Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
ALLAH RAHMET EYLESİN MOTOR CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN.
arkadaslar Kemal abinin cenazesi bugun cumartesi gunu levent camiinde saat 16.42 de kilinacak ikindi namazi sonrasi kilyos mezarliginda defnedilecek. katilmak isteyenler icin tarif de soyle zincilikuyudan levente dogru devam edin metro city avm karsisindaki ootobus duraklarini gecin gultepe kavsagina gelmeden sagdaki son caddeye girin 300 metre sonra yol uzerinde sol tarafta camiyi goreceksiniz
hepimizin basi sagolsun mekani cennet olsun
Yaş 40 - Honda CBF 150 - İstanbul, Beşiktaş (Laf aramızda çaylak diyebilirsiniz)
Allah rahmet eylesin üzücü bir kaza ve Türkiye motorsporları adına büyük kayıp.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
vay be Kemal abiyle facebook arkadaşıydık hep ilgiyle takip ederdim.Çok değerli bi abimizdi.Allahtan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum.
Ülkem neden böyle.Vefasız...........Gerçek kahramanları asla onurlandıramıyor.Bir futbolcu olsaydı yer yerinden oynardı.Üstelik hiçbir futbolcu bu kadar az bir bütçe ile bu kadar başarı kazanamadı kazanamaz.Siyasetin ,rant ve sermayenin fink attığı dallara biz pirim vermeye devam ettikçe gerçek sporcularla asla kucaklaşamıyacak bu halk.Ha asgeri ücretli vatandaşımın teröre şehit düşen evladı ha bu olay.Din adına cihat vermezken, her görevi başında hakkın rahmetine kavuşana şehit mertebesini yakıştıran halk nedense bu adama şehit demiyor.Bence diğerleri şehit se bu adamda şehit dir.Cennet deki ebedi istirahat mekanına kucak dolusu sevgiler Kemal abi.
Motosiklet dünyasında bir kazada kaybedilecek son kişidir diye düşünürdüm ve hala insanın inanası gelmiyor. Ülkemiz için böylesi büyük bir değerin böylesi ucuz bir şekilde kaybı insanın içini acıtıyor. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.....
Kendisine Allahtan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
Degerlı buyugumuz ve motosıklet ustadlarımızdan bırını kaybetmıs bulunmaktayız. Haberlerde gordum sok oldum. Topragı bol mekanı cennet olsun. Tum MT nın ve motosıklet severlerının bası sagolsun.
söyleyecek bişey yok Allah rahmet eylesin.
Allah ailesine sabır ihsan etsin
adam kicimizin dibinde dakar yarislarinda mucadele veriyordu.bir turlu gitmek nasip olmadi.iki senedir para biriktiriyordum kemal abiyi mucadele ederken seyretmek elimden geldigi kadar maddi manevi destek vermek muhabbet etmek icin hususi dakar yarislarina gidecektim bu yaz .Nasip degilmis tanismak kader iste.allah gani gani rahmet eylesin .
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
Güle güle Çöl Kaplanı, mekanın cennet olsun...
Cok uzucu... Mekanin cennet olsun Kemal Abi:(
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
İyiler erken gider derler yaaa çok zamansız oldu.Allah sevenlerine sabır versin nur içinde yat Kemal MERKİT..
SİZE GÖRE BEN YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM?
Mekanı cennet olsun inşallah.
Kaç gündür sustum ama bugün gazeteye baktım bir taziye ilanı için altında motosiklet.net imzasıyla ama yok.
Bizim ziyaretlerimizle büyüyen,açtığımız konularla ilgi gören ve para kazanan bu sitenin motosiklet dünyasının efsanesi için bir taziye ilanını görmek istiyordum.
Birçok bahane sıralayacaklarından eminim site yöneticilerinin ama maddi,manevi beslendikleri motosiklet dünyasına bu efsane için taziye ilanı vermeleri gerekliydi bence.
Bu siteyi sevabına açmadıklarını biliyoruz.
Not: Marmara bölgesine ait baskılarda taziye ilanına rastlamadığım için bu mesajı yazdım.Gözden kaçırdığım ilanları varsa özür dilerim.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, ilk haberlerden öğrendim çok üzücü bir durum . allah sevenlerine sabırlar versin .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ALLAH C.C. Rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin, yerinin dolmayacağını düşünsemde, yolunda ilerleyenleri görmeyi diliyorum ALLAHTAN.... AMİN
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Değerli Abimize Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.
Mekanın cennet olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)