerden düzenli vergi alsınlar bende çantalarımı ruhsatlandırayım
Türkiyede keyfiyet adama göre muamele vede afiyet var
kask takmak zorunlu
tamamda kaskımı emniyetli bir yere koymam lazım yada elimde tutmam lazım başka nereye koyup gitcem
gerekirse motorcu bir sürü hukukcu motor sever kardeşlerimiz var
hakkımızı yasal platforma taşıyıp
diğer ülkelerde durum taranıp bu şekilde uygulamayı yeniden yapılandırma durumuna gitmeye zorlanabilir
hatta sakın kimse yanlış anlamasın
motorsiklet ile ticari taşımacılık yapan iş yerlerinin
tamir bakım atölyesi ki motorları sürekli bakımlı olmalı
bir ambulans ve sağlık görevlisi
çalıştıracağı insanı öncelikle GÜVENLİ İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ kursu başarı belgesi edinmeleri için iş yeri parasını karşılamak kaydı ile aldırsınlar
Neden olarak ticari iş yapıyorlar
ben ortalama yılda 10-15bin km yapıyorsam onlar en az 30-50bin km/yıl yapıyorlar
onların hızlı ulaştırma amacı yüzünden yılda kaç kaza oluyor bir istatistik yapılsın bak ne çıkıyor
Hatta arkadaşım bu yukarıda yazdığım talebi bir konunun başına istatistik yapsın oylamaya sunalım
gerekirse imza toplayıp MT adına ulaştırma bakanlığına sunalım
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
yukarıdaki dilekçeyi bende göndereyim egm ne de en azından itirazımız duyulsun..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
herkes duyarlı olsun lütfen hemen dilekçe gönderelim 1. sayfada var maille protesto edelim bu uygulamayı sonra geç olur haberiniz olsun mail çekmek 5 dakkmızı alır
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Son çıkan kanuna göre motosikletler dahil araçlarda yapılan tüm üst yapı değişiklikleri projeye tabi tutulmaktadır. Proje çizdirmeden çanta ile dolaşan sürücülere 72Tl ceza kesilip Proje çizdirmesi için 1 hafta müddet verilmektedir. Eğer bu 1 hafta içinde de proje çizdirmez ise motosikleti bağlanmaktadır. Zor durumda kalmayıp çantanızı ruhsatınıza işletmek isterseniz şartlar aşağıda ki gibidir.
1) Motosikletinizin ruhsatı gerekmektedir. 2) Trafikte motosikletinizin dosyasında bulunan uygunluk belgesinden fotokopi gerekmektedir. 3) Motosikletinize taktırdığınız çantanızın ebatları gerekmektedir. 4) Proje teslimat süresi maksimum 3 gündür. 5) Onaylı projenizi teslim aldıktan sonra ek1 doldurtup, muayene yaptırıp sonrasında da trafiğe gidip ruhsatınızı yeniletmeniz gerekmektedir. 6) Motosikletinize çanta taktırdığınız da 2 kişi olarak sürüş yaparken yokuş yukarı yapılan kalkışlarda motorunuzun ön lastiğinin havalanma ihtimalinden dolayı A.i.T.M.'ye göre araçlarınız yolcu taşıyamayacaktır ve 1 kişilik olarak tescil edilecektir. HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİM. YENER MÜHENDİSLİK İNŞ. TES. TAAH. ve SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Zeytinlik Mh. Fazılpaşa Sk. No:14/10 Bakırköy/İSTANBUL Tel: ( 0212 ) 542 44 43- 570 72 70 Fax: ( 0212 ) 542 08 28 www.yenermuhendislik.com.tr
Bu durumda çanta fiyatları düşer değilmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
.................................................. ...................................
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Mc Domalts sizce amanın insanların sağlıklarını, trafiğin güvenliğini düşüneyim de şu motorlarımın dötüne taktığım kutular için emniyete danışayım mı demiştir. Sırf çıkarları için, sırf o maliyeti kendileri karşılayıp, rakipleri küçük işletmeler karşılayamayacağı için yapmışlardır böyle bir başvuru.
Gitmem Mc Domalts'a sırf böyle pislik yaptıklarından.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Hatta ve hatta onların yaptıkları kazalar sonrası bizlerin de sigorta ve kasko primlerimiz yükseliyor. (Sigortacıdan öğrendim.Kimi zaman yükselip, kimi zaman da düşmesinin sebebi buymuş.. Ama son zamanda hep yükseliyor, hep yükseliyor...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------
Sen de reklamını iyi yaptın valla. Artık arkadaşlara site indirimi yaparsın..
mc donalds benim için bitmiştir arkadaş bu bana attıkları son kazık olacak çok yaşa burger king
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
çantamı taktırsam ne? Anahtarımı sokarım
Tutmayın Beni
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
şöyle kurdum alakayı bu ülkede nerde haksızlık görsen bu konuyu dile getirsen ya ergenekondan yada çete kurmak adı altında içeri attılar, bizde bu yanlış kararı yada kararda yazanları yanlış yorumlayanları uyardığımızda hoopppp devlet hata yapmaz sen hangi çetedensin derlerse şaşmayın yanlışmıyım. tırafik polislerimiz önce motorsiklette çanta ruhsata işlimi diye kontrol edeceğine böyle gereksiz işlerle uğraşılacağına durdurulan motorsiklet ve araçların şase numarasına ve motor numaraısını kontrol etsinler bakalım ruhsatla birebir tutuyormu yani araç çalıntımı değilmi diye, belki o zaman çalınan araçlar bulunur hatta hırsızlar çalmaktan vazgeçer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)