ALLAH rahmet eylesın insanın inanası gelmiyor .Ailesıne ve tanıyanlarına sabırlar diliyorum kısa da olsa bir muhabbetim olmuştu aklı fikri hep motordaydı yanındakılere genç arkadaşlara taktıkler verıyordu .üzüldüm doğrusu
ALLAH rahmet eylesın insanın inanası gelmiyor .Ailesıne ve tanıyanlarına sabırlar diliyorum kısa da olsa bir muhabbetim olmuştu aklı fikri hep motordaydı yanındakılere genç arkadaşlara taktıkler verıyordu .üzüldüm doğrusu
Kemak MERKİT'e VEDA....
8 Eylül 2012 tarihinde Levent Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacaktır. Defin işlemi Kilyos Mezarlığında gerçekleşecektir.
Kemal Merkit gibi bir ustanın vefatı ,hele ki motor kazasıyla hayatını kaybetmiş olması camia için derin bir yara ve kayıptır.
Allah (cc) rahmet eylesin
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
allah rahmet etsin mekani cennet olsun işallah.....
kemal abimiz motosiklet camiamizin efsane taşlarından birisi olarak
yerini almiştır ve daima aramizda yaşatilacaktır
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kazanın olduğu yerin videosunu eklemişler. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37809...ptigi-yer.aspx
Alçak gönüllü ve mütevazi yapısından ödün vermeyen,
motosiklet sporuna katkıları tartışılamayacak boyutta
olan Kemal Merkit'e; Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve
yakınlarına da baş sağlığı dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin.Bilgisayarın olduğu odaya girişte kapıda imzaladığı bir afişi var.Odaya her girişimde karşımda duruyor.Ve artık kalbimizdeki yerini aldı.Allah sevenlerine sabır versin.Sporcu olmanın erdemine sahip bir insandı.
Allah rahmet Estin topragi bol Olsun
Allah rahmet eylesin, takip ettiğim örnek bir motorcuydu kendisi. Mekanı cennet olsun
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Şok oldum, inanmakta güçlük çekiyorum... Çok değerli bir sporcumuzu, çok iyi bir insanı kaybettik... Mekanı cennet olsun... :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Pisi pisine vefat etmiş Allah rahmet eylesin 2 yan yana giden motorcuya carpmak nası bi iştir bir türlü cözemedim Allah yakınlarına sabır versin cok üzücü bi durum ansızın ve cok talihsiz
Motosiklet mucidi
Çok üzüldüm...
Sevdiğim, takdir ettiğim bir sporcuydu.
Allah rahmet eylesin.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
İyi bir motorcuyu bu şekilde kaybetmek çok üzücü :( Ne desek boş bundan sonra.
Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
Kader başka bir şey değil sanırım
Kemal Merkit'e Allah'tan rahmet ailesine ve motosiklet camiasınada başsağlığı dilerim.
Allah rahmet eylesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)