Ülkemize motosikleti sevdiren , uluslararası klasmanda da kendisini ve ülkemizi çok iyi şekilde temsil eden bir insandı . Bu kadar basit bir son ; olmamalıydı .. diyor insan bazen ama , ölümün ne zaman ve nerede geleceği hiç belli olmuyor malesef ..
Ülkemize motosikleti sevdiren , uluslararası klasmanda da kendisini ve ülkemizi çok iyi şekilde temsil eden bir insandı . Bu kadar basit bir son ; olmamalıydı .. diyor insan bazen ama , ölümün ne zaman ve nerede geleceği hiç belli olmuyor malesef ..
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
Allah rahmet etsin
şaşmamak elde değil
Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin
Çok üzüldüm
ah Hollandalı ah
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Allah Rahmet Eylesin.. Sabah sabah şok oldum, çok üzücü...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
İnanmıyorum, Kemal Abi ölmüş olamaz.
7 ay beraber çalıştım Kemal abiyle, sonsuza dek yaşayacak kadar sağlıklı yaşayan bir insandı.
Yazamıyorum...
Yazıcak bişe bulamıyorum. Kendisiyle fotoğraf çektirmiştim, işyerinde çalışma masama asacaktım Büyük fikirleri olan bir abimizi kaybettik
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,dakar öksüz kaldı, nasıl bir şansdır yahu, ona yakışmadı bu ölüm şekli.......
yakınlarına sabır diliyorum
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Allah Rahmet eylesin, bizim için büyük ve acı bir kayıp.
Yaşa ve Yaşat
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah.
Çok büyük bir kayıp çok... Söyleyecek söz bulamıyorum. Yıkıldım resmen. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Ağır metal insanı...
Mustafa Kemal Merkit (D. 7 Haziran 1960 - 7 Eylül 2012, Meke Gölü), Türk motosiklet yarışçısı. Avusturya Lisesi'nden mezun olduktan sonra Viyana'da işletme alanında lisans eğitim yaptı. Birçok farklı motosiklet disiplininde yarışlara katıldı. 2002 yılında Dakar Rallisi'ne katılan ilk Türk pilot oldu. 2010 Dakar Rallisi'nde "servis desteği olmadan yarışanlar" kategorisinde birinci oldu, 2011 yılında aynı klasmanda ikinci oldu. 2012 yılında ise mekanik sorunlarla yarış dışı kaldı.
2012 yılında Transanatolia Ralli'sinde Meke Gölü etabının başlangıcından kısa süre sonra, yönlerini araştırmak amacıyla bir İtalyan sürücüyle birlikte yol kenarında yarış haritasına bakarken, arkadan gelen 18 yaşındaki bir Hollanda'lı sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir.
Çöl Kaplanı lakabına sahip olan Kemal Merkit, Türkiye'de yetişen en önemli hard enduro ve motocross yarışçılarından biridir.
Çok üzüldüm allah rahmet eylesin.
allah gani gani rahmet eylesin..
Cidden çok üzücü bir olay...
ANGARAJ
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm sabah sabah. Geride kalanlara Allah sabır versin...
Kaç tane Kemal Merkit çıkar ki bu memleketten , kaybetmek bu kadar kolay olmamalıydı . Bana yaşlısın dediklerinde onu örnek gösterirdim . Adam 50 yaşında yarışıyor , biz 40 yaşında gezeriz diye söylerdim.
Hakketmedi böyle anlamsız bir ölümü , ölmek zor kalmak daha zor ailesine , sevenlerine sabır versin Allah
Yüzündeki son derece insancıl ve sıcak ifadesiyle gerçekten sevdiğim ve ilgiyle takip ettiğim biriydi. Hayatını, tırnaklarıyla kazıyarak, büyük mücadeleler vererek geldiği bir ortamda belki de hiç olmayacak bir şekilde kaybetti. Allah rahmet eylesin.
İnanılmaz üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bir insanı yüz yüze tanıyıp sohbet edince ve ne kadar iyi bir insan olduğunu anlayınca insan daha çok üzülüyor. Haberi okuduğumda inanamadım, boğazım düğümlendi. Çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun Kemal abim
allah rahmet eylesin...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hepimizin başı sağolsun...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
İlk duydugumda şok oldum resmen. Sen dünyanın öbür ucunda, okadar riskli durumda gaz aç sonra gel ülkene ve başka birinin hatası yüzünden...
Gerçekten çok üzüldüm. Motosiklet camiası çok degerli birini kaybetti. Başımız sagolsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)